- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Fetyoka0
tag
-
cof
veterán
Ubee jó, nekem is 120-as van. Annyi, hogy TC7200, de van egy Ubee is tartalékba. Sajnos még élesben tesztelni nem tudtam mert a modemregisztráció jelszava nincs meg, üfsz. meg nincs kedvem hívni és várni órákat a kapcsolásra. Sajnos webmail jelszót sem enged változtatni ez a kaki myupc oldal hibára hivatkozva, pedig az upc-s mail címen talán ott van a szükséges dokumentum.
-
Ezért van az, hogy az 5. hónapon túl az 1 év hűség jobban megéri(45480.-), mivel listaáron a 6 hónap már 59004.- FBP30-al számolva. Vagyis ha fél évre előre tudsz tervezni, akkor már megéri hűségget kötni, még úgy is, hogy később hónapokig fizeted a már nem használt előfizetést.
+Ha olyan helyre költözöl ahol szintén van UPC, viheted magaddal az előfizetést, ha pedig nincs ott UPC, akkor kötbér nélkül felmondhatod. -
Rosszul. ÁSZF
1.4.1 upc internet szolgáltatási csomagok táblázatban vannak a listaárak. Ezek a bruttó árak:
Fiber Power 30 csomag 9 833,65 Ft
Fiber Power 50 csomag 12 078,74 Ft
Fiber Power 60 csomag 13 216,00 Ft
Fiber Power 120 csomag 15 104,00 Ft
Fiber Power 240 csomag 18 582,68 Ft
Fiber Power 500 csomag 23 228,35 Ft -
Zitronensaft
aktív tag
Na szóval. A a video stream leginkább azért nem megy,mert a modem menüjében az energiatakarékos wmm nincs kikapcsolva.
A másik,hogyha már mindenképpen wifin kell torrentezni,ráadásul úgy,hogy közben másik gépen video stream megy,egy harmadikon meg "csak" neteznek ,akkor venni kell egy erre alkalmas routert.
De legalábbis a torrent programban illik korlátozni a le és feltöltési sávszélességet,meg a maximális letöltések számát.
Vagy szolgáltatót kell váltani,mert máshogy ez nem fog menni..Bocsi,nem az egészet szántam neked,de szerintem nálad is ez a baj.
-
Ez HGW típustól is függ, Ubee-ban aktív marad bridge-ben is, CISCO-ban nem, TC7200-at nem tudom, de feltehetően abban is aktív marad, mert ott még a "normál" WiFi is lehet aktív bridge-ben, olyankor a WiFi eszközök is publikus IP-t kapnak, persze amíg tart a három darab rendelkezésre álló cím! Aztán van még a Hitron, aminél ha jól rémlik, talán nem is megy még a WiFree egyáltalán...
-
Én is csak láttam, de nem próbáltam ki, mert nem akartam, hogy újrainduljon a modem! Majd ha nem felejtem el, amikor fw-t cserélek a saját routeren, akkor megpróbálom a kikapcsolást én is, akkor úgy is újraindul a router is. Nálam is össze-vissza van kavarodva minden, mert hivatalosan EPC3208 modemem van, amiben nincs is WiFi, ennek ellenére mégis azt írja, hogy WiFree képes eszközöm van, és aktív a szolgáltatás! Ebből annyi igaz ugyan, hogy jelenleg egy EPC3925 HGW van bekötve, ami valóban WiFree képes, de csak router módban, nálam viszont bridge-ben megy, így a WiFree is inaktív...
-
blakey
titán
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Én néhány háztömbbel odébb lakom a negyedik kerületben, elképzelhető, hogy ezen a szolgáltatási területen van (megint) valami gebasz. Én már mérhetetlenül unom, mert mindig lezajlik az, hogy felhívom őket, kiküldenek egy szerelőt, de mire az kijön másnap már megjavul magától. Emberünk teszteli az értékeket a társasház elosztóján meg a benti modemen, de akkor éppen minden jó, ezért dolgavégezetlenül elmegy.
Ez most egy Fiber Power 60:
A ping érték csalóka, itt még túl alacsony is (pedig a 61 ms is magas, máskor 12-14 ms szokott lenni). A pingtest nem tud lefutni, arra károg a packet loss tesztnél, hogy tűzfal blokkolja az elérést, de nem, egyszerűen megszakad teszt közben a net.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hol laksz amúgy? Mert most nálam is ezt műveli. Néha egész esték (rosszabb esetben napok) telnek el úgy, hogy 2 percig van internet, 2 percig nincs, de amikor van, akkor is elképesztően lassú, sokszor a böngésző connection_timed_out hibaüzenettel nem tudja betölteni az oldalakat. (Multis videojátékról meg ne is álmodjak 999+ ping mellett).
-
kutga
félisten
Ma meghozták az Ubee csodamodemet, szerelő megnézte a kábeleket, tett be két csillapítót a tv felé (ő volt az első), ráköt, telepít, wifi engedélyez régi beállításokkal, tíz perc öröm, aztán ugyanaz. Weboldalak betöltése hosszú perceket vesz igénybe, ha az index.hu-n linkre kattintok megfagy a böngésző egy pillanatra.
Most úgy próbálom, hogy a régi jó routerről kapják a wifit az eszközök. Ezzel legalább nem szakad meg a kapcsolat.
-
mlinus
őstag
ezek az eszközök wifin kapcsolódnak? Ha rákötsz valamit kábellel az se megy egy idő után?
Egyébként jobban jársz egy új modemmel. Bár azoknak gyenge szokott lenni a wifijük, ki lehet kapcsolni a router módot belőlük és használhatod tovább a jelenlegi routered. Azonban: a mostani modemed nagyon régi, docsis 2 rendszeren van, ami csak 1 csatornát fog össze le/fel irányban. Az új modem már d3-as, és így 8/4 leosztásban fogja be a csatornákat, ezáltal jóval stabilabb lesz az internet.
-
-
-
Próbáld meg a 2-es és 3-mas csatornákon is, hogy milyen eredményeket ad! Bár ez nem UPC probléma, így inkább a WiFi-s topikban kellett volna felvetni!
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest