-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #55873 üzenetére
Update: Ebben a percben visszatért minden (kábel TV, internet, telefon).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
o.gaby #55865 üzenetére
A IV. kerületben lakom, közel a XIII. ker határához. Éjjel áramszünet volt, azóta nem megy egyik vezetékes UPC szolgáltatás sem.
Felhívtam őket, azt mondták ezen a szolgáltatói területen szolgáltatás kiesés van, pár órán belülre tudják ígérni az elhárítását.
Egy transzformátor krepálhatott be, akkora túlfesz jött a hálózaton, hogy egy-két villanykörtém el is pattant. Kinéztem az utcára, ott valósággal felizzott a közvilágítás 5-10 másodpercre aztán jött a sötétség.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
F_Zolee #31212 üzenetére
Mivel nem töltök le ennyit egy hónapban, ezért nem is tudtam, hogy még megvan ez a 300 GB limit. Emlékeim szerint valamikor 8-10 évvel ezelőtt hallottam először a 300 GB limitről, szóval nagyon szép, hogy ennyire lépést tartunk a korral.
Azért velem is megesik, hogy vásárolok Steam-en olyan játékot ami simán kitesz 40-60 GB-ot, egy nálam éhesebb médiafogyasztó napok alatt le tudja nullázni a limitet.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én néhány háztömbbel odébb lakom a negyedik kerületben, elképzelhető, hogy ezen a szolgáltatási területen van (megint) valami gebasz. Én már mérhetetlenül unom, mert mindig lezajlik az, hogy felhívom őket, kiküldenek egy szerelőt, de mire az kijön másnap már megjavul magától. Emberünk teszteli az értékeket a társasház elosztóján meg a benti modemen, de akkor éppen minden jó, ezért dolgavégezetlenül elmegy.
Ez most egy Fiber Power 60:
A ping érték csalóka, itt még túl alacsony is (pedig a 61 ms is magas, máskor 12-14 ms szokott lenni). A pingtest nem tud lefutni, arra károg a packet loss tesztnél, hogy tűzfal blokkolja az elérést, de nem, egyszerűen megszakad teszt közben a net.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hol laksz amúgy? Mert most nálam is ezt műveli. Néha egész esték (rosszabb esetben napok) telnek el úgy, hogy 2 percig van internet, 2 percig nincs, de amikor van, akkor is elképesztően lassú, sokszor a böngésző connection_timed_out hibaüzenettel nem tudja betölteni az oldalakat. (Multis videojátékról meg ne is álmodjak 999+ ping mellett).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
poli27 #27188 üzenetére
Itthon még oké a Google DNS, de a munkahelyen nem nyúlhatok bele. Azért gyanakszom arra, hogy nagyobb kiterjedésű a probléma és a UPC-től ered, mert két otthoni előfizetésem van (két helyen), egyik UPC, másik T-Home. Utóbbival nincs probléma, csak a UPC-vel, itthon is, meg a munkahelyemen is.
Az egész a néhány hónappal ezelőtti országos leállásra emlékeztet, csak ez nem folyamatos. Vannak ilyen 30-40 perces időszakok amikor jó, meg ugyan így 30-40 perces időszakok amikor szinte semmit nem hajlandó behozni különféle DNS gondokra hivatkozva.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mi a bánat van megint a DNS szerverekkel? Már napok óta tépi az idegeimet, itthon és a munkahelyemen is UPC van és elég sűrűn nem tölt be weboldalakat. A Chrome debug üzenetei elég széles skálán mozognak, de mindegyik valamilyen DNS problémára hivatkozik.
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest