Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz BornToBePuli #8721 üzenetére
ennek az a megoldása, hogy nem a upc által adtt 60 as tányért kell felrakni, hanem 90cm és akkor szinte sose fog elmenni...
-
poli27
veterán
válasz BornToBePuli #8717 üzenetére
Telefonon megmondtam a csajnak hogy kárytásra akarok váltani (már azt is lemondtam, mert van szinte ingyenes is) rögzítette bevittem a beltériket és adtak két kártyát azonnal... Amúgy Gödöllői forgalmazó volt.
-
-
poli27
veterán
válasz Franky2Ster #7944 üzenetére
irdeto modul kell, a 6010ben nincs párosítva a kártya, nyugodtan megveheted a modult!
-
poli27
veterán
válasz unicumnext #7932 üzenetére
nem tudod megoldani, csak boxos előfizetéssel, de tudsz olyat kérni amiből ki lehet venni a kártyát...
-
poli27
veterán
nincs mediacard, csak kártyát lehet kérni amihez a modult neked kell megvenned, de ha beltéris előfizetésed van akkor nem keverheted vele, nem kérhetsz hozzá kártyát, csak egy megoldás van kérsz egy régi szürke vagy fekete philips boxot és abból ki tudod venni a kártyát.Igen dvb s-s2 tuner kell a tévébe.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz frovery #7663 üzenetére
tök amatőr bagázs, csak a kezembe nyomta a kártyát meg se néztük, igaz nekem eszembe se jutott hogy nem megy majd... mint kiderült párosított kártyát adtak (tegnap a 85. telefon után mindig megkérdeztem nem ez a baj, mindig az volt a válasz nem..),és nem tudták levenni róla a párosítást, no comment igazi lúzer bagázs az ügyfélszolgálattal meg a forgalmazóval együtt ahol voltam... kicserélték a kártyát már működik...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Mér nem megy el a UPC a f@x.ba?... volt mediaboxos előfizetésem, amit ma visszamondtam, eddig a szürke philipsből használtam kivéve a kártyákat saját boxba, és smart tévében hibátlanul. ma kicserélik csak kártyás előfizetésre, és nem működik, nem indulnak el a kártyák, 86x beszéltem az agyatlan suttyókkal a vonalvégén, és mindig arra jutnak hogy nem kompatibilis vele az eszközöm... komolyan elegem van belőlük.... és nem értik meg hogy előtte használtam több mint 1 éven keresztül már ezeket a kártyájukkal... (egy samsung tévé és egy amiko emus box) komolyan holnap visszaviszem a kártyát és ledugom a torkukon....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Tegnap vettem egy AB cryptobox 652HD combo beltérit, mert lejár májusban a hűség és kártyásra térek át. Ehhez létezik oscam megoldás? Eddig csak olyan patch szoftot találtam, ami ugye engedi benne a upc kártyát.
thx
-
poli27
veterán
Árcsökkentők:
Smart kártya
Amennyiben rendelkezik saját mediaboxszal, rendelje meg TV csomagunkat kedvezményesen! -500ftEz mi lehet? csak mert ha a 4240 ből levonok 500ft ot akkor az 3740ft lesz, de a meglévő szerződőknek Plus TV smart kártya (Plus TV card) csomag: 3240 Ft/hó; ot ír az ászf ,most ez hogy is van?...
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
Direktkártyás előfizetésed van, vagy beltériből vetted ki a kártyát? Amúgy meg miért nem a linkelt ci modult vetted meg, talán nem kéne 3x kiadni feleslegesen pénzt... Ez cryptoworks modul a kártyád irdeto... nem ugyanaz a kettő..... az egy dolog hogy a cryptoworkst ugye megvette az irdeto..
-
poli27
veterán
Ezt kb mint az adsl nél lévő szolgáltatók, úgy kell elképzelni, pl Telekomé a hálózat, de szolgáltat rajta Invitel,datanet, stb stb! Itt a UPCD lesz a szolgáltató, de pl a Telekom meg az Invitel hálózatán.....
-
-
-
poli27
veterán
válasz Maska48 #6835 üzenetére
Sztem meg marhára nem okozott nektek kárt,ugyanis még 1x leírom KÜLFÖLDRE NEM SUGÁROZ HIVATALOSAN ha a fejed tetejére állsz akkor sem,ergó nem lehet hibás érte.... Arról meg pláne nem tehet ha nincs szabad rálátás az égre egy kempingben,szval itt semmivel sem tudnál venni még astrát se, ahhoz is rálátás kell.... sztem kempingezzetek ne tévézzetek ennyi
-
poli27
veterán
válasz Maska48 #6832 üzenetére
Sztem a UPC hivatalosan MO területére sugároz, ezért ne hibáztassuk már egy olyan dologért ami nem megy külföldön...
Kb 50k ból ki tudsz hozni egy 80cm tükröt egy vevőberendezéssel, de sajnos ezt neked kell beállítani, kis rutinnal pár perc alatt megvan... jha hogy te kényelmes akarsz lenni akkor fizesd ki a 2000 eurot ennyi.... -
poli27
veterán
Én ma lemonrtam az HBO maxpack előfizetést amit fizetek több mint 5 éve.... 2190 ről felemelték 2890 re, ezzel a legdrágább HBO lett a szolgáltatók között kb... Nekem nem tudta bemesélni hogy csak pár száz forint.... Mondtam neki ha tudja ennyibe adni amennyibe eddig akkor kell különben nem.... nem tudta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest