Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Egyrészt nemtöltesz annyit. Jó neked, én imádom a star treket. Először meg akartam venni, de 899$ volt, ami elmebeteg ár. Aztán le akartam szedni a Voyagert és az Enterprise NX sorozatot DVD minőségben, hogy tudjam szélesvásznon nagyképernyőn dualaudióval élvezni, de sajnos nem tehettem meg, mivel a Voyager 250 Giga, az Enterprise 200 körül és nemtudok felseedelni 500 gigát ADSLről csak kb egy év alatt.
Emellé asszony imádja a filmeket, havi 15-20at simán töltöget csak DVD filmből, ami 70-80 giga havonta + még ezt-azt összekapar a gyűjtési mániája miatt
Szóval lehet töltögetni felfele 20K-val akár 0-24 is, csak mikor 700K-val töltesz le mellette akkor veszett fejsze nyele.
Azzal meg tökre szerencséd van, hogy nem ment még tönkre a géped 0-24 használattól. Én úgy gondolkodom, hogyha mondjuk elfüstöl az alaplapom (vagy ide insert random alkatrész) a túlzott használatról (mivel a PC alkatrészek nem mind ilyen terhelésre készültek így előfordulhat) akkor bevinni a rossz cuccot a városba több óra és 1500 huf benzin, majd ha kész megint több óra és ismét 1500 huf benzin, arról nem is beszélve, hogy nem mehet a gép éjszaka, mivel akkor nincs alvás....
Szóval nekem jobban megéri kicsengetni azt a 4K-t egy hónapra a seedserverért. Már az elektromos költségen is visszajön az ára, ezen felül kímélem a gépem, tudja a család használni a netet és nem 10 perc amíg bejön egy weboldal a leterhelt sávszél miatt.
De hozzátartozik, hogy bőven elég a seedservert 1 hónapra bérelni, az a mennyiségű adat amit feltölt még ilyen "extrém" használat mellett is kitart akár egy évig is!
Átfogalmazva havi 350 forintért annyit töltök amennyit akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest