Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Nem is mondtam, hogy jó lenne csak azt, hogy gondolom olcsóbb megoldás. Esetleg ha diszperzittel festi az ember könnyebb takarítani és az újrafestés se egy nagy pancsolós dolog. Attól függetlenül nem hinném, hogy Ricsinek ezt megérős volna otthonra megcsinálni. Szerintem kezdésnek valami vászonnal kell próbálkozni aztán annyi (sok a macera, de én ha nekifogok rászánom akár a napom nem sietek mint aki ezzel keresi a pénzt, neki nincs ara ideje, hogy vasalgassa stb.). Majd én is tervezek valami "home made stúdiót" csinálni valamikor és amatőr szinten (ár és használhatóságba) talán a vászon a legmegfelelőbb. Azt hiszem valami hasonlót mondtál te is, mert a papír szakad a többi meg drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest