Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
kabelmania27 #132838 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
-
norbertoth
senior tag
válasz
kabelmania27 #132795 üzenetére
Köszi! B.U.É.K.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A fiók zârolâs meddig tart?
VTV appon? -
mcll
senior tag
válasz
kabelmania27 #132831 üzenetére
Kivéve mikor nem így van. Nekem már volt hogy modem módban natolva voltam, külön szólni kellett.
-
G48
senior tag
válasz
kabelmania27 #132831 üzenetére
köszi.
-
G48
senior tag
válasz
kabelmania27 #132829 üzenetére
A modem, modem üzemmódban volt, IPv4 átkapcsoltatva, a tracert parancs előtt is.
-
G48
senior tag
Ha tracert parancs után beírom az IP címem, és 2 hop van - a két sor ugyanaz - utána akkor NAT mögött vagyok?
-
LouiS22
veterán
válasz
macilaci78 #132823 üzenetére
egy icipicit visszaolvasol?
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Vodafone otthoni vezetékes TV, net. Koax jön be, splitter a modem és TV elagazásaként, koax tovább a TV-be, picimaci kártya, nincs STB. LG TV webOS2-vel.
Egy bő hete nem volt bekapcsolva, most nem tölti be a műsorújságot.
A csatornák jönnek, a listában a csatornanevek megvannak, de műsor és egyéb adat nincs. "Nincs adat"Valami tipp?
-
Toth_Jani
őstag
-
AndrewTdi
addikt
Nem a karorvendés miatt, de így valamivel megnyugtatóbb a dolog.
Köszönöm szépen! -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Vodafone tv szolgáltatást használok beltéri egység helyett CI kártyával. Ma reggel azt látom, hogy nem mutat semmit a musorujsag (eddig minden rendben volt). Adás megvan hibátlanul, de a musorujsag hiányzik. Tv ujrainditas megvolt. Van erre ötlet?
[kép] -
Toth_Jani
őstag
Mondjuk szerintem a Voda kábeles HD csatornáira nem sok rosszat lehet mondani, az SD az más dolog de az is utóbbi pár hónapban jelentősen javult eltűntek a pixelek róla.
Arról nem is beszélve hogy a régi előfizetők az alku képes áraknak köszönhetően igen jó áron is kaphatják a csomagot.
Például a TV HD Extra HBO Pak 3800-ért eléggé vonzó ár, hiszen csak a stream lenne 2300 forint. -
pjen
félisten
válasz
cocka #132809 üzenetére
Valami ilyesmit szeretnél látni, bár ez csak az én egyéni rangsorolt
és nem is állandó.
Mondjuk 1 től 10 ig rangsor, és mindjárt Látod, hogy értelmetlen.
10 Pont: VODA DVB-C és T ami ugye IPTV.
9 Pont: Yettel Tv, VODA OTT.
8 Pont: DIGI Tv ami DVB-C
A Mindig Tv mint kakukk tojás még szóba se került.
A teljesség igénye nélkül. Ebből le Tudsz vonni bármilyen szakmai következtetés.
Tényleg írd le, konkrétan mire gondolsz? -
pjen
félisten
válasz
cocka #132809 üzenetére
Én nem siklom át semmin. Állítom, hogy szerintem a voda DVB-C adást a legszebb. És mivel almát almával hasonlítunk a DIGI az alany. amitől a T messze jobb és IPTV. 3 hónapig próbáltam a Yetit, jobb volt mint a DVB-C DIGI. A hozzá tartozó net miatt repült. Most kB egy órán belül ugyanazon a csatornán tudtam nézni voda koaxot, voda ott Tv t DIGI DVB-C és DIGI on line adást. Most átváltok a tvgo ra. Ezek közül mit mivel hasonlítanál össze? Egyébként tényleg nem tudom mire gondolsz.
-
cocka
veterán
De állítólag ez egy szakmai fórum, ahol az adások minőségéről volt szó és te simán átsiklassz olyan "nüansznyi" dolgok felett, hogy interneten keresztül jön-e az adás vagy sem. Pedig ez fontos szempont lehet abból a szempontból, hogy milyen a képminőség, mennyire folyamatosak a mozgások stb..
-
G48
senior tag
válasz
kabelmania27 #132806 üzenetére
Igen 2 TV van. Köszi.
-
kabelmania27
félisten
Osztók rendben vannak, ellenőrizd, hogy az F csatlakozók az osztóknál és a modemnél nem lazultak-e ki az F csatlakozók. A modem előtt vedd ki a 3dB-s csillapítót, ha úgy sem javul a helyzet akkor vedd ki a villámvédőt, azért érdemes megnézni védelem nélkül, mert előfordul, hogy a modem nem szereti, ha bejelented a problémát technikus ki fogja venni.
A hármas osztó két -7dB-s kimenetén van tévé? Azért kérdezem mert az üres kimenet problémát okozhat. -
G48
senior tag
válasz
kabelmania27 #132747 üzenetére
Ránéznél erre? [link]
1. osztó -3,5 dB, 2. osztó -4,1 dB, modem előtt 3dB csillapítás -
pdr755
aktív tag
Más is tapasztalta (nekem ma kezdődött) h a műsorvisszanézős tartalmakba ha beletekerek v. megállítom akkor a hangsáv magától átáll angolra és vissza kell tenni magyarra? Nekem amúgy újdonság h a műsorvisszanézőnél lehet a nyelvet változtatni, eddig mindenhol csak magyar volt akkor is ha az eredeti műsornál elérhető volt többféle hang.
Konkrétan Eurosport visszanézett műsoroknál tapasztalom.
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest