- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
En is attertem a Direct One ra
Eddig telekomos Net+TV szolgaltatasom volt, amiert 7100 Ft ot fizettem (gigas net).
Toroltettem a TV szolgaltatast, igy lett 4000 Ft csak a net (+ vezetekes telefon, a magenta 1 miatt, de nyilvan nem hasznalom)
Igy befizettem egy alapcsomagba, 2500 Ft ert.
Eddig meg vagyok vele nagyon elegedve! Nekem a celom az volt, hogy dobjam a Belteri egységem... Van egy "Chromecast with Google TV" stickem, amin hasznalom a Netflix, Prime, HBO Max, Disney plus, Plex, Spotify etc... cuccokat. Mivel a telekom nem engedi a TV Go-t androidos boxra telepiteni, csak telefonra(???!!!!!) ezert lenyegeben ez az egy dolog miatt kellett folyton forrast valtani a TV-n... nem beszelve, hogy volt egy tok folosleges eszkozom, hiszen a Telekomos belteri is androidos (de persze azon meg a Netflix nem megy, plusz egy kalap kaki az interfesz).
Ez mellett "trukkozni" kellett a halozattal is, a telekomos TV box nem megy csak ha a sajat routeruk tarcsaz be PPPoE-n.... Nekem viszont sajat tuzfalam/routerem van es azt akartam az tarcsazzon... Igy vegul ket PPPoE vonal lett egyszerre betarcsazva (azt engedi a Telekom) egyik csak a boxonak, a masik meg minden masnak a routeren meg a ket LAN kapcsolat lett osszerouteolva...
Elso blikkre amugy talan picit rosszabb a kepminoseg mint a tv go val, de a musorujsag meg az egesz menu felepites sokkal profibb, mint a Telekomnal! Termesztesen a legfontosabb h van Android TV appSzoval ha egy picit meg feltornasszak a minoseget, akkor csillagos ötös, igy "csak" sima ötös
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Azt esetleg valaki leirna, pontosan hogyan mukodik a Direct One-nal a HBO pack?
Azt latom, hogy a kisebb csomagnal az elso honap ingyenes, de mi van az utan? Errol nem talalok semmi infot... Illetve nekem van mar HBO Max elofizetesem, ami tartalmazza a 33% os kedvezmenyt (Go-rol jottem ) igy kb 1500 Ft a havidij. Ennel jobban megerheti a Direct one-os?
-
vampire17
addikt
válasz Bubukain #12027 üzenetére
En most csak a Maxert fizetek 1590-et jelenleg. Ha a Direct one ad 3 HBO csatornat + a Maxot 1490-ert, akkor az ar-ertek aranyban jobb
Viszont a weboldalukon en sehol nem talalom az arlistat a premium csomagokra... Csak azt h az elso honapban ingyenes. Ez mindenkinek "egyeni ajanlat"? Vagy merre talalhato?
-
vampire17
addikt
válasz vampire17 #12028 üzenetére
Folhivtam oket, valoban 1490 Ft havonta. Egy pdf ben amugy megtalaltam ezt az osszeget, de eleg jo eldugjak... nem tudom a csomagoknal a weboldalon miert nem lehet feltuntetni...
Be is aktivaltam, az ugyfelszolgalaton azt mondtak, ha lejar az egy honap, utana kell megkotni. Osszekotottem a meglevo HBO max elofizuval (van ilyen lehetoseg szerencsere) igy automatan atvette a regi Maxos fiokom adatait! Ez igy eleg jo, sporoltam kicsit es meg lett is plusz 3 csatorna a Max mellett
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz feloman #12036 üzenetére
En kb egy honapja rendeltem, adtak melle kartyat is, de nyilvan nem hasznalom. Meg vagyok elegedve amugy vele, En Telekomrol valtottam. A kepminoseg egesz jo, a HD (720p a max) tartalmak atlag 4Mbit el jonnek (tehat ekkora savszel kell) a bongeszoben.
En az appot Google TV-n hasznalom (Chromecast with Google TV), ott mintha nagyobb lenne a felbontasa a HD tartalmaknak, mint bongeszoben, de lehet csak placebo (az miatt h messzebbrol nezem) A Tv amugy egy 1080p-s Samsung TV.
Ha HBO Max ot hasznalsz, akkor erdemes kerni a HBO packot, az mellett h jar 3 HBO csatorna, meg a Maxot is adjak, olcsobban, mint ha direktben fizetsz elo a HBO-nal!Nekem a fo ok a valtasra az volt, hogy a Telekom tv go nem hajlando telepulni Android (Google) TV-re... Minden mas, amit hasznalunk (Plex, Netflix, HBO max, Amazon Prime, Spotify, Youtube, Youtube Kids, Twitch...) megy gond nelkul, egy szolgaltatas miatt nem akartam meg egy kutyut.... A csaladi csomag igy egy kicsit dragabb (kb 300 Forintal) de nekem ennyit meger az a "kenyelem" hogy egy eszkozrol kezelek mindent.
Ami meg szimpatikus, h az interfesz fenyevekkel jobb a telekomenal, illetve a Yettelnel is (azt teszteltem meg korabban) -
vampire17
addikt
válasz McDoug #12061 üzenetére
Chromecast with Google TV-vel megy, en azzal hasznalom.
-
vampire17
addikt
Ami igazan kene, az a felbontas novelese a HD adoknal... meg a bitrata hagyjan, egy jo tomorito algoritmussal (HEVC, vagy VP9 ) a 3-4000kbps is turheto, de a 720p az nagyon keves....
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
Igazabol ha megnezed a Directone weboldalat, az latszik, hogy elegge hangsulyos lett az alkalamazas:
https://www.directone.hu/online-tv/
Itt mar nem kiegeszito szolgaltatasrol beszlunk, hanem a muholdas mellett egy olyan alternativarol, amikor a user nem tud (vagy nem akar) pluszban folrakni semmit a tetore, de van egy jo eros internete, ami boven elbirja a streamet, akar tobb keszuleken is. (egy gigabites netnel ez mar kb elhanyagolhato savszel)
Ezert irtam, hogy picit turbozhatnanak a felbontason, legalabb a HD legyen Full...
-
vampire17
addikt
Mondjuk fura ez, kb egy honapja fizettem elo, nekem azota mindig ment. Meg amikor itt irtatok, hogy 404 es hiba, akkor is raprobaltam es ment.
Sot az ugyfelszolgalat elott is le a kalappal, mindent irto gyorsan elinteztek. Elofizetes utan kb egybol ment a direct now. A kartyat kb egy hetre ra kaptam, de ki sem bontottam.
-
vampire17
addikt
Valaki nezte mar oket? Lehet alternativa? Nekem ugy nez ki , tobb HD csatorna van. Arban kb ugyanannyi lenne. Engem foleg a bitrata erdekelne, meg hogy van-e rendes Full HD, vagy csak 720p...
-
vampire17
addikt
válasz 4Grider #12614 üzenetére
En is regeltem kozben. Minoseg nekem elso ranezesre jobb, van par full HD csatorna is (foleg sportcsatornak ahogy lattam) nem csak 720p, az app korrekt, TV-n is. (az atlag set top box os szolgaltatok interfeszet veri, ahogy amugy sztm a Direct one-e is, bar ez nem kunszt, mert pl a telekom-e tenyleg tragya...)
A csatorna kinalat sokkal bosegesebb, viszont az ar ugyanannyi.
Az egyetlen kerdes a buffereles... En olyat, amit te irtal (hogy megakadt) nem tapasztaltam, bar nem neztem tul hosszan egy csatornat sem. Viszont olyan volt, h elsore nem toltott be egy csatornat, ekkor egy masikra katt majd vissza es akkor ment egybol...
Ez a bajom amugy csak ezekkel a "noname" szolgaltatokkal, h nagyreszt nem tudnak normalis savszelt adni...
-
vampire17
addikt
15 nap proba van, aztan elso honap 390 Forint, majd 3900 ft/hó
En is neztem egesz delelott a Comedy Central-t direkt teszt jelleggel de nem volt buffereles. Sztm en kihasznalom a 15 napot meg nyomok egy 390 Ft-os elso honapot. Annyit meger direct one melett is.
inkabb nyitottam neki egy topicot: https://prohardver.hu/tema/sweet_tv_internetes_tv/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Politika
- Stellar Blade
- Total Commander
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest