- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
GSMHOME Power 3s 50k egy napos szállítás... szerintem ütős...
-
HuaweiU8500
senior tag
Bejelentették a Power 3s-t. Kisebb Ram/nagyobb akku, és jóval olcsóbb...[link]
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3271 üzenetére
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3262 üzenetére
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Meggyi001 #3175 üzenetére
Kicsit rousztusabb mint a Power 2, olyan Sony feeling. A front dupla kamera+vaku elég jó képeket készít, a hátsó kamerák (ugyanolyan mint a front) már nem akkora dobások. A megnyomható ujjlenyomatolvaso nem annyira jó mint a Power 2é. Az akku kezelés viszont jobban működik, alig fogyaszt...Nincs értesítő led, de a front vakut tudja kezelni néhány apk jelzésre. Vannak érintőgombok a home gomb mellett.. Egyébként olyan mint a Power 2.
-
HuaweiU8500
senior tag
Közben megjött a törött Power 2 helyett rendelt Oukitel K3 telóm...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3026 üzenetére
Úgy tűnik megvan: a BT megosztás appban letöröltem az adatokat, most lecsükkent a BT fogyasztás
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok,
Power 2 > újabban a Bluetooth fogyasztása az egekbe szökött, konkrétan 2x annyit mint a kijelző. Tapasztalt vki hasonlót? Gondolkodom, h újrahúzom a telót, de előtte hátha... Persze nagyon remélem, h nem hw hiba...
Előre is köszi -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2984 üzenetére
Viszont kevesebb a fogyasztása, a BT annál inkább fogyaszt
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2769 üzenetére
Összehasonlítva (eddig) a Power 2 előrelépés az 1hez képest, amit pro-nak érzek:
- Android 7
- nagyobb memória
- sokkal jobb készenléti fogyasztás
- sokkal gyorsabb és megbizhatóbb ujjlenyomat érzékelő
Elsőre jobbnak tűnik a kamera is, bár még keveset fotóztam...Ami kevésbé tetszik, h nagyobbnak és nehezebbnek tűnik. A bluetooth is furcsán működik, néha nem kapcsolódik rendesen.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2745 üzenetére
Sztem abszolút nem kompaktabb sőt, bár nem nagy a különbség. Igaz rátettem a bőrős tokot. Ami pozitív, h nagyon jól fogyaszt, a Power 1 nél nekem az alkalmazások fogyasztása (GSAM Batterym) összemérhető volt a kijelzőével. Itt kb 10%a...a sebesség nagyon jó, különösen az ujjlenyomat olvasoe. A bluetooth-tal szívtam kicsit, de az is kezd jó lenni.
-
HuaweiU8500
senior tag
Érdekes: ha nem gyorstöltővel töltöm a Power 2t akkor csak 94%ig tölti fel...
-
HuaweiU8500
senior tag
Rendeltem egy Vernee Thor E-t... kiváncsi vagyok...
-
HuaweiU8500
senior tag
Sikeres akkucsere után életre kelt a Power. Tehát javítható. A kérdés, h az akku volt a beteg vagy a toltoaramkor...
Majd kiderül..😊 -
HuaweiU8500
senior tag
Eu raktáron...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2547 üzenetére
Mindenesetre bosszant...
Hát nem tudom, most a J5-tel nyomulok... az ujjlenyomat olvasó naon hiányzik..Viszont a kijelző és a zenehallgatás minősége nekem jobban tetszik a Powernél. Az akku borzasztó...
Új telóra 3 alternatíva van (Blackview P2/Ulefone Power2/Oukitel K6000+). Majd ha lejjebb megy az ár és az eu raktárban is lesz.... Mondjuk a Power 2 és a K6000+ a 7.0 android miatt játszik jobban. -
HuaweiU8500
senior tag
Nekem sikerült elejteni..
a Powert
Mindenjó, csak a kijelző nem megy.. kénytelen voltam átköltözni egy Samsungba -
HuaweiU8500
senior tag
Határtalanul szívok az akkuval (?). A kikapcsolgatás után már csak töltőn hajlandó bekapcsolni. Az egyik ismerős hasonlóan működő telójában levő akkut kicseréltem - sajnos egyik sem lett jobb. Most a gyorstöltővel 3 óra alatt sikerült 10 %ra tölteni (9V, 600mA).. Most az a kérdés, h 4000 Ft-ot megér, h rendelek egy új akkut bele. Vélemény?
-
HuaweiU8500
senior tag
Az enyém is kvázi hibátlan, a kijelzőn látszik valami, mintha vmi nyomná...
Meg kéne szoftverelni, apropó, nincs olyan módszer 5.1>/6.0 váltásra ami sd-ről történik?Viszont agész jó alternativák jönnek
Ulefone Power 2, Blackview P2, Oukitel K10000 pro/K6000 Plus
-
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
marthdavid #2340 üzenetére
Az egyik ismerősömnek is hasonló véget ért a Power.
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, az utóbbi napokban egy mdnsd app v procesz eszi az akkumat. Még mindig 5.1 alatt. Kb annyit mint a kijelző. Valakinek tapasztalat, h miként szabadulhatnek meg tőle? Köszi
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, 6.0-ás gyári legfrissebb... a hibajelenség h 75-80% akkunál kikapcsol, és csak töltőre dugva kapcsolható vissza. Tapasztalt hasonlót vki? Ha igen megoldás? Köszi
Más: 5.1 es szoftver: mdnsd eszi az aksit... megoldás? köszi
-
HuaweiU8500
senior tag
Nincs valakinek ötlete: a GPS újabban hülyéskedik. Ha egy helyben állok akkor is ide-oda mozog a térképen. Mostanában kezdte csinálni... és mozgás közben sem pontos. Mit lehet resetelni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest