Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Azt mondják, hogy le kell verni egy réz tüskét a pincében, aztán ahhoz kötni az árnyékolásokat. A gyakorlatban még nem próbáltam. Normál esetben ez úgy megy, hogy egy pontban futnak össze a kábelek, ahol a switch van, és ott földeled mindegyik árnyékolását egyszerre. Elvileg a villany földelése nem jó erre a célra.
-
inf3rno
Topikgazda
Meg lehet próbálni, adótornyoknál tényleg felléphet ilyen. Viszont ha jól értem nálad az audio kábellel van a gond vagy a villany kábelekkel a falban. Azon nem hiszem, hogy segít az árnyékolt net kábel. Audioval kapcsolatban fejlesztenék, hogy USB-ről menjen a zene. Az valószínűleg megoldaná, mert a digitális jelből sokkal jobban ki lehet venni a zajokat, mint az analóg jelből.
-
inf3rno
Topikgazda
Nem tudom, gondolom attól függ, hogy mire kell. Itt van hasonló kérdés angolul: [link] Elméletileg lehetséges UTP-t telefonra használni, viszont ha netezni akarsz róla, akkor kelleni fog modem, vagy a számítógépen valami modem program. Nem tudom ennek a részleteit, én a modembe dugom a telefont (most már koaxot), aztán abba meg az UTP-t, nem bajlódok ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest