Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronpapa
tag
válasz aronpapa #5394 üzenetére
Na, sikerült a művelet kézi hangolással, de csak részben.
Tudja valaki, hogy a 12034 V 28000 TP-t kiválasztva miért az jön be, hogy: NINCS JEL.
Illetve a másik, a 12111 V 28000 TP, amit meg sem jelenik a választható TP-k között.
Ezeken is lenne jó pár magyar nyelvű csatorna.Valakinek valamilyen ötlete?
-
Rick4
félisten
válasz EmberXY #5365 üzenetére
A hűség nem csak téged köt, a szolgáltatót is, tehát Te vállalod, hogy adott ideig fizeted a megrendelt szolgáltatás árát, ő pedig vállalja, hogy adott ideig nem változtat az áron. Ha csatikat vesz ki, ha feltételeket, és legfőképp árat változtat meg, akkor a változást annak életbe lépése előtt 30 nappal ki kell postázni, és 15 napon belül mindenféle következmény nélkül felmondhatod a szolgáltatást, akár a még 23 hónapig tartó hűségest is.
Itt a hatályos hírközlési törvény: [link], ebből a 132. § 4) 431 Ha a szolgáltató az általános szerződési feltételekben meghatározott esetekben jogosult az általános szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt.
Tehát emiatt elvileg nem mondhatod fel, viszont nincs is rá okod, ugyanis a változás neked nem lesz hatással a havi fizetendőre.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
frovery
senior tag
válasz aronpapa #5392 üzenetére
TV-kben nem vagyok otthon de egyenként kell megadni minden egyes adatot. Még így is gyorsabban és hatékonyabban végzel, mint kigyomlálni minden egyes tp-t(transzpondert).
Így csak azt keresi le, ami kell. Abból könnyebb kiszedni a csomagodnak mefelelő csatornákat. Aztán sorrendbe rakni. -
aronpapa
tag
válasz frovery #5391 üzenetére
Ha jól értem, akkor a TP = transzponder?
Hogyan tudsz a tv menüjében többet kiválasztani? Kézi hangolással?
Vagy minden TP után egyesével átállítod a műhold beállításokat?
Pl. ilyesmit kell keresnem, ugye? 11727 V TP1 SR 28000 FEC 7/8, utána 11747 H TP2 SR 28000 FEC 7/8.
Nem vagyok a TV előtt, nem emlékszem pontosan, miket kell neki megadni a menüben. -
frovery
senior tag
válasz aronpapa #5390 üzenetére
Pedig a lyngsatos az jóóóó!
Én úgy szoktam, hogy csak azokat a TP-ket keresem le, amik az adott szolgáltatóhoz tartoznak. Abból utána már könnyebb kigyomlálni azokat, amik csak a csomagodhoz tartoznak. Persze, ez idővel jár.
Amikor kész van a gyomlálás, ezután rakom csak sorrendbe, majd egy mentés, amit a pc-n tárolok, így ha gond van, akkor penről visszatölthető az eredeti csatilista. -
aronpapa
tag
Sziasztok
Tegnap a meglévő a UPC Direct beltérit lecseréltem egy CI+ modulra.
Az LG TV talált is közel 1000 db csatornát, aminek a nagy része kódolt.Azt értem, hogy a UPC a Digivel közösen használ egy műholdat, és emiatt van ennyi csatorna.
Hogyan tudom a legegyszerűbben kiszelektálni a számomra érdekes, nem kódolt UPC Direct csatornákat?Ezeket a táblázatokat néztem, de ez és ez jóval kevesebb, mint a most lementett csatornák száma.
Nem szeretnék egyesével végigmenni az összes csatornán.Van valakinek ötlete?
-
rsanyi18
tag
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/fel-evig-felez-a-upc-direct.html?Itemid=1
Egesz jó akció. Màr csak azt kéne tudni, hogy automatikusan megfelezik a csomagok àràt mindenkinek, vagy csak akkor van akció ha igénybe veszel valami új csomagot...
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
molvany
senior tag
válasz chesterboy #5385 üzenetére
Pl. nálam semmi. Müködik mind a kettö ( a régi is és az új is ).
WhatsApp :+491737182060
-
chesterboy
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok mi lett az m1 HD-val? Nincs semmi a 111-en.
-
törölt tag
Tudod, van egy Szerkesztés gomb. Az arra való, hogy kiegészíthesd, módosítani tudd amit leírtál, adott időn belül. Ez azért van, hogy ne gyűjtögess feleslegesen hozzászólásokat. Szabályzatban benne van.
Ahogy Te kioktattál másokat, mi a probléma, ha azt Te is megkapod?
Persze, hogy nem muszály, bár lehet, hogy muszáj.
Mi köze a regisztrációs időnek ahhoz, amit írtál??Egyszerű, egy hozzászólásban, érthetően, tagolva meg tudtad volna adni a választ.
Minden hozzászólásnak van egy link része, ezt akár link beillesztése vagy egyszerű copy+paste móddal beírod, esetleg kiemeled a karaktert és semmi gond az írásoddal.Gabóka #235234. :
Maunika #36888. :
Pl. akár így is.
Mindenki akit érint, tudja mi is ez és azt olvassa elSzerkesztés gomb használatával
Akár így is tudod:
Egy másik példa[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Értem én, hogy neked ennyire egyszerű, de olyan körülményesen van megfogalmazva, hogy ehhez képest a kínai nyelv semmi.
Meg pl. a 15 napos felmondási lehetőség is elég érdekesen van leírva, akinek hűsége van, az nem mondhatja fel, akinek nincs, az igen, na de akinek nincs hűsége, az amúgy is felmondhatná kvázi "bármikor", nem?
A két oldalas rizsa helyett írhatták volna akár azt is egy mondatban, hogy "te barom, neked nem fog változni semmi, ne parázz, csak az újakat szivatjuk", ennyiből nem lett volna ekkora sötétség...
Mindegy is, majd a számlákról kiderül, hogy lesz-e változás...Up the Irons!
-
Himm
csendes tag
válasz #32577792 #5381 üzenetére
Inkabb olvass te, mert a forum azert forum hogy az ember valaszt kapjon a kerdesere, az elso ketto nem teljesen ugyan az a kerdes volt, a harmadik kerdezonek irtam hogy lassa kapott valaszt mert nem minden forumozo olvas vegig minden bejegyzest, es nem olyan "ugyes es forum szabalyzat ismero" mint te!
Ja es amiert esetleg reg forum tag vagy nem muszaly azonnal kritizalni azt a bejegyzest ami nem is neked szolt, tehat gyakorlatilag nem teged "oktattalak" ki, miert kell azonnal magadra ertsd? Talan ilyen egy tapasztalt forumozo?![ Szerkesztve ]
Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
Himm
csendes tag
Hat tenyleg te vagy a faradt ha azt irja h akinek husege van arra nem ervenyes az aremelkedes, akkor tenyleg ne ervenyes ha nem volna hatarozott ideju a szerzodesed akkor valtozhat az ar (ami jelzem esetenkent max par forint, esetleg olvasd el elozo bejegyzesem is) de nagy arvaltozas nem fog tortenni, a tajekoztato jellegu arak azok listaarak, te mivel regi elofiyeto vagy sokkal kedvezmenyesebben kapod akkor is ha mar nincs hatarozott ideju szerzodesed!
[ Szerkesztve ]
Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
Himm
csendes tag
válasz Bogyi007 #5360 üzenetére
Az nem aremeles csak uj listaarak, a Listaaaaaaarr nem rad vonatkozik rad a kedvezmenyes ar vonatkozik, el kellene olvasni mindent es megerteni figyelmesebben! Ha az arad valtozna mindig kuldenek tajekoytatot a bizonylaton, es egyebkent minden szolgaltatonak van listaara es kedveymenzes ara ha nem tudnad olvass utana! Mivel te nem hatarozott idore rendelted a szolgaltatast hanem nevezzuk ugy h HUSEGET vallaltal neked a kedvezmenyes arat biztositsak, es hidd el nem fogjak azt megtenni egy regi elofizetovel hogy ha lejar a "HUSEG" akkor listaaron szamlazzanak, esetleg egy picit emelkedhet a dij ennyi, nem tudom h miert olyan erthetetlen ez a listaar, ezt csak azert kapod mert a torveny kotelezi ha ASZF v listaar valtozik tajekoztatast kell az ugyfeleknek kapniuk.
-
rsanyi18
tag
Sziasztok. Az ehavi számlával együtt jött egy papír amit nem tudunk értrlmezni, miszetint változik 1-2 dolog, köztül az árak is. Gondolom ez mindenkinek megjött/ megfog jönni. Csak egy példa: eddig 500ft volt a második beltéri, de a papíron 2ezer valahányzàz forint van. Szerintetek ez mindenkire érvényes?
Elég szemét húzàs lenne tölük...Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz golya87 #5368 üzenetére
Mivel egy nagyobb parabola tükörnek nagyobb a nyeresége.Igy van értelme a nagyobb tükörnek.Nálam egy 100-as gibertini van fenn szélvédett helyen.Tetőre 80-nál nagyobbat nem raknák.Pláne ha rosszul megközelithető.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Batib
őstag
Szerintem egy 80-asban több az eső tartalék. Nekem hivatalos 60-as van tetőn, szerelő rakta fel közepes esőnél már vannak gondok.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
molvany
senior tag
Nekem 56 cm - es van fenn, már több éve ( anno még Digim volt már ez volt ).
Több mint 1,5 éve van UPC, a tányér ugyan az és ugyan ott, hozzá sem nyúltam. Nekem kifogástalan.
Most az hogy feltételezhetöen töled kb. 1000 km. - re nyugatra lehetek, játszik - e szerepet, nem tudom.WhatsApp :+491737182060
-
őstag
Hello
UPC-hez van értelme 60 centisnél nagyobb parabola antennát felszereltetni?
Mennyire érzékeny az időjárásra?Magánúton szeretném kiépíttetni a rendszerem, nem a szolgáltatóval.
Köszönöm a segítséget!
-
Gadgetfan_
senior tag
Ne előkotortam a laptopomat és azzal már sikerült regisztrálnom az HBO GO-ra. Ekkora marhaságot, hogy csak pc-n lehet regisztrálni, tableten nem...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Bogyi007
veterán
Detto....
Nem szeretnék februárig magasabb díjat fizetni a már eleve túlárazott csomagomért....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
EmberXY
veterán
válasz Bogyi007 #5360 üzenetére
Én is ma kaptam meg, át is néztem az irományt...
Nekem a legutolsó pont az érdekes, mert azt írja, hogy 15 napon belül fel lehet mondani a szerződést, ha nem tetszik a rendszer, de ha kedvezményes feltételekkel kötött szerződésről van szó, és még le nem járt hűségidőről, akkor csak a hűség megszegésével és ennek jogkövetkezményeivel lehet felmondani. Akkor most fel lehet, vagy nem lehet?A másik, ami nekem magas, hogy ugyanebben a pontban ír egy olyat is, hogy az új ÁSZF a már hatályban lévő, kedvezményesen és hűséggel kötött szerződések "alapján nyújtott kedvezményeket nem érinti", ezt hogy kell érteni?
Én a digitális átállás előtt nem sokkal, kedvezményesen kötöttem szerződést, először a Light, majd Medium, és most nemrég a Direct+ -ra váltással. Most akkor változik az ár, vagy nem?
Biztos csak én vagyok fáradt már ehhez, de szívesen venném, ha valaki értelmezné ezt...Up the Irons!
-
őstag
Csak én vagyok bamba, vagy a frissítés miatt nem látszik a direktkártya opció a UPC oldalán?
Megvan, csak teljesen átszabták a dolgot. Mostmár a direktkártya az alap és plusz pénzért lehet beltérit is kérni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz NyalokAA #5361 üzenetére
Van Digi kábelem is a Upc amikor beköttettem a Sportklub és a Discovery csatik miatt kellett - azóta Sportklub màr van ott is, a Discovery csatik meg hulladékok lettek...
Szal nem fog hiányozni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Most hozta a postás a havi csekket és fura volt a boríték vastagsága.
Benne volt a csekk egy Hbo Go reklám és egy Tisztelt Előfizetőnk! kezdetű kétoldalas levél ami talán màr sokak számára lehet hogy ismerős - Új ÁSZF, új árszabással.
Amint hazaérek bescannelem nektek. Annyi bizonyos februárig van hűségem náluk, de ha lehetséges lépnék hamarabb...
-
csab2
veterán
válasz Gadgetfan_ #5358 üzenetére
21. század mi? Lóf.szt! Én sem értem az ilyen szarakodásokat...
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
bopeti98
őstag
válasz Gadgetfan_ #5356 üzenetére
Csak asztali gépen lehet regisztrálni. Utána fogod tudni mobileszközökön is használni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Még a végén kiderül, hogy csak asztali gépen és Windows alatt lehet bereggelni, egy olyan szolgáltatásra, aminek az az értelme, hogy mobil eszközökön is elérhető legyen az HBO...
-
bluobluo75
őstag
válasz Gadgetfan_ #5354 üzenetére
Én már a UPC-n nem codálkozom!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz bopeti98 #5353 üzenetére
Nálam nem végez el semmit, csak egy bemutatót mutat, hogy mire jó a GO egyébként semmi. Letöltöttem a az iOS alkalmazást is, mert iPaden vagyok, ott meg kéri a regisztációs kódot. Mi a pöcsnek kell ennyire megbonyolítani, miért nem küldenek csak egyszerűen egy aktiválási kódot, amivel be lehet regisztrálni. Az agyam szétdurran mindjárt az ilyen faszságon.
-
bopeti98
őstag
válasz Gadgetfan_ #5352 üzenetére
Nekem sikerült regisztrálni.
A link amit küldenek, alapból tartalmazza a regisztrációs kódot, meg az ügyfélszámot, így ha rákattintasz, akkor a HBO GO oldalán automatikusan elvégzi az 1. lépést, és már csak egy felhasználónevet. meg jelszót kell megadni. -
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is megjött az email, benne egy link, hogy kattints a regisztrációs kódért, az elvisz a hbo go oldalára, de onnan meg nulla, lófaszt se lehet csinálni, mert regisztrációs kódot kér a regisztráciohoz
-
bopeti98
őstag
válasz lalakov #5348 üzenetére
Elméletileg kell lennie-e egy kihagyás gombnak telefonon ahol kéri a kódot. Ezután már a felhasználónevet meg jelszót kéri.
Viszont én még mindig nem kaptam e-mail-t. Facebookon írtam nekik üzenetet. Azt válaszolták hogy ha 24 órán belül nem kapom meg jelezzek újra nekik. Gondolom újraküldték. Nos, ez tegnap volt. A 24 óra mindjárt lejár de az e-mail még sehol. -
bopeti98
őstag
Valaki ( akinek van HBO előfizetése ) megkapta már az HBO GO aktiváló kódot? Én már 2 hete regisztráltam az UPC Direct oldalán, de az aktiváló kód még sehol. Pedig a másik fórumon többen is visszajeleztek hogy már megkapták.
-
-
frovery
senior tag
A képen közelebbről már látom, hogy kinn toldó van. Ugyanígy csináld meg benn is.
Anyiféle, fajta van ezekből, hogy egyik szarabb mint a másik. Mindnek van csillapítása (egy áramkör van benne), vagy valahol össze ér a test a belső érrel. Sok helyen szereltem így és volt ahol működik évek óta de volt ahol kiiktattam, mert másikra nem akart a tulaj pénzt költeni. Volt ahol kiiktattam az áramkört és így kivülről olyan, mintha hozzá sem nyúltam volna, nem kellett toldózni. -
frovery
senior tag
Mindkét oldalon, (kinn és benn) szedd ki azokat a konnektorokat! Simán F toldóval kinn és benn kösd össze a jelenlegi kábeleket és jó lesz. Tehát 4 db kell neked. 2db kinn az antennánál és 2db a szobában lévő beltériknél a falból kijövő kábeleknél.
Bár én nem szeretem a toldásokat, mivel azok mindíg + hibalehetőségek de ha nincs más, akkor megteszik. -
Gyurka6
őstag
Itt arra gondoltam, hogy most is zárlatot jelez-e a másik készülék. Akkor a mérést talán hagyjuk.
A fali csatlakozók lehetnek a bűnösek, vagy teszel mind a 4 végre egy-egy csatlakozót és toldóval kötöd össze őket, vagy mind a két beltérit azonos műsorra állítod,hogy akkor is jelez-e zárlatot. (Úgy gondolom, hogy az egyik beltéri 14V-ot a másik 18V-ot ad ki jelenleg és a fali csatlakozók összekötik őket.)Gyurka
-
lemcsi
tag
Üdv
Akadt egy kis gondom, hátha valaki tud rá megoldást...
Adott egy tányér twin fejjel és 2 beltérivel.Korábban 1 kábellel jutott a jel a beltérihez, nem volt vele gond.
Lakótömb felújitás volt, nem lehet ablakot-falat furkálni, igy a szigetelés után behúztam a falba 1-1 kábelt a szobákba, a végén fali aljzattal.
Tegnap felraktam az antennát,beállitás,müködik,boldogság.
Másik beltérinél jött a hiba hogy fejzárlat.
Nem hagyott nyugodni, ma nekiestem, minden csatit lecseréltem, mindent szétkaptam, összeraktam, épp a hálóban kezdtem, smart kártya lejárt. Betelefonáltam, problema megoldva, müködik.
Boldogan összerakom a nappaliba, most ott a fejzárlat.Lényeg a lényeg.
Ha a 2 beltéri együtt be van normálisan kötve, az egyik müködik, a másik fejzárlatot ir.
Teljesen mindegy melyik beltéri melyik fej csatlakozáson, melyik szobában, de külön-külön müködik.
Tehát maga a kábelezés és a csatlakozók hibáját kizárom, valamint igazából a fej is jó kell, hogy legyen, mert mindkét csatlakozáson van jel.A probléma csak annyi, hogy ha mindkét beltéri rajta van, csak az egyiken van müsor, a másik fejzárlatos...
Mi lehet a baj? -
-
Laca0
addikt
válasz EmberXY #5331 üzenetére
És még így is drágább, mint rezsicsökkentés előtt...
Én is -természetesen- kikapcsolom mindig. Csak akkor nincs kikapcsolva, ha rövid időn belül visszatérünk a tévéhez. Olyankor csak a tévét kapcsoljuk ki.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz bluobluo75 #5327 üzenetére
Bocsánat, rossz postra válaszoltam. Én az automatikus kikapcsolásra írtam, hogy kikapcsolható.
A lassú bekapcsolásra is van orvosság: nem kell kikapcsolni. Nem fogyaszt sokat. (ezt mondta egy ügyfélszolgálatos hölgy a telefonban)
Egyébként mértem, 15W-ot fogyaszt.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
bopeti98
őstag
válasz bluobluo75 #5327 üzenetére
Sajnos nem lehet kikapcsolni a sokáig tartó bekapcsolást. Én is kerestem már erre utaló opciót a menüben de nem találtam.
-
Laca0
addikt
válasz bluobluo75 #5324 üzenetére
A beállításokban kikapcsolható.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
bopeti98
őstag
válasz bluobluo75 #5322 üzenetére
Ha sokáig nem nyúlsz hozzá ( hangerőt sem állítasz ) akkor automatikusan kikapcsol alapbeállításon. Legalábbis a Humax UD-FOX HD ezt csinálja.
A beállításokban le lehet tiltani ezt a funkciót.[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Mi már ez a legújabb mánia?
"A vevőegység 2 perc múlva kikapcsol" -
törölt tag
Kenyérhez sem adnak kenyérszeletelőt.
Tojáshoz sem gáztűzhelyet -
Watt25
veterán
válasz bluobluo75 #5316 üzenetére
Én nem látok különbséget egy beltéri és mondjuk egy Blu-ray lejátszó között. Ez utóbbihoz sem szoktak a tápkábelen kívül bármi mást alapból csomagolni.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
bluobluo75
őstag
-
Laca0
addikt
válasz bluobluo75 #5314 üzenetére
Ha HDReady tévéd van, azzal sem tudod kihasználni a HD csatornákat, mégsem cserélnek tévét nálad.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
Onnan indult a dolog, hogy szidtad a UPC-t, hogy nem ad HDMI kábelt. Erre válaszoltunk többen, hogy ma már a legtöbb eszközhöz nem ad a gyártó csak tápkábelt/adaptert.
Én spec kaptam kábeleket, de valószínűleg azért, mert még új volt. Ha valaki egy visszaadott boxot kap, valószínűleg már nincs mellette HDMI kábel.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
csab2
veterán
-
Bogyi007
veterán
Az engem nem érint, Digiből káblesem van, csak a Upc műholdas....
-
Laca0
addikt
Nem értem, hogy miért vagy ezen most itt annyira fennakadva...
Mostanában a nyomtatókhoz sem adnak usb kábelt. Ez van. De ez itt a UPC Direct topic, nem pedig a „lázadjunk fel a világ ellen" topic.
Teljesen értelmetlen bennünket ezzel bombáznod...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
veterán
-
wocsok
tag
válasz szabogabor10 #5305 üzenetére
Nézd meg a linket lakossági>TV>Kábel TV>Médiaeszközök...
-
csab2
veterán
válasz bluobluo75 #5302 üzenetére
És amikor a nyomtatóhoz nem kapsz kábelt?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
veterán
-
Laca0
addikt
válasz bluobluo75 #5302 üzenetére
Ma ez a divat, hogy mindent külön kell megvenni.
Egyébként meg ha valaminek többféle csatlakozása van, akkor adjanak mindenféle kábelt? Ez sem logikus. Pl. van itthon egy tucat sohasem használt mobil headset. Adták. Megy az elektronikai hulladékba.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz bluobluo75 #5300 üzenetére
Mi még kaptunk mindegyikkel. Mármint hdmi kábelt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest