Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
kezo0 #130340 üzenetére
1270-en újranyittattam a hibajegyet. Ismét elmondtam, hogy ez nem csak az én problémám, mivel több ügyfél jelezte itt, a PH-en és Vodás fb-csoportban is ugyanezt. Az ügyintéző szerint nem tudnak ilyen központi problémáról! (Ezért kéne, hogy más is bejelentse, ne csak itt pampogjon róla…)
Miért zárták le a múltkori hibajegyet egy nap (!) után? Mert nem tudtak telefonon elérni (HAZUGSÁG, nem is kerestek!), és mert (most figyelj!) A TÁRSOSZTÁLY SÉRELMEZTE (sic!), HOGY ÚGY LÁTJÁK, A MODEMEM 109 NAPJA NEM VOLT ÚJRAINDÍTVA!
Na, itt dobtam le a láncot. Először is, nem tudtam, hogy ez valamiféle hanyagságnak számít az előfizető részéről (???). Másodszor, komolyan azt hiszik, a modem újraindításával megoldódik a bejelentett hiba? – kérdeztem most már kissé paprikás hangulatban szerencsétlen ügyintézőtől. Ő nem hiszi ezt, de a beszélgetésünk után távolról újraindítja majd a modemet, hogy ez ne legyen probléma a társosztálynak… Így is tett, nyilván semmi sem változott. De előtte még megkért, hogy soroljak fel legalább három olyan konkrét műsort, amit felvettem, és a szóban forgó probléma miatt nem tudom most már lejátszani. Megtettem.
Most újra várom levelüket, mely szerint nem tudtak elérni, és a távdiagnosztika szerint nincs is itt semmilyen gond…
Aktív témák
- Apple MacBook
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Bontatlan! Apple MacBook Pro 16 M4 Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest