- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
vigyory71
tag
Nem tudom, hogy pontosan hogyan jön a számla, a Vodafon számlázási rendszeréből, bevallom, én eddig Díjneten kaptam. A Díjnetet ugye felhatalmaztuk közösen (A Voda és én) mint harmadik felet, az adataim kezelésére. Mint adatkezelő került a képbe, jogszerű volt tehát a harmadik félként szereplése.
Nem tudom, hogy a Vodafone hogyan küldi el a számlát majd nekem, mint végfelhasználónak, én csak a korábban itt olvasottak alapján gondolom, hogy magát a számlát egy PDF file-ban kapom majd a Vodától e-mailben, majd a befizetést a szokásos módokon keresztül teljesíthetem (átutalás, bankkártyás fizetés, beszedési megbízás, e-csekkes befizetés, bármi). De ha magát a PDF file-t elküldik e-mailben (ezt valaki írta korábban itt) akkor azt mindenképpen titkosítva kell megtennie, illetve ha elérhetőségi linket küld, ahonnan ez letölthető, azt csak authentikáció után elérhető formában szabad megtennie. A számlán szerepelnek személyes adatok (Név, lakcím pl. illetve mondjuk de alapvetően a titkosított telefonszám is ilyen lehet), tehát ezek védelme mindenképpen szabályozás alá esik. -
vigyory71
tag
Noxy a jelszó nem azért kell, hogy nehogy befizessék helyetted, hanem a számlán szereplő személyes adataid miatt. A GDPR egyértelműen fogalmaz róluk, és a be nem tartásuk vaskos büntetéseket hoznak magukkal. Ez nem a Vodafone sara, ők csak igazodnak a mindenkire kötelezően érvényes GDPR rendelkezésekre. Nem küldhetik nyílt levélben a személyes adataidat tartalmazó számlát.
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest