- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
válasz
TraceR #11502 üzenetére
nálam is gigabites optika van és a Netflix, HBO GO, Youtube ment rendesen csak a tv-t nem lehetett nézni, pont ugyanúgy ahogy írod. Nálam is LG TV megy.
Én bejelentettem hibára, majd mindig azt mondták hogy náluk semmi hiba.
Napokig jártam a nyakukra, míg 2x megállapították a telefonba, hogy gyenge a jelerősség, majd pár óra múlva jött tőlük az sms hogy náluk semmi hiba. Megint pár nap nyaggatás, majd mit ad isten tegnap óta hibátlan, pedig a saját rendszeremen semmit nem állítottam.
Szóval tuti náluk volt valami, csak lapítanak mint sz@r a fűben. -
csab2
veterán
válasz
TraceR #11265 üzenetére
Magyarországon szolgáltató cég magyar nyelvű csatornákat adjon az előfizetésért cserébe! Szabadon választható csatornaként tegye be, nem érdekel, de a fizetősek közé ne.
Neked meg szolgáltasson kínaiul!
Nem igaz, hogy nem érted, hogy mi a problémánk.
Részemről ennyi, lezárom a témát. -
snooze
veterán
válasz
TraceR #11270 üzenetére
az elég baj ha nem érted!kivettek több magyar nyelvü nézett,közkedvelt adót,és ugyanannyi pénzért meg beraktak idegennyelvü adót,amit igy sokan nem értenek,de fizetnek érte..ez olyan,hogy a te kedvelt csomagodat amit nézel kicserélnék kinai,vietnámi adokra szinkron és felirat nélkül..tessék,nézzed bameg..ezért is sokan visszamondják,keresnek uj szolgáltatot,ha van..ennyi..
-
csab2
veterán
válasz
TraceR #11257 üzenetére
Szerintem meg igaza van. Magyarországon szolgáltat akkor legyen a csatornákon magyar hang.
Szerinted hányan néznek egy csatornát eredeti nyelven? Elenyészően.
A technológia lehetővé teszi, hogy egy csatornát több hangsávval adjanak. Tőlem lehet angol, de igenis legyen magyar is választható.Egyébként másik fórumon azt olvastam, hogy a Travel XP-re várható a magyar nyelv, mert már 1 éve szó van róla. Most, hogy bekerült egy nagy, országos szolgáltató kínálatába, hátha elősegíti a magyarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest