Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajbymester

tag

Sziasztok! A családban van egy ilyen telefon, és lenne két probléma vele.

Az első: márciusban lett véve, és észrevettem, hogy egy ideje a kijelzőnek a felétől kb. 1 centivel feljebb van egy kb. 1 centi magas vízszintes vonal, ami gyakorlatilag nem működik, mivel ha azt a részt megnyomjuk, akkor vagy felette vagy alatta érzékeli. Ha folyamatosan húzom fentről lefele az ujjam, akkor azt a részt gyorsan átugorja, mint ha gyorsan húznám át az ujjamat rajta.

Utánanéztem, és másoknak is van ilyen problémája. Valakinek a felső 1-2 cm nem működik, így az állapotsor használhatatlan, másnak pedig az alsó fele halt meg. Elejtve soha nem volt, semmi ütődés vagy nyomódás nem érte. Azt olvastam egy youtube videó alatt, hogy valószínűleg a gyorstöltés süti ki az érintőpanelt, de ez csak spekuláció.

Garanciára gondolom nincs lehetőség. Új érintőpanel pedig 14 ezernél kezdődik, úgyhogy hardveres javítás kizárva.

Valakinek esetleg volt ilyen problémája a telefonnal? És ha igen, meg lehet valahogy oldani?
    Azon is gondolkoztam, hogy felflashelem rá a 6.0-t, de erősen kétlem, hogy egy szoftveres beavatkozás bármit változtatna rajta.

A másik: A töltéssel is vannak gondok. Gyakorlatilag bármilyen autós töltő vagy hálózati töltő, ami nem a telefonnal volt, azzal sokkal gyengébben tölt, mint ahogy kéne. Pl. van egy 850 mAh-s Sony töltő, és csak 0.3-0.4 amperrel töltődik. Olyan is van, hogy össze-vissza ugrál. Mikor bedugjuk, 0 amper, utána felmegy 0.9-re, aztán leesik 0.3-0.2-re, aztán 0.-ra, és így tovább. Egy ilyennel mérjük töltés közben.

Esetleg az lenne a probléma, hogy nem kifejezetten Quick Chargerek a töltők, csak a gyári? Megoldaná a dolgot, ha egy Quick Chargert rendelnénk?

Új hozzászólás Aktív témák