Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby86

    őstag

    válasz zitaa01 #1246 üzenetére

    Szia!

    Na akkor egy sorstárs úgy látom van itt. Épp irni akartam hogy mai nap ugyan ez történt velem is. Reggel még simán látta a telefonom a Win10, délutánra már nem... konkrétan rádugom és semmit nem jelenít meg. Ha átkapcsolom az adatátvitelt XP kompatiilis módba és felcsatolom az sd kártyát, akkor azt látja, de a telefon belső memóriáját nem. Anyám gépére rádugtam amin szintén windows 10 van, azon meg még megy. De ezek szerint egy frissítés kiiktatta valahogy ezt a funkciót hogy lássa a gép a telefont win10 alatt. Vajon hogy lehet ezt helyrehozni?

    Másik két aróbb problémám hogy trackelek kerékpározás közben, azaz a gps alapján menti a program hogy merre és mennyit megyek éppen. Szóval a gps be van kapcsolva, sőt a leg pontosabbra van állítva hogy mobil hálózat alapján is bemérje a tartózkodási helyemet elvileg így tíz méteres pontossággal mér. De valamiért a trackingbe bizonyos helyeken csak egyenes vonalakat húz, magyarul nincs az úton a gps, elveszti a jelet gondolom. Szóval nem tudom erre is mit lehetne kitalálni. Másik gondom a kamera. Sajnos bármilyen programot próbálok, a kamera lencse szélei borzasztóan homályosítják a képet. :( Mutatok példákat, íme: 1,2,3.
    Főleg a képek bal szélét mossa el teljesen a lencse, de néha a jobb széleket is. Középen semmi baj a képpel. Persze tudom, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. :(

    -Norbi-

Új hozzászólás Aktív témák