- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Tomhal
tag
Én nem okoskodtam a táppal kapcsolatabn csak megkérdeztem hogy jó lesz-e, a 400 W-os helyett, nem tudtam hogy itt is trüköznek a teljesítményell mint a hangfalaknál ahol néhol azt írják le hogy mennyivel terhelhető, nem pedig azt ohgy mekkra teljesítméynt ad le( valami ilyesmi). Ha nem kérdezek, akkor nem tanulok.
És az egyik indításnál elég nehézkesen indult, de az tény hogy utána 3* jól indult.
Ahogy DEN is kivágta az előző hozzászólásomból, nem piszkáltam bele a Biosba, hanem megától bejött és átálította erre, én meg visszaállítottam 1733MHZ-re. -
Den
veterán
''A nem indulások oka lehet a helytelen órajelre beállított CPU is, nem értem miért kellett egyáltalán azt babrálni, főleg, ha nem is értenek hozzá...''
''Kettő ilyen gépütögetős újraindulásnál bejött a bios setup magától. Az én setupomban lehet állítani 3 értékre a CPU frekvenciáját: 1533-ra, 1733, 2133. Nekem egy dobozos 1733 procim van, legalábbis a doboz szerint. szóval bejött a bios stup és a proci sebessége magától átállítódott 2133 és oda van írva mellé piros betűkkel hogy az előző bootolásnál hiba történi''
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest