- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Természetesen kártyás a rendszer. Lehet kapni alkalmas kártyafogadós beltérit, de nem olcsó. Lehet venni a upc-től csak kártyát, de nem olcsóbb, mintha az ő beltérijüket használod.
Állítólag hozzáférhető tescogazdaságos kártya is ,de én ezt csak úgy hallottam, működőképes kalóz megoldást még nem láttam. -
rdi
veterán
Te vegyél a kinti ismerőseidnek UPC-ít, ők meg vegyenek neked Polsat -ot. :))
Az igaz, hogy a cégek szerint csak saját, bejegyzett országában használhatók ezek a műholdak, de fizetős esetén ennek egyébként semmi értelme, mivel a licenszeket úgy veszik meg [mármint, hogy korlátozott hozzáférés].
De vehetnek univerzális digit műholdvevőt [pl.samsung] aztán a megfelelő kártya bele, és már megy is. Ja, hogy a UPC D nem kártyás?? -
ndrs
tag
korábban már próbáltam UPC-nél érdeklődni, de nem szakember, hanem csak egy ''versmondó lány'' válaszolgatott nekem és ő azt mondta, hogy csak Magyarországon SZABAD használni a szolgáltatást. Ezen a ponton leragadtam vele.
Írtam UPC-nek emilt is, de az a ''vicc'' történt, hogy nagyságrendileg fél (!) év múlva válaszoltak, hogy bocsi, de ha aktuális még a kérdés, akkor ismételjem meg. Megismételtem, azóta is válaszolnak.... -
UHHH
őstag
Dojcslandban, Svajcban faszan muxik...
Talan az UPC-tol kellene megkerdezned, hogy a WARSAWA-ban mi a helyzet...;] -
ndrs
tag
Köszi!
Van arról info-ja vkinek, hogy a UPC direkt a magyaroknak szánt műsorát melyik műholdról küldi és hova esik a jel középpontja? A jel mekkora területen szóródik úgy, hogy még élvezhető minőségű műsort ad?
Gondolom, ha a műsorral ellátott terület középpontjától távolabb van az ember, akkor nagyobb antenna kell... -
pojakcs
senior tag
Igen, simán müxik. Annyi bonyodalom van a dologban, hogy kell egy magyarországi cím és ember, aki fizeti a számlát, és ''hivatalosan'' oda lett felszerelve a cucc. Sajnos erre szükség van a upc szerződés jogi csűrcsavarjai miatt. Ha bővebb információ kell, keress meg mailben.
-
ndrs
tag
A magyar UPC direkt műsort lehet-e külföldön is fogni? Ha igen, mennyire távol? Ismerőseim Varsóban dolgoznak, örülnének a sok magyar csatornának ugyanis.
Van esélyük?
bocs, ha túlságosan OFF vagyok...
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest