Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
Fejlemény
Feltettem megint a 6.22-es dos-t, majd abból a min95-öt. Az egész install felment rendesen, majd mikor indulna a windóz, bejön a win95 legelső üdvözlője és a következő az üzenet részéről:
While initializing device IOS:
Windows protection error.Tehát tényleg valami IDE gáz van. Felraktam a dos-os SIS vezérlőt is a win95 parancssorból, arra meg azt írja, hogy
SIS Onboard 5513 IDE Detect Error...
To continue without using the 32-bit disk driver, press any key.Aztán visszajön a protection error-os szöveg.
Az összes system program az 5513-ast írja IDE vezérlőnek. Hihetetlen már.
Holnap vagy holnapután megjön a win7 meg a Linux is, kíváncsi leszek.Mindenesetre jó játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest