Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! Pár hete van digitális tv-m és ebben kérném a segítségeteket.
- Hogy lehet lepusztítani csatornaváltáskor a képernyőre rakott bazi piros gombot és a "nyomha meg a piros gombot" feliratot?
Értem én hogy videótárral rendelkezik a csatorna, de ezt muszály minden csatornaváltáskor ilyen idegesítő módon jelezni? Miért nem rakják be az EPG-be, egy logóként vagy aki akarja úgyis megtalálja a videótárban, semmi értelme, viszont annál inkább idegesítő.
- Hogy lehet megoldani azt hogy a csatornák sorrendjét átrendezzem? Tök hülyén van hogy M1-es után nézhetem a videótár hülyeségeit meg a kandallót, és utána jön az RTL klub. Milyen droidok találják ki ezt a hülye sorrendet?
Végül, meg lehet-e oldani azt hogy a Samsung TV-m bekapcsoláskor folyton a Tv bemenetet keresi, nem a HDMI-t, tehát állandóan át kell állítani a tv-t HDMI-re. Nincs valami megoldás, hogy egyből a HDMI legyen a tévén az alapértelmezett?
Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest