Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1064 üzenetére
Helló!
Köszönöm a linket, megpróbálkozom vele.
Most a beállításokon végig zongoráztam, néztem kamerát meg ujjlenyomatolvasót, akku időt miközben nyomkodom stb., és azt vettem észre hogy az ujjamat nem mindig érzékeli, van amikor csak 3-4 próbálkozás után old fel. én csináltam valamit rosszul vagy ez alapból ilyen? Sosem használtam még ujjlenyomat feloldású telefont ezért is kérdezem, mert lehet én tettem rá rosszul az ujjam.
Kamerát meg majd inkább nappal tesztelem le, mert most este rizsás képeket lő. De összeségében megvagyok vele eddig elégedve.
Egyedül a hangerőt lehetne kicsit feljebb tekerni, az halknak tűnik.
De van a modding cikkedben ahogy látom erre is megoldás. Csak az a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy ezek az értékek a Normal Mode-ra is igazak? Mert a Headset az a füles hangerejét állítja tudtommal.Vagy tévedek?
Idézek: Hang állításaHa valakinek esetleg kicsit halkabb a hangszórója, vagy a füles, esetleg a beszédhangszóró, így kell rajta módosítani. Letöltjük az MTK Engineering Mode alkalmazást. Majd az MTK settings / Hardware Testing /Audio menüre lépünk. Az eredeti leírás itt található: [link]
A headset módnál például ezeket módosítjuk:
the LEVEL 0 ------- VALUE 60 the SET
the LEVEL 1 ------- VALUE 85 the SET
the LEVEL 2 ------- VALUE 105 the SET
the LEVEL 3- ------ VALUE 125 the SET
the LEVEL 4 ------- VALUE 145 the SET
the LEVEL 5 ------- VALUE 160 the SET
the LEVEL 6 ------- VALUE 175 the SET
the LEVEL 7 ------- VALUE 185 the SET
the LEVEL 8 ------- VALUE 191 the SET
the LEVEL 9 ------- VALUE 200 the SET
the LEVEL 10 ----- VALUE 210 the SET
the LEVEL 11 ----- VALUE 219 the sET
the LEVEL 12 ----- VALUE 225 the sET
the LEVEL 13 ----- VALUE 240 the sET
the LEVEL 14 ----- VALUE 255 the sET
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- E-book olvasók
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest