-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz Bubukain #12027 üzenetére
En most csak a Maxert fizetek 1590-et jelenleg. Ha a Direct one ad 3 HBO csatornat + a Maxot 1490-ert, akkor az ar-ertek aranyban jobb
Viszont a weboldalukon en sehol nem talalom az arlistat a premium csomagokra... Csak azt h az elso honapban ingyenes. Ez mindenkinek "egyeni ajanlat"? Vagy merre talalhato?
-
masvilagx3
tag
válasz Bubukain #11504 üzenetére
hogy teljes legyen a kép .a hiba csak nagyobb ünnepek tájékán van.karacsony ,húsvét. Általánosságban jó szokott lenni kis hibákkal. Most éppen meccselek velük. Több telefon. Most írtam egy hosszú emailt.
Próbáltam lekovetni hogy jön az adás hozzánk pl. Amit láttam hogy ha telekomos hálózatról néztem akkor egy server címet adott ki a rendszer. Vodafone-s nézve 4 server.. most várom a válaszukat. Ami vicc hogy Németországban, Ausztriában és Magyarban is a telekommal van ez. -
TraceR
tag
válasz Bubukain #11493 üzenetére
Segíteni nem fog, de nálam is ugyanez van napok (már talán egy hét) óta. Szintén Telekomos net (1 gigabit ráadásul). Én LG TV-n használom az azon lévő appal, de gyarkolatilag használhatatlan. Megy pár másodpercig, de akkor is általában nincs szinkronban a hang/kép, aztán hosszú másodpercekre megáll. Ami szintén érdekes, hogy az egyéb alkalmazások a TV-n (Netflix, HBO GO, Youtube, stb) viszont gond nélkül futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest