- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
kabelmania27 #13499 üzenetére
Hát ha engem ennyire zavara a box akkor vagy kérnék másikat/kártyát, vagy azt a pár műsort megnézném analógon.
-
Laraxior
titán
válasz
jerry311 #13490 üzenetére
Csak így volt elérhető árban a normális sebességű internet, úgy hogy az előtte levő hűségem ne kelljen felbontani.
(#13489) devil-k jaj isten ments, ez is postával jött, mert helyben nem volt, de elírta bent az idióta nő a telefonszámom, ezért be kellett érte menni személyesen, mert nem értem el a futárt.
(#13491) urbanjozsi Oké, akkor marad az a megoldás amire gondoltam, kap egy szép szivacságyat és tekerheti amíg össze nem hányja magát.
-
Laraxior
titán
válasz
Intruder2k5 #13487 üzenetére
Nem tudom, azt hittem azért adják mellé a távirányítót, hogy ne kelljen kikelni az ágyból ha ki akarom kapcsolni a TVt... Mert általában reggelig szokott forogni, meg rezegni az a szar. Az áramtalanítás meg nem tesz jót a winyonak, főleg, hogy ilyen sűrűn csinálja.
-
-
Laraxior
titán
Az mennyire normális dolog, hogy a felvevős boxom valamikor nem kapcsol ki? Hiába van gumi talpa, de rezonál az egész szekrény, mert hallom, ahogy forgatja benne a winchestert... kb minden 3. alkalommal megcsinálja ezt. Márhogy kikapcsoltnak jelzi, mutatja az időt, de pörög az a szar benne megállíthatatlanul. Csak akkor kapcsol ki, ha megint bekapcsolom, kikapcsolom, és hosszan nyomom rajta a kikapcs gombot, na akkor el szokott hallgatni.
Esetéeg, ha kiveszem belőle a winchestert? Úgyse nézek TV-t, felvenni meg méginkább nem... -
-
szimcsi
senior tag
sziasztok
Jelenleg T-home-os kábel netünk van (30/5mbit) + egy kb közepes tv csomaggal. Kb 6-7000 ft-ért.
Upc-m még sosem volt és költözés miatt erre kell váltanunk.
Hasonló kategóriában/minőségben jelenleg melyik upc-s csomag van?
köszönöm -
urbanjozsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13481 üzenetére
Köszi!
Délután megnézzük. Egy egyszerű router, és wifi jelszó átírás lett volna csak............ -
válasz
urbanjozsi #13480 üzenetére
Igen, minden alapra áll be!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13479 üzenetére
Úgy látom igen! Ezzel visszaáll a UPC által megadott wifi kódokra, és alapbeállításokra?
(szerencsére nem az enyémről van szó)
-
válasz
urbanjozsi #13478 üzenetére
Szia!
Gondolom a hátulján van reset gomb, nyomd áram alatt 10mp-ig!
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
TC7200-on át lett írva a router jelszava. Azóta nem ad netet, és a 192.168.0.1-en sem jön fel a bejelentkező ablak. Van lehetőség resetelni, hogy visszajöjjön a gyári beállítás? Áramtalanítás volt, de semmi eredmény. -
Tatyla
őstag
válasz
Intruder2k5 #13475 üzenetére
nem lát wi-fi interface-t,de igazából nem is értem hogy működik ...
-
-
Én ezt eddig mindösszesen csak egyszer próbáltam kíváncsiságképpen, akkor addig jutottam, hogy be tudtam állítani egy felvételt, de amikor törülni akartam, azt már nem tudtam, és utána már újabbat hozzáadni sem! Az az egy felvétel kérés megérkezett a boxra is, mert később ott töröltem közvetlenül! Ja, és mindez kb egy hónapja volt!
-
Tatyla
őstag
kéne kis help UPC kábeles internetem van kaptam egy technicolor wifis modemet de a wifi nem stabil PS4 multi közben néha egy pillára elengedi a netet milyen beállítást kéne alkalmaznom hogy jó legyen?
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja használhatatlan a UPC távrögzítő szolgáltatás. Belépek és amikor valamire kattintok mindig újra be kell lépni. Régen nem volt ilyen gond, már több gépen is próbáltam. Másnál nincs ilyen gond?
-
kabelmania27
félisten
válasz
[CS]Blade2 #13463 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, az a gond kb 63dB a bejövő dtv mux jelszint így osztás után már határeset a box számára, ha megint gond lesz próbáld meg az javasolt hármast itt tudod megvenni(jan1-óta nem él a honlapjuk ezért nem tudom linkelni) ha úgy sem jó, akkor erősítőn kellene állítani.
-
kabelmania27
félisten
válasz
[CS]Blade2 #13465 üzenetére
Pár dB-t lehet így nyerni két ágon, de kb ugyan azt a hatást lehetne elérni ha egyforma 5,8dB-s hármassal, vagy amelyiknek egyik ága -3,5ös, szerintem utóbbi megoldás lenne a legjobb, Ráday utcában lehet kapni ilyen hármast.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kabelmania27 #13464 üzenetére
Az első osztó OUT megy a másik osztó IN-be, szóval igen. A 3-as osztón valószínű, hogy bekrepált valami, amitől bizonyos csatornák akadtak lent a boxon. Most ez megszűnt. kop-kop-kop. A netet meg ezek szerint nem érintette a váltóztatás, de az rendben is volt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
[CS]Blade2 #13463 üzenetére
A régi hármas osztó mindhárom ága 6dB csillapítású azért nem változtak a modem értékek mert az új osztó -6dB kimenetébe lett kötve. Nyugodtan belehetett volna tenni egy pct hármas splittert, az erősítőn kellett volna állítani. Most két osztó van a padláson első osztó out elvan osztva még kétfelé?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #12859 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megoldódott az akadozós tv-s problémánk.
A jelszintek ezek voltak:
Ilyen osztó volt a padláson, csak 5-1000Mhz. Semmi féle -dB érték nincs ráírva.Két darab 2-es osztót hagyott itt a szerelő összekötve. (innen is üzenem, hogy úgy néz ki jó lett) Nem fényképeztem le a osztókat, ami később még rosszul jöhet, de ez már bukta. Egy IN volt, onnan -6 TAP a modemnek és egy TV-nek (ott is van egy kettes osztó aszem mindkettőn -3,5), az OUT-nál volt még -2,4?: a másik IN-be, és onnan OUT a lenti tv-be, és -6 TAP a fenti TV-hez.
Valamennyire megváltoztak az értékek:
Rögtön a padlásos akció után:
Kicsit később: -
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13454 üzenetére
Sajna nem tudom, 1221.
-
Kobe
veterán
LG tévéken van valami mód úgy újrarakni a csatornákat, hogy csak azokat hozza be ami a csomagban van illetve a plusz digitálisakat, és azokat 1-től kezdődően inkrementálisan számozza ? Perpill amit a szerelők beállítottak az 1 től kisebb nagyobb ugrásokkal 900 ig van szétszórva, és van benne egy csomó kihagyás
(mediacard)
-
japy
őstag
Sziasztok! Lenne egy Technicolor modem-router combo! Azt szeretném megoldani hogy egy másik routert szeretnék bekötni mert nagyon gyenge a ennek a jele. Hogyan tudnám megoldani? Mit és hogyan kellene beállítani?
-
rayoliviero
veterán
válasz
horush #13443 üzenetére
Az nem megoldás, mert a főbérlőm fog beköltözni pár hónap múlva de, ahol most lakok. És innen ki kell köttetni minden netkapcsolatot, telefont, tv-t, megmondta.
canniball: A szüneteltetés nem tudod mennyibe keülhet Trio L csomagra 6 hónapig? Mert csinálhatnám azt, ahogy írtad, hogy barátnőmén van 8 hónap hűség még, várok 2 hónapot. Akkor az enyémet szüneteltetem 6 hónapra, addig a barátnőmét használom és az le is jár 6 hónap után, akkor az enyémet visszakapcsoltatom és azt megbeszélem velük, hogy azt már a a barátnőm lakásásban kapcsolják vissza és ne az én régimben. Gondolom az nem probléma a UPC-nek. Max felszámolnak az új lakásba bekötési díjat.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
rayoliviero #13451 üzenetére
nem.
-
rayoliviero
veterán
Esetleg amiatt nem lehet lemondani a UPC Trio L csomagot, hogy mostanában nagyon sokszor elment a net?
-
Kobe
veterán
na kipróbáltam mindenféle kombinációt, arra jutottam visszaváltok Trio M-re. Sajna mint kiderült a notikban levő N-es wifik nem támogatják az 5 GHzet. Kábellel semmiképp se szeretném használni, viszont a WR841N-es router közbeiktatásával sem lett jobb (a technicolort átraktam bridge módba, rá a router), de úgy is csak stabilan 60 Mbit jött át, pedig reméltem annaka külső antennája jobb, javul kicsit.
Tudom meg lehetne oldani de most plusz 10ezret routerbe meg külön külső wifis vevőbe ölni, nincs kedvem, annyit nem ér pluszba. Inkább jöjjön stabilan az M-es csomag wifin, ha ahhoz kérem a HD csomagot, még akkor ics spórolok 2-3 ezret havonta, és legalább nem fizetek olyan sebességért aminek a 3/4-ét nem tudom kihasználni. -
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #13447 üzenetére
Küldtem pm-ben egy negyedik megoldást
-
rayoliviero
veterán
Digi már be van kötve hozzá és amellé menne a UPC.
Jól érted, barátnőm fizet havi 2690-et, én 8490 Ft-ot Trio L-re (akkor még ennyiba került, amikor kötöttem).
1. A barátnőmnek a kötbér harminc valamennyi, ha rögötn fizetünk, a tv és net is így lemondódna. Vagy tesómra azt átiratom. Úgy 8 hónap x 2690 Ft, az 21500 Ft, de gondolom erre még rájön a z új címre a bekötési díj, ami nem tudom mennyi lehet. Úgy már alig marad le a kötbéres összegtől.
2. Facen írtam, azt írták, hogy semmi megoldás nincs, csak ha valakire átiratom. Telón háromszor beszéltem 3 különböző ügyintézővel, ugyanezt mondták. Mondtam nekik, hogy akkor ne csodálkozzanak, ha barátnőm netjét használom, az enyémet pedig tovább nem fizetem, természetesen kötbért sem, ha nem képesek átköltöztetni, de nem hatotta meg őket, mondták rendben. Facen még írtam neki, hogy kiírom ezt az egészet a facebook üzenőfalukra, mert ez röhej. Utána írták, hogy hétfőn keresnek majd és megpróbálják megoldani, úgy ha kifizetem a kötbért. Ezek szerint még a kötbér kifizetése megoldás sem 100%-os?
3. Ajánlatatot még nem tettem, de hétfőn azt is megpróbálom.
Mondtam telón az ügyintézőnek, hogy egy havi 100 Ft-os tv előfizetés az akadálya, hogy elköltözhessek, mert anélkül az én csomagom nem tudom vinni. Mondták, hogy költözhetek, csak a csomagot nem tudom vinni.
Majd valósznínű fizetem még vagy 20 hónapig a 8490 Ft-ot havonta a semmiért. Akkor inkább nem fizetek semmit és küldjék rám a behajtó céget, annak sem fogok kötbért sem. Ha nekik ezt megéri. Nem jó a megoldás, hogy fizetjük mindkét előfizetést.
upskya: Azt nem tudtam, hogy a nevet nem köteleztő átiratni. De most, hogy írod, teljesen logikus, azt miért kellene, elég másik címre. De attól még a beszerelés díját az új helyre tuti rámverik, akármit is beszélek meg a szerelővel.
-
upsyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #13445 üzenetére
mehet,de írtam,ha nem kel valósan a upc,szólsz a szerelőnek és nem kábelez,csak aláírod a papírt és kész,nincs szétfúrva a kecó....
átiratni meg nem kell más nevére,mert az is plussz zseton,maradhat csajod nevén,csak a címet kell átiratni és megoldva
a tiedez meg átviszed csajodhoz.
téma túltárgyalva sztem... -
rayoliviero
veterán
Tesóm Pesten lakik, én Debrecen. Ha barátnőm megy Pestre az ő nevére tudná átiratni esetleg Fiber power 15-öt és a 100 Ft-osat és még úgyis olcsóbb, mint a kötbér, mert használni tesóm nem tudná, mert Digi van nála. De egy lakásban lehet Digi és Upc is? Úgyis más kábelen megy nyilván. Csak a lakásba lehet nincs behúzva a Upc, kábelcsatorna tudtommal nincs, ajtó pedig új. És gondolom még jön a bekötés díja is tesómhoz, úgy mér lehet kötbér árat közelíti.
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #13440 üzenetére
Tehát ha jól értem most barátnőd fizet havi 2690 Ft-ot, te pedig 8999 Ft-ot.
Szerintem több megoldás is van.
1. Mint már írták egyiket lemondod és kifizeted a kötbért.
2. Írsz facebook-on UPC-nek elpanaszolod a bánatod. Ha sikerül megegyezni gond letudva, ha nem kicsit kellemetlenebbül fogalmazol.
3. Előállsz egy ajánlattal, amivel mind a ketten jól jártok.UPC nem hülye. Mi számít neki? Hogy az ügyfél a lehető leghosszabb ideig a lehető legtöbbet fizesse.
Most mennyit fizettek? 11680-at havonta.
Egy trio XL 10500 Ft. Már majdnem ugyan annyi, mint amit most fizettek. 240-es nettel vagy második TV-vel növelhető ez az összeg.Vegyük pl. a 240-es felárat. Azzal havi 12.500 Ft a havidíj. Vagyis 820 Ft-al többet szed be tőled UPC.
Ha ezt megírod nekik ötletként, gyanítom, hogy belemennek a dologba és elengedik a kötbéreket. (Megjegyzem a 240-es felárra nincs hűség, így 3 hónap múlva gond nélkül lemondhatod, de addigra a szerződésmódosítás megtörtént)
(#13445) Gazsi00
Természetesen lehet egyszerre digi+upc, de bekötésnél oda kell figyelni, ha digit kötik be később!
-
horush
addikt
válasz
rayoliviero #13440 üzenetére
Oda - vissza kötés nem megoldás? Tehát te átviszed hozzá az előfizetést, ő meg hozzád, mivel az előbb írtad, hogy fizetnétek kettőt egyszerre is akár, így ugyanúgy jönnétek ki.
-
upsyka
aktív tag
úgy tudom a szüneteltetés nem számít a hűségidőbe és majdnrm ugyan annyi a díja...legalábbis nekem egyszer pár éve ezt mondta ügyfélszolis
-
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13439 üzenetére
Jó lenne, de nem hiszem. Viszont amíg a barátnődé szünetel(ne) addig a tied ketyeg(ne), majd fordítva.
-
rayoliviero
veterán
Olyan 4 hónapja indult mindekettőnk előfizetése, az övé lehet csak 3, pontosan nem tudom.
Barátnőm: Fiber power 15 + havi 100 Ft-ért analóg tv csatornák: Mindez egy év hűségre.
Enyém: Trio L 2 év hűségre.
Mivel hozzá akarok költzöni 3 hónap múlva kb, vinni akarnám a címére a Trio L-t, de ebben az ő tv előfizetése akadályoz, mert kettő darab tv előfizetés egy címen nem lehet, internet elvileg lehet két darab is.
canniball: Ennek utána kérdezek.
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #13435 üzenetére
Mikor indultak az előfizetések?
Pontosan milyen előfizetése van barátnődnek?
Pontosan milyen előfizetésed van? (Közben megtaláltam, hogy Trio L) -
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13418 üzenetére
Arra gondoltam hogy ő szüneteltet, te átmész a tieddel. Aztán fél év után te szüneteltetsz és használjátok az övét. Majd mire a te szüneted lejár neki kb. le is telik a hűség.
Kérdés hogy mehetsz-e szüneteltetett szolgáltatás mellé.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #13435 üzenetére
Értem. Ilyen csomagról még nem hallottam, ettől függetlenül jó kis csomag szószerint
-
rayoliviero
veterán
válasz
kabelmania27 #13434 üzenetére
Barátnőmnek ajánlották fel, amikor a legolcsóbb net csomagot kötötte új előfizetőként. Felajánlották, hogy havi 100 Ft-ért kap kb.10 analóg tv csatornát. Ezt csak új előfizetőknek ajánlják fel elvileg, hát persze rögtön elfogadta, mivel a Mindig Tv-t nem tudta rendesen fogni, sokszor elment a kép.
Most a 100 Ft-os miatt van a szívás, mert ha tv előfizetés nem lenne csak net, azon a címen, akkor már az én trio csomagomat vihetném oda. A tv előfizetés a kizáró ok.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #13433 üzenetére
Jól hangzik. Létezik 100Ft-os analóg start csomag?
-
rayoliviero
veterán
válasz
kabelmania27 #13432 üzenetére
Barátnőmenk csak 10 hónap hűsége van, nekem van közel két éves. És az ő előfizetését akarnánk átiratni valakire, hogy az én két év hűséggel rendelkezőmet hozzá költöztethessem.
10 hónap hűség, havi 2700 Ft. Alap net és 100 Ft-os analóg kb. 10 darab tv csatorna. ezt ha valaki átrná fozetnék még neki egy tizest, szerintem ez jó ajánlat, ha ilyet hirdetnék meg.
-
jerry311
nagyúr
válasz
rayoliviero #13429 üzenetére
Whatever.
Akkor a te címedre az ő szolgáltatását vagy nemtom. Mindegy ezt úgyse én fogom megoldani innen a távolból. -
rayoliviero
veterán
válasz
jerry311 #13428 üzenetére
Én költözök el az albimból hozzá és vinni akarom a trio L csomagomat, ami csak úgy valósíható meg, ha barátnőm lemondja minimum a tv előfizetését.
az én címemre pedig nem tudom az ő szolgáltatását, mert ahol lakok oda a főbérlőm akar beköltözni ésw vele nem vagyok már jóban, így ezt nem tudnánk megbeszélni.
-
upsyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #13424 üzenetére
próbát megér,veszteni nem vesztesz,viszont nem hinném,hogy ilyet keres vki hírdetésba...
-
rayoliviero
veterán
válasz
jerry311 #13421 üzenetére
Hát az úgy nagyon sok. akkor egyszerűbb lemondani a tv és net előfiezetést együtt, amire a kötbér 30 körül van együtt most. Csak barátnőmnek akkor 3 hónapig nem lesz netje.
#13425: Ok, köszi, ez biztató. Csak akkor helyben kell, Debrecenben ilyen embert találnom. De elég nagy város ahhoz, hogy megvalósítható legyen, legalábbis remélem.
upsyka: Keresni nem is fog, de ha én meghirdetem és elolvassa, akkor felfgyelhet rá. Csak elég legyen neki a 100 Ft-os alap analóg tv előfizetés, mert az evés embernek elég.
-
jerry311
nagyúr
válasz
rayoliviero #13424 üzenetére
Simán.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Megoldás lehet, hogy valakire át próbálom irattatni barátnőm 100 Ft-os tv és az alap net előfizetését, erre van esély? Pl. feladok egy apróhirdetést, hogy ha valaki átvállalja a kb 10 hónap hűségét, annak fizetek 10 000 Ft-ot.
Ha valakinek pont alap netre van szüksége és 100 Ft-os tv-re, akkor megéri neki, mert így olcsóbban hozzájut. Erre lát valaki esélyt, vagy ilyen úgysem lesz szerintetek? -
Kobe
veterán
-
jerry311
nagyúr
válasz
ÁSzF 144. oldal:
Fiber Power 15 csomag
Nettó 4 724,41 Ft
ÁFA 1 275,59 Ft
Bruttó 6 000 FtSzerintem ennyi lesz, hiszen másik hűséget nem akarsz, tehát csak a listaáras opció marad.
-
rayoliviero
veterán
válasz
jerry311 #13414 üzenetére
Igen, ezt telefonon is mondták, hogy mivel lemondom a tv-t kötbérrel, így a net ára nőni fog. Azt nem tudta a hölgy megmondani mennyivel. Jelenleg a legolcsóbb net csomagja van. Mennyive l nőhet vajon?
cannibal: A szüneteltetés azért nem jó, mert 6 hónap lehet max és utána ugyanúgy fizetni kell. De nem hiszem, hogy szüneteltetett tv előfizetés mellé is átköltöztethetném az enyémet.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12961 üzenetére
Így tizenegy néhány nappal később, egy rövidebb idejű hibamentes állapot után ismét elkezdte az akadozást a net:
tehát a modemmel sincs kapcsolat ilyenkor.
-
Mate
nagyúr
Nem olvastam át az össze hsz-ed, hogy őszinte legyek, de megpróbálok válaszolni.
A Trio L díjcsomag árában nincs benne a HD opció, csak első 2 hónapra. Tehát ha leteltek az akciós hónapok és HD-t szeretnél, akkor havi 9999 Ft lesz az előfizetés díjad.
Korábban említetted a mediacard cserét. Ha lemondod a HD opciót, akkor csak simán kikapcsolják a központban és kész. Nem szükséges eszközt cserélni.
"bekötés után kell némi idő, mire a net rendes sebessége beáll ?" Ebből azt veszem ki, hogy nem rég lett bekötve. Pontosan mikor?
Azt, hogy neked az L vagy M éri meg nem tudjuk megmondani. Az L-ben digital gold+120-as net, míg Trio M-ben digital bronze+60-as net van. A telefon megegyezik.
Gazsi00: Nálunk 3 internet előfizetés gond nélkül ment egy időben, TV-t valóban nem engednek. Hogy ennek mi az oka fogalmam sincs.
Mikor indultak az előfizetések?
Pontosan milyen előfizetése van barátnődnek?
Pontosan milyen előfizetésed van? (Közben megtaláltam, hogy Trio L) -
jerry311
nagyúr
válasz
rayoliviero #13411 üzenetére
Ha van hűséged és le akarod mondani, akkor minél előbb. (vagy fizesd végig, nyilván ez inkább akkor éri meg ha a hűség vége felé van az ember)
Arra azonban készülj fel / figyelj, hogyha nem az egészet mondod le, akkor ugye már nem csomagban van, tehát teljesen más árai lesznek az egyes szolgáltatásoknak, mint most a csomagban.
Lehet érdemes lenne egyben lefelé módosítani is a legkisebb csomagra a netet és listaáron hűség nélkül. -
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13409 üzenetére
Ehh, kevesebbre gondoltam...
Még egy ötletem maradt: kérdezd meg ha a barátnőd szünetelteti a szolgáltatást akkor odaviheted-e a tiédet. -
poli27
veterán
Ez nem gigabites router, az kb 80 at tudhat a 100 megás lan miatt szval erre a netre nem jó!Ahhoz hogy ki tudd teljesen használni egy ac router kellene neked de nagyon drága még,ráadásul az ellen oldalnak is támogatnia kell oda is kell vevő! Azt még nézd meg a technokolban, hogy a csatorna sávszélesség 40mhz re van e állítva, mert ha 20 akkor érthető ez a sebesség.5ghz en még próbálkozhatsz az talán átvisz olyan 100-110mbit et!
-
rayoliviero
veterán
válasz
jerry311 #13410 üzenetére
Értem így már.
De az röhejes, hogy egy címen nem lehet két tv előfizetés sem egy néven, sem két ember nevén.Azt találtam ki, hogy lemondom most a barátnőm tv előfizetését, kifizetem a kötbért. Az internetje megmarad, majd három hónap múlva átköltöztetem a komplett csomagomat a címére. Mert két net előfizetés lehet egy címen. Fizetjük az én csomagomat és az ő netjét is. Ha az ő internet hűsége lejár, akkor azt már le tudjuk mondani. Ilyet lehet szerintetek?
-
jerry311
nagyúr
válasz
rayoliviero #13409 üzenetére
Nem drága virágszálam...
Hívhatod büntetésnek, de az csak a listaárhoz képesti kedvezmény mértéke. Benn van a szerződésben (ÁSzF-ben) is, hogy a hűség felmondása a kapott kedvezmények visszafizetésével jár.
Ha 3 hónapig vagy előfizető, akkor 3 hónapig vetted igénybe a szolgáltatást és 3-szor kaptad meg a listaár és akciós ár közti árkülönbözetet mint kedvezményt. Ezt kell visszafizetni.
Ha fél évig, akkor 6x.
Ez így van mióta a UPC Magyarországon szolgáltat. Talán az egyetlen pontja az ÁSzF-nek, amit lényegileg nem változott az elmúlt 15 évben. -
rayoliviero
veterán
válasz
canniball #13406 üzenetére
Felhívtam őket, barátnőmnek harminc valamennyi ezer büntetést kellene fizetni. 2 hónap telt el a tvből és a netből. És minél több eltelik, annál több büntetést kell fizetni, azt mondta az ügyintéző. én pedig csak 3 hónap múlva tudok költzni. Akkor már a 30-ból lesz 60? miközben szinte a fél hűség már letelt. A büneteés többszöröse az éves előfizetési díjnak.
-
spider80
őstag
Szerintem válts vissza. 7 MB/seccel is bőven elleszel. Amúgy torrenten is megy feljebb is,csak azt meg általában a winchester nem szereti (sok helyről egyszerre tölteni,meg seedelni vissza.) Ma is töltögettem bőven 120mbites nettel 15 megával. De sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a neted 60mbittel,azt torrenten is hozni fogja szinte mindig.
-
Kobe
veterán
na, kicsit tesztelgettem. Az én gépemen átjön a 240ből kb 200 Mbit /20 tehát kábelen egész jó. Viszont olyan húdenagy különbséget én nem láttam a wifis és kábeles letöltés között, próbáltam ugyanazt a megfelelően seedelt torrentet, wifin olyan 8.5 MB/s, kábelen néha felugrik olyan 10-11 re néha, de feljebb nem.
gondolom ez akkor se lesz sokkal jobb, ha beiktatom a tp link routert, a 60 mbites kb 7 MB/s és a 8 MB/s között nincs olyan nagy különbség, szóval szerintem érdemes visszaváltani, mondjuk Trio M + HD tv cosmagot emgtartanám Szerintetek ?
-
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13404 üzenetére
Most jut eszembe: azt írtad majdnem 2 év van hátra, akkor gondolom nemrég lett kötve; ha jól emlékszem ilyenkor a már eltelt pár hónapra kell kifizetni a "büntetést", kérdezzétek meg az mennyi. Illetve kérdezzétek meg barátnőd csomagjára is ezt, ha az övé alap szolgáltatás akkor gondolom arra kevesebb.
-
-=RelakS=-
veterán
nna, nem kell ide isolator... Az új modem wifije még egyszer sem adta meg magát
-
rayoliviero
veterán
válasz
upsyka #13398 üzenetére
valami analóg tv előfizetés, pár darab csatornával, havi 100 Ft.
Mindenkinek upc-je van, akit ismerek és hűsége, nem tudom átiratni. Ilyen röhejes szabályt sem láttam még.
És csomagban van barátnőmnél a tv és in ternet együtt, most mondták telefonon, így azt a kettőt valaki nevévre át kell irassam ahhoz, hogy oda tudjam vinni az enyémet. Csak ilyen embert nem ismerek.
Mi van ha nem fizetem a Trio L csomagot 2 év hűséggel, ami az én előfizetéset és akkor az övét használom. Mondtam, a UPC-nek is hogy mást megoldást nem látok a nevetséges szabályuk miatt. Akkor mennyi kötbért vernek rám? Ha nekik az a megoldás nem jó, hogy mindkettőt fizetjük, akkor az egyiket nem fogom, erre kényszerítenek rá.
cannibal: Sajnos nem tudom, mert a tulaj semmiben nem segítőkész.
Még az a megoldás van, hogy valakinek eladom fél áron a barátnőm 100 Ft-os tv és internet előfizetését, hogy írassa át az ő nevére. Vagyis én kifizetem az éves előfizetés felét és úgy megéri neki.
-
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #13392 üzenetére
Az albérletben nem tudod otthagyni a szolgáltatást (a tulajnak vagy az utódnak)?
Aktív témák
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BorosPoH!ár
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest