-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy az UPC honlapján a szolgáltatáskereső mennyire pontos? Ha nincsen benne a címem, akkor nem is érdemes próbálkoznom telefonon pl, hátha csak nem friss az adatbázisuk?
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy ha kötök egy internet előfizetést egy lakásba, akkor ha költözöm, az előfizetést minden további nélkül vihetem magammal, azaz emberre szól, vagy lakásra (címre)? Köszi!
-
-
TheMarci
addikt
válasz
Intruder2k5 #31542 üzenetére
Nem neked akartam ellentmondani, elhiszem, hogy az esetek 99.9%-ában nem azt adnak, csak hogy ha nagyon nagy szerencséje van az embernek, kaphat.
-
TheMarci
addikt
válasz
Intruder2k5 #31532 üzenetére
2 hete voltak nagyszüleimnél valami karbantartás címszóval, és Ciscot adtak a százezer éves modem helyett.
-
TheMarci
addikt
Csak hogy legyen ellenvélemény is, én örülök a wi-freenek, és biztos, hogy nem kapcsolom ki. Különösen nem fáj, hogy esetleg valakinek jó, hogy használhatja a wifit tőlem.
Ha megemelnék a sávszélességet, úgy, hogy nem szólnak előtte, meg nem kérdeznek meg, akkor is háborognátok, hogy hogy képzelik ezt, és kéritek vissza a régi sávszélességet?
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Van egy net előfizetésem, már rég lejárt a hűség, és most néztem, hogy az új árban most már a wifi opció is benne van, amiért eddig külön fizetek. Ezért meghosszabbítanám az előfizetést, viszont bejelentkezve semmi ilyen opciót nem találtam, csak nagyobb csomagra tudok váltani, vagy tv-t, meg egyebeket venni, ugyanazt a net csomagot meghosszabbítani nem tudom. Tudtok segíteni, mit tegyek? Köszi!
-
TheMarci
addikt
válasz
Ghostman78 #15155 üzenetére
12 ker, itt szerencsére jó.
-
TheMarci
addikt
válasz
kabelmania27 #15071 üzenetére
Egy sima 60-as internet van wifis modemmal.
Intruder2k5: Akkor nézegetem szorgosan, mikor emelnek, hátha akkor már jobban járok.
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Az a gyors kérdésem, hogy lejárt a hűségem, néztem, hogy meghosszabbítanám, vagy kötnék újat, de úgy drágább lenne ugyanaz a net, ez normális, hogy ha kötnék új hűséget, rosszabbul járok, mintha hagyom az egészet?
-
TheMarci
addikt
Ez az, ahova nem enged belépni, mivel ha be akarok lépni, akkor nincs ilyen felhasználó, ha regelni akarok újat, akkor meg már van. Az adatforgalom, és az adatmódosítás oldalra meg beenged ugyanazokkal az adatokkal. Viszont egy pajtásom megnézte, és nem talált semmi olyasmi opciót a my upc alatt, de akkor csak ő volt béna?
-
TheMarci
addikt
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne, mégpedig az, hogy az upc honlapján hol tudom megnézni, hogy éppen milyen szolgáltatásaim vannak tőlük, mire tudok módosítani, illetve mennyit fizetek ezekért? Nem kicsit kusza a honlapjuk, így nem nagyon találom, olyasmire gondolok, mint a my-thome felület. Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Automata kávégépek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Proxmox VE
- Analóg fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest