Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Újabb frissítés (557 MB) érkezett ma reggel, egyelőre vadászom a change logot, az biztos, hogy a biztonsági frissítés benne van (2025. febr. 1.)
38.2.A.2.67
-
mrlujoak
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #21 üzenetére
Ó, köszi
-
mrlujoak
veterán
No, egy hét használat után szerencsére semmi negatívumot nem észleltem.
Üzemidő ugyanúgy pokolian jó, stamina mód aktív nálam, de nem volt restart (169 óra 14 perc a futási időm).
pl. szerda reggel (6:15)-től , csütörtök délután fél 4-ig 40%-ra merült a telefon, 8 óra 27 perc kijelzőidő mellett. Szerintem ez több mint jó, 2 aktív SIM-mel.
Az alapképernyőn az óra a dátumot, és ébresztőt jelző betűtípusa nagy lett, kicsit szokatlan, de végülis elviselhető.
Talán mint ha az ébresztőóra kiírása nagyobb lenne, de mivel ezt mindig félálomban láttam, lehet csak bebeszélem magamnak.
Kamerában nem vettem észre sem negatívumot sem pozitívumot, a gyorsindító ikonok formája más lett de ennyi, egyebet nem vettem észre. -
mrlujoak
veterán
Pedig bizony voltak bug-ok. Mind az androidos Sony Ericsson mind a Sony érában is.
24 éve használok Sony, Sony Ericsson, Sony mobilokat, és bár alapvetően jól szoktak sikerülni a frissítések azért előfordult, hogy adott modellnél valami hiba becsúszott.
10 V-nél még nem vettem észre bug-ot, ami nem jelenti azt, hogy nincs, max én azt a valamit nem használom.
Ha a staminát kikapcsolod, akkor nem indul újra - ha jól olvastam.
Akkor ennyire egyszerű kerülő megoldással orvosolható a bug, ráadásul ez egy kényelmi funkció. -
mrlujoak
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #1 üzenetére
Ha már nem is kap főverziófrissítést, 2026 közepéig ígérik a biztonsági frissítést.
Sony Xperia 10 V gets Android 15 update"Android 15 is likely the last major OS update for the Xperia 10 V, which originally launched with Android 13. The device is also scheduled to receive security updates until June 2026."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Android 15 már telepíthető, biztonsági frissítések pedig még jó ideig érkeznek.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest