- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Szia!
Megnéztem a drivert:
Driver Package Versions 2.03 for Windows XP
Audio driver 3.38 (WHQL)
Audio utilities 3.17
Network driver 3.13 (WHQL)
GART driver 2.78 (WHQL)
SMBus driver 2.75 (WHQL)
Memory controller driver 3.38 (WHQL)
IDE driver 2.70 In The Box (WHQL)
IDE driver 3.07 Full Driver
Ezzel nekem tökéletesen müxik. -
mattheus
őstag
Én egy ősrégi 2.xx-es drivert használok és minden gond nélkül kezeli az USB-ket, pedig Nforce chipsetem van. Azóta már három gépben kipróbáltam a pendrivet-ot és mindenhol ugyanakkora sebességgel írta, vagyis max 1 MB/sec íráskor és 6-7 esetleg 8 mb/sec olvasáskor. A másik 2 gép PIII és P4 volt............De akkor miért írják, hogy High speed-es, ha USB 1 körüli sebességgel megy
-
mattheus
őstag
Megnéztem a Twinmos honlapját. Elméletileg Hi speed-es, de mégsem lehet 1 MB/sec-nél gyorsabban írni. Én ezt nem értem. Egyébként kipróbáltam egy PIII-as gépben és ott sem....
-
mattheus
őstag
?
-
mattheus
őstag
Kipróbáltam és eddig minden OK. Viszont kiváncsi lennék, hogy másoknak mennyi az adatátviteli sebessége, mert írni 1 MB/sec-el ír (TwinMOS 128MB), ami USB 2.0-ás specifikációhoz kevés sztem. Plána ha hozzáteszem, hogy USB-s mobil rack-emnél 30 MB/sec az érték íráskor. Mi lehet a rossz ? Vagy ez így normális?
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Ez érdekes, amit írtok. Én most megyek venni egy 128MB-s TwinMOS Pendrive-ot. Majd este kipróbálom, hogy volt-e vmi probléma. MSI K7N2 Delta-L nforce2-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest