-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
válasz
AtHoS #133075 üzenetére
Itt szintén egy friss sztori:
Épp tegnap lett valahogy felmondva a Voda, a T után ez volt már vagy 15 éve.
Költöztetés lett volna december 5-en igenyeltem meg.
Na mivel itt T hálózatot használ a Voda így bonyolult nekik ez a dolog.
Szerződést kell bontani és újra szerződni, mert a jelenlegi csomagom nincs a bérelt hálózaton. De többet.kell.majd fizetnem.Belementem ebbe is, de akkor keres a kollégájuk 1-2 napon belül az új szerződés miatt.
Eltelt 2 hét már telefonáltam(1 óra várakozás), hogy miujsag.
Jött a válasz, hogy sajnos az ügyet elkezdte egy kolléga, így csak ő jogosult ebben eljárni.
De keres péntekig. (Szerda volt)
Mondtam rendben, mert jönnek az ünnepek se tv se net. 2 ünnep közt telefonáltam megint, hogy miujsag, jajj látják, hogy keresniük kellett volna, de a kolléga elfelejtett valszeg.
De most már tényleg keresni fog.
Január első hetében hívtam őket, hogy akkor most már nem kell költöztetni, mert számlát tudták küldeni mikor a régi címen senki nem lakik a szolgáltatás meg ott megy, ahol én lakok meg lófasz sincs, mert egy hónap alatt nem tudták költöztetni, úgyhogy lemondom és megyek máshoz.
Akkor jött a jajj ne hagyjunk már veszni ilyen régi előfizetést tudunk adni kedvezményt is.
Most már gyorsabban fog menni és elintézzük.
Belementem erre 1 óra telefonálás után ismét valami adategyeztetést hiba van bekéne menni személyesen személyit ilyeneket vinni.Na tegnap bent szerződés bontás lett a vége, de a sallangokat meg bekell vinnem.
Igaz ugy köszöntek meg a 15 évet kby hogy most a semmiért fizetnem kell másfél havi számlát és az üdvözlésként meg odabokték, hogy megvagyok jegyezve barmikor az életbe ha visszajövök vagy csaladtagom nem kaphatunk semmilyen évek utáni kedvezményt🤣🤣
De ha meggondolom magam este 8-ig csörögjek vissza és akkor nem bontják a szerződést és költöztetik mihamarabb.
Na ez a friss sztorim a Lőrincékkel
Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest