- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta nem működnek itt a pH oldalon a LINK, Kép, Félkövér, smile-k gomb. Képet se tudok beilleszteni, mert feltölteni feltölti, de a beillesztés gomb sem reagál. Firefox böngészőm van 26.0, 30.0 és 31.0-val is ugyanez a helyzet. Semmi új programot nem telepítettem. Internet expolerrel működik, tehát biztosan a firefoxal van valami. Van valami ötletetek?
-
nggabi
félisten
mellé
-
leonlion2012
csendes tag
Üdv!Hetek óta nem tudok belépni,azt írja sikeres belépés és nem történik semmi!
Pedig sürgessen be kéne lépnem !Köszi a segitséget -
tomab04a
aktív tag
A hardverapró keresőjében kiválasztom azt, hogy " az elmúlt 3 nap anyagából" akarok keresni, akkor bedobja azt is ami már hónapok óta fentvan,csak uppolták.A nemrég FELADOTT hirdetések közt akartam turkálni, de nem ment.Bár lehet én vagyok hülye és minden nap lesem a gombot amivel lehet, csak nem esik le.
-
Szirtimorc
senior tag
2 Bug (ha már valaki jelezte, akkor moderálható
)
1. Pl. Van egy hirdetésem, amiben régi procikat, pl. weitek, alpha keresek. Hiába írom be a keresőbe, hogy Weitek (vagy bármelyik, amit keresek), nem adja ki a hirdetésemet, pedig ott van. "Nem található keresési feltételeknek megfelelő hirdetés."
2.A hirdetések alatti kommentekből eltűntek a képek.
Meg valahogy a régi hirdetéseket is elérhetővé kéne tenni. Ha jól értelmezem, UPolás nélküli 1 hónap után törlődnek. Pedig a minap találtam egy 2006 óta UPolatlan 1-2 ezer ft-os valamit, meg volt még, és nagyon jól jött...
-
danih
veterán
Kérdésem hogy a tesztszerón lehet szabadon "garázdálkodni"? Azaz tesztelni, stb - onnan semmi sem kerül majd át az élesre? Ill. ha ott változtatok a hirdetéseimen, az a jelenlegi HA-s hirdetéseimet ugye nem fogja érinteni, és élesítéskor törlésre kerülnek?
-
keszo
őstag
Újra a régi
Teljesen jól működik -
werszomjas
addikt
Szívesen tesztelgetném, keresném a bugokat, de engem nem enged itt belépni, kiírja, hogy Kommunikációs hiba.
Nálatok is?
-
Petike1007
tag
kevés az alkategória amúgy...
pl.: hardver-memória-asztali gép ram...és itt vége?
ddr-ddr2-ddr3, akármi szűrés még jól jönne...biztos van több ilyen is...ezt találtam.. -
fi:zi'k
nagyúr
Áthelyezve ide: hardveraproeles.webinform.hu
-
Hunter2
addikt
Az hogy lehetséges hogy nálam opera alatt az új hardverapró jön be míg Crome alatt a régi?
Az url természetesen ugyanaz. -
Hunter2
addikt
a régi rendszerről a privát levelezést nem akarjátok átvezetni az új rendszerre?
A hirdetések adminisztrációjánál lehetne külön gomb a hirdetés törlésre?
Az hogy a piros pontok nem lesznek átvezetve az új HA-ra már végleges? -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, nem tudom, hogy a javaslatok elférnek-e a bug report topikban, de én nem bugot szeretnék jelenteni, hanem összevetve a régivel, segíteni abban, hogy az újban mi legyen benne ami a régiben sem volt megoldott.
-Saját hírdetéseim megjelenthetnének egy szövegdobozban, mint a régi estében, de ugyanúgy mint a fórumnál, itt is jelezve lenne számmal, hogy hány új, olvasatlan üzenet érkezett a hírdetéshez. Nagyon hasznos lenne.
- Csoportos up
- esetleg az sem lenne rossz, ha 1-1 hírdetésnél ki kéne választani az áru állapotát, és az a címben megjelenne, de csak ez, a felhasználó címén kívül.
Üdv
megj: én ma este Parci hszeire kerestem rá az ominózus másik topikban és engem meghatott, grat srácok, jó a hozzáállásotok, respekt
-
V1 zolee
tag
válasz
Pisztillus #155 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is, aztán rájöttem hogy vagy a moderátorok, vagy saját magától a rendszer a felhasználó nevemet változtatta meg, mégpedig úgy, hogy 1 nagybetűt lecserélt kicsire...
-
Pisztillus
senior tag
Nálam az volt a bibi, hogy miután próbálgattam az új hardverApró-t is, se oda, se a Prohardver-re nem engedett be a rendszer, felhasználónév/jelszó hibára hivatkozva. Ezen csak új jelszó kérése segített.
-
ezzel párhuzamosan az új rendszer elérhető lesz a http://hardverapro.webinform.hu cím alatt. ezt a topikot továbbra is kéretik szigorúan bugreportoknak fenntartani! köszönjük, és elnézést a hibákért.
-
V1 zolee
tag
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy sokáig fognak tartanik az új hardveraprós "hibák"?
(google chromeról nem jelentkezik be, a többi böngészővel se mindig, nagyon nehezen lehet hirdetést feltölteni, mert borzasztóan lassú, vagy egyszerűen nem tölti be az oldalt...)
Remélem ezek csak "normális" kezdeti problémák és hogy hamarosan normálisan fog működni...
Egyébként szerintem nem olyan rossz az új arculat, bár nehéz lesz megszokni, de nyilván kicsit több funkciót tartalmaz, mint előző RIOS barátja... -
deathtania
senior tag
új bugot tapasztaltam:
win7ultimate x64 + chrome
bejön az oldal, belépek, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunk, majd újratölt, és nem vagyok bejelentkezve. prohardver fórumot megnyitva viszont igen!!! megint beírom, hogy hardverapro.hu, de erre nem tölti be az oldalt
-
animatrix11
őstag
no ide is beírom max törlitek a másik topikban elvisz a sok fikázos hsz között
üdv
javaslat az új hardverapróhoz:
úgy kéne megcsinálni, hogy, mint régen 50 hirdetés látszódjon egy oldalon mert így átláthatatlan az egész, de tényleg, olyan apronetes. Lehet, hogy találsz valamit a 10. oldalon lehet, hogy nem, ha találtál és esetleg később meg akarod keresni már a 15. oldalon van... -
válasz
adi mester #130 üzenetére
A böngésző lemaradt:
Firefox 3.5.7 (későbbi kiadásoknál is jelen van a probléma)
Opera 10.1Destin4tor: Az előzményeket / Cookiek-at törölted?
-
Destin4tor
tag
iPad-en a hirdetéshez nem lehet képet feltölteni, mert inaktív a tallózás gomb.
-
hito
nagyúr
Maemo linux, konkrétan Nokia N900 nem igazán tud mit kezdeni a belépéssel. Hiába lépek be, nem történik semmi, a felhasználói adatok helyett ugyanúgy a fontos tudnivalók jelenik meg.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Települést alig bírok hozzá adni.
Alkategória menü nincs, így pedig nem enged hirdetést feladni.
Tegnap feladott hirdetésem el tűnt. (vagy fel sem adtam..?)
Elvileg értékeltük egymást egy kollégával, de nincsen nyoma.
-
Winner_hun
félisten
http://hardverapro.hu/sajat_adatlap/zsolto - Zsoltó
http://hardverapro.hu/sajat_adatlap/zsolto_2 - ZsoltoVagy mikor oda belépsz akkor a hosszú ó-s változat adatlapján vagy?
-
applause
aktív tag
Helységnevet ( Hódmezővásárhely ) változatlanul nem fogadja ill. nem adja fel. Ezért Csongrádot használtam, az jó.
Privát üzenetekről nincs e-mail ertesítés, vagy nem is lesz?Win7 64bit
IE9 -
Zsolto
őstag
A HA délután azt írta az adatlapomon, hogy 2004-ben regisztráltam, most meg azt, hogy 2002-ben. A MA szerint (és szerintem is) a helyes adat a 2004-es. Itt is van valami gubanc, honnan vesz téves adatot? Lehet, hogy a nickemet is, ld. 38. sz. hsz. egy másik, talán már nem is létező user alapján vette fel Zsoltó-nak, hosszú ó-val?
-
törölt tag
nem tudok belépni. el se fogadja a jelszavamat.
-
ViZion
félisten
Nagyon lassú. Chrome-val nem tudtam belépni, sikeres belépés rögtön továbbítunk üzenet után sem voltam belépve (sütik törölve, stb. de utána sem lehet).
A fészbúkos-megosztós ikonoknál több időt hagyjatok, mert rohadt idegesítő, hogy azonnal felugrik.
-
Neoteric
addikt
válasz
N!GhTyka #133 üzenetére
Chrome-mal sikerült belépnem, ma először. Cookiekat töröld, és bejelentkezés után várj legalább fél percet, akkor bent kell, hogy legyél.
Nekem az apróhirdetéseim adminolós felületével van bajom, konkrétan így néz ki az oldal teteje
Apróhirdetések közt böngészve nincs ilyen hiba, csak a szokásos </br>-ek meg <p>-k és az egybeokádott hirdetésszövegek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Winner_hun #96 üzenetére
Nálam is valami ilyesmi a helyzet, ha jól értelmezem.
-
törölt tag
a kategóriákkal küzdök egy ideje, hirdetésfeladásnál és részletes keresésnél.
egyszerű példa:
próbálok feladni egy ram hirdetést. kiválasztom a kategóriákat (hardver/ram/asztali), de nincs lehetőségem kiválasztani a ddr2-t (nincs is helye a "4. lépcsőnek").a közelmúltban lett módosítva és/vagy több részre bontva a ram szekció, ebből arra tippelnék, hogy a fejlesztő még nem azt a struktúrát kapta, mint ami lett nov-dec körül, és abból adódik ez az anomália.
sikeresen feladtam a hirdetést, és meg akarom nézni. a sima keresésnél nincs lehetőség al-alkategóriára menni, ezért rámentem a részletes keresésre. ott ismét előjött az alkategóriás probléma, ami annyiban módosult, hogy semmit sem lehet kiválasztani a hardver főkategórián belül. vártam is nem keveset, kattintgattam más főkategóriára (feladásnál segített, mert ott se dobta be a következő lépcsőfokot pár percig)
a html kódokat szerintem már jelezte mindenki, egy másik hirdetésemből szedtem ki a sablon részt, de az új hirdetésben nem úgy nézett ki, mint a régi hirdetésben. a href rész teljesen leves, a br még nagyjából működik. a hirdetést nézők legalább látják a szándékot, hogy az új sorban akart lenni.
számomra a legdurvább viszont a 15 hirdetés / lap, és ezen opció teljes hiánya. letöltési rekordot lehet vele csinálni, illetve a szervert terhelni, de kb ennyi. mivel még komoly optimalizációkon esik át az oldal, így a sebességet most nem említem, de ha ehhez hozzá vesszük a 15 hirdetés / lap dolgot, akkor az ember már a haját tépi (ha egyáltalán maradt neki).
-
N!GhTyka
tag
Kedves alkotók és készítők!
Chrome-ban lehetetlen belépni az új hardverapróra, Firefox-ban már be lehet, hirdetés feladás közbe ötször kaptam idegbajt mire bejöttek az alkategóriák... ráadásul a Házak/Tápegységeken belül a Házaknnál nem lehet kiválsztani ,hogy asztali gépház stb... de a keresésnél már igen. Még egy aprócska hiba, sehol se látni a hirdetésem... Minek is adtam fel akkor? Ki fogja észrevenni ha én se látom és ki fog akkor nekem írni? Csak így tovább
-
Peter Kiss
őstag
-
werszomjas
addikt
válasz
adi mester #130 üzenetére
Ehhez a BUG-hoz tartozóan:
Miután módosítottam a hirdetést, bejön a fentebb látható kép, és ha bezárom nem lép vissza a hirdetéshez, hanem marad a szerkesztő felületen, ennek szvsz semmi értelme, ez után inkább a kész hirdetésre kéne ugrania.
-
Egy BUG, nem tudom volt-e már:
A bekarikázott részen ott van egy oké gomb, de nem látszik...
-
Peter Kiss
őstag
Rákattintottam arra, hogy értékeljek valakit, nem csináltam semmit se (be se jött semmi se), erre:
A felhasználót ezzel a hirdetéssel kapcsolatban már értékelted
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Win XP SP2, IE8
- hardveraprón gond és hiba nélkül beléptet, ha viszont a ph-n lépek be, a hardverapróra nem léptet be.
- itt-ott html kódok bukkanak fel a hirdetések szövegében, pl. link vagy link; ez FF (3.0) alatt is van
- a dizájnkarikák kikapcsolását nem tartja meg; ha oldalt váltok, újra ott vannak
- a like még nem tökéletes asszem, bár működik, de így néz ki -
haxxika
senior tag
W7 Enterprise x64 SP1 / Chrome 16
Hirdetésfeladás szinte lehetetlen, mikor kiválasztanám az alkategóriát, utána sose dobja ki a 3. szintet, vagy csak nagyon nehezen de ritka eset. -
fatallerror
addikt
válasz
Winner_hun #118 üzenetére
nekem ez sem segített
-
ollari76
csendes tag
Nem látom a privát üzeneteimet , a hozzászólásaimat , mit tekintettem meg utoljára és ez a hetes elrendezés sem tetszik a dátum szerinti elrendezés sokkal jobban tetszett. Valamint nem látszik a hirdető neve csak belépés után. Ezt nem fikázásnak csak visszajelzésnek szántam , ha nem annak tűnik akkor , előre is elnézést
-
budmil
csendes tag
válasz
köszi
-
DiceBlade
aktív tag
win 7 ultimate 64 bit
legfrissebb Chrome
megpróbáltam belépni, kiírta hogy sikeres bejelentkezés, visszairányítás után viszont nem lépett be + ritkán karbantartást írkukikat töröltem
-
budmil
csendes tag
válasz
oké megprobálom
-
Womb
senior tag
Nem jó helyen balhézol.
Itt kell anyázni, itt az esetleges bugokat kell leírni, hogy orvosolni tudják. -
budmil
csendes tag
ezt irja ki
SIKERES BELÉPÉS
Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk!
és egy nagy f -
budmil
csendes tag
nem enged belépni már régota probálok és semi
-
devbence
tag
PS: Az oldal fejlesztésével kapcsolatban kit kell keresni? Email kontakt? Esetleg privátban?
Send me a message please! -
genius91
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az a problémám,hogy nem látom a saját hirdetésem a hirdetések között. UP-oltam is,úgy se.
Továbbá mikor új apróhirdetést teszek fel és a kategóriát kiválasztom akkor az alkategória megjelenik,de a gördülő sáv már nem látszik tehát nem tudom kiválasztani,hogy milyen alkategóriába akarom tenni.
Privát üzenetek és apróhirdetéseknél ha egy entert lenyomok az úgy fog látszani,hogy: <br></br>Még annyit,hogy nagyon lassú az egész. Nekem személy szerint a régi jobban tetszett,de majd megszokom ezt is. Majd megoldódnak a problémák...
Op.: Win7 x64 SP1
Böngésző: Chrome 16.xxxxx -
csucsbicep
nagyúr
Win7/Chrome 16.0.912.63
Hirdetésfeladásnál nem mindig dobja ki az alkategóriákat, illetve nálam pl rosszul írta ki a hsz-ek számát.
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Rendszer: win7 64 bit
OS: Firefox 9.01A Jelenség a következő. Be szeretnék lépni az oldalra fent be is írom ugye a név/jelszó kettőst, ugrik is egyet a lap, viszont ha hozzá akarok szólni valamihez vagy a kedvenceket megnézni a főoldalon, akkor megint kér hogy lépjek be mert nem vagyok belépve.
Arra gondolok hogy mikor először belépek akkor sem léptet be valójában. (Semmi hibát nem ír hogy rossz jelszó vagy nem sikerült belépni).
Sok sikert a csiszoláshoz.
-
frizso
senior tag
A gondom csak annyi, hogy a jelenlegi (régi) felhasználó nevemmel és jelszómmal nem tudok belépni! Az oldal azt írja k, hogy sikeres belépés:
Címlap
Sikeres belépés
Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk!
,de ezek után nem léptet be. Maradok kilépett állapotban.
Win7 van a gépen és Firefox alatt futtatom a honlapot.Az érdekesség még az, hogy minden más Prohardver felületen be vagyok lépve, csak az apró alatt nem.
-
qfm
őstag
A vásároltam tőle gomb-ra kellene valami megerősítés, vagy hasonló. Én is csak néztem, hogy milyen lehet ez a funkció, és bumm, Kérésedet továbbítottuk. Nem volt ilyen szándékom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Egyből megjelenik, hogy:
A felhasználót ezzel a hirdetéssel kapcsolatban már értékelted. Pedig nem értékeltem. Előbb még csak a kérésemet továbbították a rendszer szerint. Valami válaszra várva üzenet jobb lenne, és többet mondana el a helyzetről.
-
gabe96
aktív tag
win7 enterprise 32 bit, Internet explorer
nekem mindneféle gondolkodás nélül kidobja, hogy karbantartás -
qfm
őstag
Az ottani kedvencekbe át kellene pakolni a korábban mentett kedvenceket. Ez nem feltétlen hiba, de a kettős rendszernek ilyen formán nincs értelme, így gondolom az a logikus lépés.
-
Petike1007
tag
PH: én még mindig azt mondom, hogy kevesebb jvascript-ajax gyorsabbá tenné az oldalt és a hibák felét javítaná...
építész: miért zavar ez téged? Régen is ott voltaka törölt apróid, csak áthúzott címmel, de google megtalálta és senkit nem zavart...
Ezeket úgyis csak te látod... -
mokus1
addikt
Sziasztok!
1 apró kellemetlenés és egy hibát jelentenék.
A kisebbikejelentkeztem hardverapró-ra viszont így ph-ról kirakott és újra visszakellett lépnem ez furcsa volt.
A hiba: w7pro 64bit chrome 16
Többször frissítettem mégse jönnek be a választható kategóriák.Ez egyéni hiba esetleg?Az elején maga az alkategória szöveg sem jelent meg.[link]Szerk: Megnyitottam ie8-at sose használtam azzal is ugyanitt tartok.
-
radar69
csendes tag
Sziasztok szeretnék kérdezni valamit az uj oldalon mikor belépek azt irja ki hogy beléptetve
de amikor üzenetet akarok irni vagy az oldalt elmenteni a kedvencek közé akkor azt irja ki
hogy ujra be kell lépnem és amikor ujra belépek ugyanazt csinálja tudtok nekem segiteni mi lehet a probléma ?vagy hogy kinek irjak ez ügyben
elöre is köszi a segitséget -
Tamás24
tag
Csak egy tipp, ha elfogadjátok: Az első hozzászólásba írhatnátok a már ismert bugokat, hogy ne kerüljenek fel újra meg újra.
-
mongoose123
aktív tag
Bejelentkezés fail:
Win 7 64bit SP1
Google Chrome:16.0.912.63 m
Sikeres belépés után se sikeres. -
Winner_hun
félisten
Rányomtam az egyik hirdetésnél a Megvásároltad tőle? Értékeld! » linkre. Kérésedet továbbítottuk. szöveg jelent meg. F5 után pedig ez: A felhasználót ezzel a hirdetéssel kapcsolatban már értékelted
Az Eddigi vásárlásaim részben ez fogad: Nincsenek vásárlásaid.
Ennek örülök is mert nem vettem meg, nem is akartam megvenni. Csak a funkcióra voltam kíváncsi hogy mit dob. A termék továbbra is elérhető. Ilyenkor mit kéne tennem? Értékelési részt sehol se találok. Esetleges visszavonást se, hogy mégse vettem meg. -
Dadan01
senior tag
Nem egészen hardverapró gond, de a prohardveren és a mobilarénán is, a bal oldali boxban a szolgáltatásaink/hardverapró a http://hardverapro.hu/aprok/hardver/listaz.php-ra mutat, ami annyit közöl "Karbantartás".
-
Tamás24
tag
- Uppoltam egy hirdetésemet és szétesett a szövege, teli lett code részletekkel pl:
<p class="mgt0">
.<br />
meg egyéb webkóddal- Ezután megszerkesztettem újra hogy ne legyenek benne a kódok, majd mikor mentettem megint telirakta velük a hirdetést...NE EZ AZÉRT MÁR SOKK
Észrevétel:
- A hirdetés megtekintéseinek számába engem is belevesz, így nem mérvadó a szám, mert ahhoz hogy megnézzem, hogy jött-e üzenet a hirdetésre, ahhoz meg kell néznem, akár óránként többször is... -
Tamás24
tag
Ha valakit érdekel a pozitív és negatív dolgok és hibák, valamint értékelések összefoglalása a fejlesztők közül, akkor belinkelem a másik hozzászólásom: itt
-
Gabor076
csendes tag
Nem tudom rendezni a hirdetéseket (pl ár, vagy idő szerint).
Sehol sem találom az erre utaló beállításokat.[moderálva]
Az 1.hsz alapján járjatok el, nem kell sallang.
[ Módosította: stevve ]
-
Mark001
tag
Win 7 64bit
Firefox 8.0Nem tudok belépni. Kiirja, hogy sikeres belépés, és semmit nem csinál utána.
cookiek törölve, nem segített -
Mr X
veterán
Részletes keresésnél, ha kiválasztom a fő kategóriát, akkor az első alkategória legördülő menüje megjelenik 2 másodpercre, de üres, utána eltűnik, úgy ahogy van.
Windows7 32bit
Chrome 16.0.912.63 -
építész
aktív tag
Tud valaki egy módszert, amivel le tudom szedni a régen nem aktuális hirdetéseimet. Idáig nem láttam őket, most látom az archivak között. Miért is őrzik ezeket? Én nem járulok hozzá, hogy ezt az új gazda bármire is felhasználja.
-
Melack
veterán
Lehet csak kódolási hiba, de aki 100 karaktert kihasznál a hirdetés címének, annál összeérnek a boxok: Kép
-
infectedmann
őstag
Chrome 16.0.912.63 és Windows 7 32bit Ultimate SP1:
- Alkategória: Egyszer lehet választani egyszer nem.
- Település választás: Egyszer lehet választani egyszer nem.Majd holnap visszanézek azt hiszem
Addig is jó munkát a bugmentesítéshez
-
Tamás24
tag
Firefox
Internet Explorer: v9.0.9112 + Win7 pro x64- A hozzászólásnál a hangulatjeleket nem a kurzor helyére írja, hanem az első karakter helyére.
- A hozzászólásnál a karakterek kijelőlése idióta színnel van jelölve, néha nem is látszik mit jelöltem már ki.
- Új hirdetés feladásakor sokszor előfordult, hogy választottam Főkategóriát, de nem jelent meg alatta a következő kategória,
és mikor visszaállítottam hosszú várakozás után "válassz"-ra, akkor jelent meg alatta a másik kateg választó rész: csinálnék képet, de azt se lehet most épp feltölteni... NO COMMENT
- A hirdetések módosításánal, ha módosítom mondjuk az árat, bezárom a siekeres módosítás felugró ablakját,majd visszadob az oldalra, akkor képtelen vagyok mondjuk érvényesség Települést hozzáadni, nem működik a gomb.
- Opera minin se megy a belépés, ami az androidos kollegáknak nagyon nem fog tetszeni
- Nincs privát üzenetekről email küldés?? -
Rive
veterán
A kommentek/kedvencek/jelentések box dolgában:
- úgy tűnik, a frissüléshez cache-üritést kell csinálni
- jobb lenne, ha a 'kedvencek' lene a default. -
BemAnyó
senior tag
válasz
infectedmann #75 üzenetére
ugyan ezt a hibát észleltem,
amúgy szép, csak nekem egy picit túl csilivi, kevesebb eye candy vel átláthatóbb lehetne talán,
-
infectedmann
őstag
Chrome 16.0.912.63 és Windows 7 32bit Ultimate SP1:
- Alkategóriát nem tudok választani. (konkrétan nem lesz aktív a lenyíló menü a fő kategória alatt)
- Települést nem tudok hozzáadni. (hiába nyomom meg a gombot)Így pedig nem tudok hirdetés feladni
Bejelentkezés: Most valahogy sikerült bejelentkezni. Ne kérdezzétek hogyan
Petike1007: Akkor valószínű ezért jelentkezett most be nekem -
Petike1007
tag
válasz
Hasonló volt nekem is,de kb fél perc múlva átirányított...
Nagyon lassú az oldal és ráadásul a túl sok ajax-javascript se segít ezen...néha a kevesebb több lenne... -
sasa134
addikt
Win XP SP2 + Google Chrome 16.0.912.63m alatt:
cookie törlés / XP log off-log on után sem lép be
Win XP Sp2 + iE 7 (7.0.5730.13) alatt :
cookie törlés után belép, de képek hiányosak és minden klikk után 'Stack overflow at line:0' üzenetet kapok
-
lacko99
tag
válasz
Nálam is ugyan ez van
-
infectedmann
őstag
"Sikeres belépés
Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk!"És végül még sem léptet be. (cookie -k és cache törölve)
Chrome 16.0.912.63 és Windows 7 32bit Ultimate SP1Hirdetés feladást most tesztelem... remélem hamar ki lesz javítva minden bug (bízom a PH! és a fejlesztők csapatában), mert pont mostanában akartam meghirdetni két cuccomat is, amit SOS el akarok adni
-
somé
őstag
Az egyéni avatar nálam sem jelenik meg, sem a hirdetésben, sem az adatlapomon.
-
Winner_hun
félisten
Win7 / Firefox 9
- hirdetés hozzászólás írásánál enter helyett <br /> jelenik meg és nincs új sor. Ugyanez a hiba a kommentek részben is látszik. Privátoknál viszon nincs brrrr
- rányomok a hirdetések karbantartására, látom hogy van 4 új privát. Rányomok a 4 új privátra, látom mind a 4-et. 2-t megválaszoltam, 2-t nem (mert 1 valaki 3x küldte el az üzenetet. Mikor megint a hirdtés karbantartását néztem azt írta van 2 új privát. Amit nem válaszoltam meg arra is újat ír, pedig már olvastam.
- régebbi hirdetéseknél a városok listája nincs kint ha minden város meg volt jelölve, egyszer csak vége szakad a felsorolásnak- ingyenes up-nál a hirdetés kiválasztásakor ha hosszú a hirdetés neve, belelóg a lenyító rész nyíljába. 2x upoltam már ma, konkrétan nem tudom megmutatni a hibát. De ebbe lóg bele:
- az elöbb linkelt kép az ingyen upokat mutatja, tegnap is meg ma is uppoltam, a lenyíló menüben csak annyi van hogy 2012. január - ez 31 napra lebontva 31 január lesz? Dátum jó lenne mellé- a hirdetés jelenlegi tartalma ezzel kezdődik: <p class="mgt0">
- ha a boltok/bazárok részben van hirdetésem akkor az Alkategória melletti lenyíló rész üres. Ha kiválasztok másik főkategóriát, majd ismét a boltok/bazárok-at, akkor az Alkategória melletti lenyíló részben "---" jelenik meg. Alapból benne lehetne. Az A termék gyártója résznél nem lehet választani, a válassz helyett jó lenne szintén "---"
- Termékinfo link a régi aprón a termékinfó hosszú ó-val volt
- max. 1000 karakter - jó lenne ha jelezné hogy mennyi van még hátra az 1000-ből
- ha a kínálok van bejelölve, nem lehet átállítani keresek-re a hirdetést (figyelmetlenségből adódó javítás nem lehetséges)- Felhasználónév - belelóg a nicknévbe
- Elolvastam és elfogadom az Alapelveket. - a link nem a megfelelő helyre mutat
- a beviteli mezőnél a kijelöléssel 2 probléma van: a kijelölés jobb oldala kilóg a képből:és ha belekattintok hogy átírjam, nyomom a jobbra nyilat és egy ideig nem történik semmi. Aztán egyszer csak megindul a sor. A kurzor megy, csak ez nem látszik.
-egyéni avatar nem látszik
- lelkes újonc rang nincs magyarul, keen_newbi van helyette...rádiókat, print és online médiát....
Az a print csak engem zavar? Nem lehetne nyomtatott-at írni?...értesíti. Ezen... / ... használata is. A Felhasználó... / ...fogadja el. Ha a... / ...idegeníthet el. Amennyiben... / ...eltávolíthatják. Az Adminisztrátorok... / ...eltilthatják. Véglegesen... / ...idegeníti. Kivétel:... / ...nyerhetnek. Megjegyzés:... / ...védi. Amennyiben... / ...értékesítés. Az Üzemeltető...
Space hiányok. Böngészőben legalábbis nincs szóköz, jegyzettömbben egy pötty jelenik meg space helyett....értesíti. Ezen...
e-mail címre- A nem hirdethető termékek, szolgáltatások listája itt érhető el. - itt jelenleg nem érhető el, csak elsötétül a kép, nem jön be semmilyen szöveg
A legtöbb fő alkategória többesszámban van, de van ahol ez elmaradt.
- Nyomtató, szkenner
- Notebook, tablet- Mobil / Apple mobilok / iPhone 3Gs - a gyártó oldalán az S nagy betűvel van írva
- az Egyéb kategória fölött hatalmas üres tér van - direkt, mint egy elkülönítés? -
huntermati
aktív tag
Windows xp [32bit]
Mozilla 9.0.1Nem tudok belépni.
Kiírja, hogy: "belépés sikeres, rögtön továbbítunk". De utána semmi, ugyanúgy kijelentkezve maradok
-
Melack
veterán
Többen jelezték, hogy belépnek pH!-ra, majd ha onnan linkkel lép tovább HA-ra, belépteti. Nálam ez nem megy. Se a cache ürítése előtt, se a kidobás után. Se OS X , se FF alatt.
-
zoo816
csendes tag
WinXP, FF 9.0.1
Hirdetést módosítottam, a korábbi formázások helyén HTML tagek lettek, ezeket manuálisan töröltem, de az ENTER helyett továbbra is <br /> tageket rak be. Valami nem kóser a szabadszöveges mező mentésénél-visszaolvasásánal...
-
atike
nagyúr
Az egyéni avatar nem jelenik meg (legalábbis az enyém tuti nem...
).
-
Melack
veterán
OS X Snow Leo - Safari
Az előző bugom egy része már javult, már csak az al-alkategória nem akar működni. Településlistánál csak egyet enged, a másodikat nem akarja bevenni a "gyomra"
Update 1: egyszercsak nagynehezen engedte:
Update 2: kidobott hírdetés feladása közben, mikor a második alkategria sor bejött
-
DigitXT
félisten
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0Összeírtam egy pár problémát az iménti hirdetéskarbantartási kísérletezésem
során, megpróbálom őket így utólag priorizálni, kicsit jobban megfogalmazni.:-)--- Szerkesztő(k) használata ---
0) Nem lehet HSZ-t szerkeszteni! Nem jelenik meg a "szerkesztés gomb", mint
a PH!-n szokott. Ez különösen kellemetlen most, hogy nem működnek dolgok...1) URL-t nem lehet beszúrni, állandóan azt írja, hogy "Hibás URL". A manuális
megoldás mondjuk működhetNE, ha vki korábban megtanulta a kódokat, amiket
a korábbi motor használt, csak sajnos mégsem így van - lásd a következő pont.2) Nem működnek a korábban bevált és használt tag-ek: [L], [OFF](Ez amúgy a
következő pont magyarázata is lehet, azaz nem konvertál oda-vissza a felület.
A korábban OFF-ban írt HSZ részletet viszont értelmezi: apróbetűsen jeleníti
meg, ahogy az korábban a hirdetés törzsében szokott lenni, HSZ-ek közt sose!)3) A hirdetés módosításakor "nyers formázási parancsok" (HTML tagek - nem a
PH!-s szerkesztő megszokott tag-jei) jelennek meg a szerkesztő dobozban,
szerkeszteni így gyakorlatilag nem lehet a hirdetést. Gondoltam azért lehet,
de sajnos nem: beleírtam, és kiderült, hogy ugyanúgy, mint HSZ írásakor, nem
fogad el itt sem HTML tageket, azaz nem konvertálja őket - magyarán egy sima
szerkesztési próbálkozás hazavágta az egész (korábban formázott) hirdetésem.4) URL-t nem lehet beszúrni, ha nincs kijelölve szöveg... Hibaüzenetet dob,
pedig eddig a PH! simán legenerált ilyenkor egy automatikus szöveget: [link]--- Hiányosságok a felületen ---
5) Az egyéni avatarok nem jelennek meg az oldalon (sehol: a forrásában sem).
6) A hozzászólásoknál nem látszik, hogy kinek, mire ment az a HSZ válaszul,
vagy mondjuk egy tök új HSZ volt-e. Pontosabban az új felületen keletkezett
válasz esetén már megjelenik az infó (lásd 7), a korábbról átvetteknél nem.7) Nincs link az adott HSZ-re, nincs sorszáma a HSZ-eknek: nem linkelhetők?
--- Belépés/kilépés ---
8) Egyszercsak kiléptet, majd pl. nem enged vissza - de úgy csinál, mintha
sikerült volna. Minden előzmény törlése, majd a PH!-ra belépés után megint
"bent" voltam a hardveraprón is - ami persze (a jövőben) a normális lenne.9) Mikor belépésnél beírom a felhasználónevet, felajánl egy előzmény listát
a Firefox a korábban beírtakkal (esetemben természetesen ez egy elemű lista
a PH!-s nevemmel), ebből egyetlen enterrel kiválasztom magamat az első betű
beírása után, erre az oldal reklamálni kezdi: "Nem adtad meg a jelszavad!".
(Naná, hiszen még csak a felhasználónevemet írtam volna be, az az enter nem
az oldalnak szólt még, csak a Firefoxnak, hogy válassza ki a nevem az adott
listából. Korábban ilyesmivel nem volt gond a PH!-n... Ha nem entert nyomok
ott, hanem egérrel választom ki, akkor jó, nem dobja ezt a hibaüzenetet...)--- Konklúzió ---
Levettem az egyetlen futó hirdetésem, mert teljesen "összeszemetelte" azt az
oldal a jelenleg benne lévő akut konverziós hibák miatt - pontosabban persze
én voltam fizikailag az elkövető, az oldal (rendeltetésszerű) használatával.Egyébként gondolom az a design-hoz tartozik, hogy a HSZ-szerkesztő ablakok
nagyon kicsik. (Remélem az elküldött HSZ szerekesztésének hiánya ideiglenes,
s talán lesz majd előnézeti lehetőség, főleg a linkelés problémái miatt is.) -
APC ADAM
tag
Nem enged hirdetést feltenni.
Válsszak alkategóriát de nem lehet, nincs ott a legördülő sáv:1 -
Cyberslider
őstag
Win 7, IE 9
A hirdetésem átportolása sikeres volt, de módosítottam (pusztán egy linket tettem be és bejelöltem a postacsomagot). Módosítás után a hirdetésem elvesztette html formázását. A rendszer az 1000 karakterhez ráadásul beleszámolta a html kód részeket is. Ezeket kérlek majd javítsátok ha lesz rá idő.
[link] -
fi:zi'k
nagyúr
Win7, FF8.0
HA privátoknál nem mindig reagál a válasz gombra.
Kedvenceknél randomszerűen azt jelzi, hogy már hozzáadtam, aztán újabb próbánál meg felveszi.
Új hirdetésnél randomszerűen nincs alkategória, illetve időnként eltűnik.
-
Alg
veterán
Win 7, IE8
Ahogy mentem egyre bentebb a menüben a DSLR fényképezők felé, csak a legalsó szinten mutatta az összes hirdetést, pl. a "cserélhető objektíves gépek" szintjén csak 2-t mutatott.
Foto, video: 651 hirdetés
Digit, fényképezők: 0
Cserélhető obis: 2
DSLR: 93 -
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv!
Bármit "próbálnék" tenni az új aprón bal felső sarok üzenet: Karbantartás
Fire Fox
(Igaz bejelentkezni még nem jelentkeztem be) csak teszteltem az új rendszert
-
somé
őstag
válasz
Stukker1987 #56 üzenetére
A sima keresővel most sem talál semmit:
A részletes keresővel másodjára megtalálta.
-
Gabboo
tag
Sziasztok!
Oprendszer: Windows 7 Enterprise 32 bit
Böngésző: Internet Explorer 8
A hirdetés linkje: [link]Hibajelenség: Tegnapi napon vásároltam egy CPU hűtőt, ma gondoltam az új oldalon csinálok egy pozitív értékelést az eladónak, mert maximálisan korrekt volt, és rányomtam az értékelés gombra, ekkor a rendszer azt írta (ha jól emlékszem), hogy továbbítja a kérést, majd sokáig gondolkodott, aztán már azt írta, hogy "A felhsználó ezen hirdetését már értékeltem", holott nem kért be tőlem semmilyen adatot arra nézve, hogy miként zajlott az üzlet.
Ugye a folyamat ez lenne:
"Tegyük fel, hogy vevő vagyok. Miután megvettem egy terméket, rábökök a "vásároltam tőle" gombra. Eladó kap egy emailt/privátot, hogy erősítse meg, hogy tényleg én vettem meg a szajrét. Ha megerősíti, mindketten értékelhetik a másikat."Most csináltam róla egy printscreent, amely itt érhető el: [link].
Remélem tudtam segíteni és ezúton is köszönet a sok fáradozásért!
Üdv, Gabboo -
törölt tag
ez gyakori, próbáld lassan pötyögni, akkor feldobja a lehetséges településeket
NÁLAM:
xp sp3
opera 10.60címplap/hozzászólások:
látom a listát, h melyik hirdetésemnél szóltam hozzá, de ha rámegyek, kiírja:
NINCS ILYEN TERMÉK.Újra fel kell tölteni a régi hirdetéseket, vagy át lesznek dobva?(biztonságból már újra felraktam
)
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Stukker1987 #53 üzenetére
"2: Láttam egy friss hirdetést,ami (vga 6970) nem tartozott AMD/Ati kategóriába."
-Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy hirdetés feladási ideje alapján már új HA-n adta fel a srác és valószínű azért nincs benne AMD/Ati kategóriában mert hirdetés feladásnál nem is lehet ezt választani ugyanis PCI-E után nincs több alkategória választási lehetőség.
somé: Kereséssel meg lehet találni a hirdetésed
-
somé
őstag
Opera 11.60 Build 1185, Win7 32bit.
Nem tudok belépni.Reggel tettem fel egy hírdetést, a hírdetéseim között szerepel, mit aktív.
A megfelelő kategóriában nincs a hírdetett termékek között és kereséssel sem található.
A hírdetés feltételekor és a módosításnál sem jelent meg az az ablak, ahol kiválasztható lenne a gyártó, pontosabban AMD/ATI, vagy nVidia, ill. egyéb.
Viszont 12-en megnézték már, ez hogyan lehetséges?
-
Stukker1987
senior tag
1: Hirdetés feladás gyakorlatilag nem valósult meg,pedig minden ki lett töltve.
2: Láttam egy friss hirdetést,ami (vga 6970) nem tartozott AMD/Ati kategóriába.
3: Valami van a videókártya kategóriával,ugyanis kategóriamegjelöléssel egybekötve a keresés nem jár sikerrel.
-
Ricardo
titán
nem tudok chrome böngészővel belépni. Explorer simán belép. a chrome nem
Sütik, cache ürítésen túl vagyok
-
Zirowe
nagyúr
Az egyik aprómnál azt jelzi a rendszer, hogy van 1 hsz, de ha rámegyek, akkor nincs ott egyáltalán hsz.
Erről lenne szó.
Win7 32bit, firefox 8.0.1.
-
applause
aktív tag
Település nevét nem tudom bevinni, beírom, de nem reagál rá és ezt a hibaüzenetet adja.
Win7 64b
IE9 -
Womb
senior tag
A hirdetés táblán nem látszik a feladó városa, csak a konkrét hirdetésen belül.
Nem hiba, csak hiányzó ficsör.Win7 x86
Firefox 9.0.1 -
Petike1007
tag
Helló!
Win7+FF8Hirdetés feladásnál főkategória kiválasztva (hardver)...1. alkategória kiválasztva (alaplap)...
a 2. alkategóriának megjelenik a neve,de nem jelenik meg a lenyíló... -
fecos2
csendes tag
Üdv!
Arra rájött már valaki, hogy hogyan kell idősorrendbe rakni a hirdetéseket?
Tehát a friss hirdetések legyenek az élen.Üdv
ecos2
-
keszo
őstag
Sziasztok!
"Sikeres belépés
Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk! "Közben mégse
xp-mozilla -
alfaman512
tag
Win7 x64 Mozilla firefox (legújabb) Sikeres belépés, majd továbbítás után mégse léptem be!
-
8zabi
őstag
sziasztok
nem működik a bejelentkezés
kiírja hogy sikeres bejelentkezés, továbbítunk, de nem történik semmiOpera 12.00 alpha Build 1211 x64
Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; Edition Labs OOPP; en) Presto/2.10.238 Version/12.00
Windows 7 x64cookie-kat töröltem, helyzet változatlan, többi oldallal nincs gond
-
danih
veterán
Böngésző: bámelyik
Oprendszer: bámelyikIdőzített UP egyeszrűen nem triggerel, semmi sem történik.
-
törölt tag
xp sp3, 32bit
opera 11.60hirdetés feladásánál nem tudok érvényességi területet hozzáadni, csak egyet.
-
Internet explorer 9 föoldal-hardverapro kattintás után karbantartást ír de ha a fórumon keresztül lépek be akkor működik a hardverapró
ami a legnagyobb baj az uj hardveraprón nincsenek meg a privát üzeneteim!!
-
Zsolto
őstag
Bug:
A felhasználónevem nem Zsoltó hanem Zsolto. Soha életemben nem írtam hosszú ó-val.
És senior tag vagyok, ha jól tudom.
Ennek ellenére:...hoppá, nem lehet képet feltölteni... Nem semmi.
Na mindegy. Szóval az új HA-n Zsoltóként jelenek meg, és az adatlapom szerint újonc vagyok.
Erről akartam képkivágást beilleszteni.Köszi:
Zsolto -
Böngésző: bámelyik
Oprendszer: bámelyikA részletes keresővel nem lehet elég részletesen keresni:
Apróhirdetések » Hardver » Memóriák » Asztali gép RAM » DDR RAM helyett
Apróhirdetések » Hardver » Memóriák » Asztali gép RAM-ig lehet lebontanimásik topikból átemelve
-
aromo
tag
XP SP3; FF 8.0
Az adatlapomon a telefonszámot megadtam a könnyebb és gyorsabb elérhetőség reményében. Ez a saját adatlap lekérdezésekor nem jelenik meg, de más fórumtagok adatainál is hasonló a helyzet.
Kereső a megfelelő kategória bejelölése és a hirdetés betű szerinti beírása esetén sem ad ki találatot, csak azután, ha belépek az adott kategóriába.
Apróság, de a kitöltött aláírás sem jelenik meg. -
havasa
aktív tag
Szintén align, bár ez nem egetverő:
FONTOS TUDNOD! ---> Mit tilos és törvényellenes eladásra kínálnom?--->
Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások adás-vételeHa topra lenne igazítva, még el is lehetne olvasni scrollozás nélkül FHD-n. Chrome 16.0.912.63 m
[link] -
Rive
veterán
Win7, FIrefox akárhány:
A listázás az utolsó UP szerint rendben megvan, de a hirdetések egyedi nézeténél gyakran rossz az utolsó UP időpontja. A saját hirdetésemnél pl. 2011-12-14 van, pedig ma is upogtam rajta egyet.
Cache-ürités után is.
Ugyanakkor pl. itt jó.
-
^Boss
őstag
keresés csak akkor használható, ha a szavakat jó sorrendben leírva kitalálom a hirdetés címét, pl. aláírásomban lévő notit hirdetem, keresésnél toshiba a200-ra nem adja ki, pedig eléggé elvárható lenne
bár ez szerintem nem platformfüggő: OSX 10.7.2, Safari 5.1.2
hirdetésem linkje: [link]további bug: 17 hsz-t ír, közben egy sincs (ugyanitt)
mégegy bug: adatlap -> 404.
random kiléptetések gondolom voltak már. -
:MTC:kandur
tag
Belépés rendszer szerint sikeres, majd továbbít, de továbbra sem vagyok bejelentkezve.
Az oké, hogy a régi üzeneteimet nem látom az új oldalon, de az újakat sem a régin. Most (na jó mindig) nagyon kellemetlen a dolog, fontos levelet vártam! -
Peetry
senior tag
még a régi rendszerben feladott hirdetés 1 hsz-ében tettem be képet. most megnézve a hirdetést, a kép helyett link van, ami látszólag a képet tölti be (URL-ben az van), de a HA főoldalára dob.
-
amarna
tag
Csatlakozom a 3. hozzászólóhoz.
- nem tudok belépni, 'sikeres belépés után' sem történik semmi, továbbirányit, de nem vagyok belépve.
-
CBool
tag
Tudok saját magamnak is írni privát üzenetet.
// Ha már volt, akkor bocsi.
-
Melack
veterán
Szintén OS X, Safari és FF
FF alatt kilépek HA-ból, ha újra be akarok lépni, kiírja, hogy sikeres, majd nem enged be. 5-10sec gondolkodás után betölti a főoldalt. Safariban belogolva pH! fórumra, kommentet írnék ezután, kiléptetett.
-
batman.
senior tag
win 7 x32, chrome 16.0.912.63 m, nem tudok belépni: Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk! ……gondolkodik…….aztán semmi. Sütik pucolva.
-
rento
őstag
Akkor én is folytatnám:
oprendszer: win7 64bit, böngésző alapértelmezetten opera, de próbáltam ie-el, és firefox-al is, úgyanúgy nem mennek az alábbi dolgok:
- amikor kiválasztom a vga kategóriát 65 hirdetést mutat, aztán kiválasztom a pcie-t, ott 27db hirdetést, kiválasztom az amd/atit, ott pedig 398-t.
- felraktam egy memória hirdetést, kb. fél óráig tartott, mert nem képes megjeleníteni az alkategóriákat, ha kiválasztom a hardvert, utána random szerűen nem jelennek meg a hardverelemek, ha az mégis, akkor a memórián belül az asztali ram, noti ram stb... [link]
- települést is alig akar felvenni, egyszer sikerült elérnem, hogy listázza a településeket, aztán beírtam hogy Budapest, és nem adta hozzá, csak kb. a 15. kattintásra.
- hirdetés szövege rész elég puritán, nem tudok kiemelni, linkelni, stb... csak ha a megfelelő html kódot írom be
- időrendi sorrend, illetve blokkméret hiánya a hirdetéseknél -
madd dogg
senior tag
Win7 64bit, Chrome 16.0.912.63
-Eltűnt a 10 feltöltött kép a hirdetésből, eddig legalább szerkesztőablakban megvoltak, már nincsenek ott sem.
-
Melack
veterán
-
teglasz
tag
Win7 x64, Firefox legfrissebb:
Telefonról írok, így nem tudok linkelni, de erről is
ugyanezt csinálja Opera minivel:Belépés, adatlapom megy, hirdetéseimet is előhozza,
de amint valamelyikre kattintok a címsorban megjelenik
a hirdetés címe, és behozza egy apro nevű miskolci
felhasználó adatlapját. Ja és az összes hirdetésemre
ezt tölti be.Kösz.
-
04ahgy
nagyúr
Ubuntu 10.10, Firefox 3.6.24:
A felhasználónév mezőben az űrlapkitöltési előzményeket felkínálja. Itt ha billentyűzettel navigálok a kiválasztott felhasználónévre, és <ENTERT> gombot ütök, akkor a jelszót hiányolja, holott még csak a felhasználónévnél tartok.
Win7 x64 7601 Home Premium, Firefox 9.0.1:
A felhasználónév mezőben az űrlapkitöltési előzményeket felkínálja. Itt ha billentyűzettel navigálok a kiválasztott felhasználónévre, és <ENTERT> gombot ütök, akkor a jelszót hiányolja, holott még csak a felhasználónévnél tartok. A jelszót beírva és entert nyomva belép. (Csak a jobb felső sarkos belépés esetén.)
Ha azonban hozzászólnék valahol, és a képernyő közepén jelenik meg a beléptető modul, akkor a jelszó beírása után sem jó az enter, csak az egérgombos kattintás. Iszonyatosan kényelmetlen. (Ez a Linuxos, fentebbi rendszerrel jó, és minden korábbi PH! családba tartozó oldalon jó.)HGyu
-
danih
veterán
Fizetett, időzített UP nem működik.
Beállítottam néhány időzítést, visszavonásuk sem működik, nem látok listát az aktív időzítésekről sem. -
fatallerror
addikt
win 7 x64, firefox 9.0.1 nem tudok belépni vele
chrome-al sikerült viszont nagyon döcögősen tölti fel a hirdetést
-
bsh
addikt
az adatlapomon alul felsorolt hirdetésemnél kettőnél hibásan írja ki a hozzászólások számát, az egyiknél 158, a másiknál 12, holott egyikhez sincs egyetlen hozzászólás sem. (ss)
nem tudok belépni (bár azt írja sikeres belépés), így törölni sem a hirdetésem. (vista business x64, firefox 3.6.25) -
madd dogg
senior tag
Win7 64bit, Chrome 16.0.912.63
- Ha a hirdetésem szeretném megtekinteni, csak akkor láthatom kész formában, ha rákeresek aprón. Eddig nem találtam olyan lehetőséget, amivel meg tudom nézni szerkesztés nélkül keresés nélkül
- A hirdetésemben van 10 kép feltöltve. Azokat hol látja a kedves vásárló? Megnéztem a hirdetésem, akárhová nyomok nem jön be.
-Az indexkép a hirdetésnél jó, de ha rákattintok, negyedére csökken, tulajdonképpen egy láthatatlan ponthalmaz. (a többi kép meg ugye sehol sincs)
- Módosítottam a hirdetés címét, szövegét. Egy nap és kb 20 mentés gomb után végre talán átállt.
- Ha a hirdetéseim adminisztrációja menüből a hirdetésre kattintok, egyből a szerkesztő nézet jön be. De NE MÁR! Először megnézném egyben, hogy min kell alakítani. Na innen nem tudom ezt meg tenni, csak ha rákeresek, így a HA csak akkor működtethető normálisan és gyorsan, a 2 ablakban van megnyitva és párhuzamosan dolgozok vele.
-Árulok 2 univerzális távirányítót. Ki tudja meddig lesznek meg... Miért nem elég az UP? A lejáratnak nincs értelme, szvsz aki el akarja adni az Up-olja. És összekötve a 2-t nem lenne ennyi baszakodnivalóm egy hirdetéssel: aki nem UPol valamit egy hónapig, annak automatikusan törlődjön a hirdetése. Sokkal egyszerűbb
-csak priviben próbálnám, NEM MŰKÖDIK A LINK a szövegben. Ovis módon van megoldva, kijelölöm a szöveget, ami hivatkozik, rányomok az URL-re, beillesztem a linket, nyomom hogy okés, és nem történik semmi. Fontos lenne, mert éppen egy potenciális vevő érdeklődik.-privát üzenetet nem jelez az oldalsó ablak a boxban, csak a hirdetéseim adminisztrációja menüben vettem észre a listában a hirdetés alatt. csodás.
-A hirdetésnél viszont nem tűnik el a jelzés, így mindig azt hiszem, hogy olvasatlan. Így értelmetlen. KATT
- 5 UP-ért 180ft eszement drága szerintem. Így azok a hirdetések meg fognak szűnni, mikor az emberek kacatot árulnak, és pont szükség lenne rájuk. Senki sem fog hosszabbítani ha fizetős. Sok embernek van 15-20 hirdetése, és nem üzletszerűen kereskedik, hanem árul lefogató keretet, maradék ramsünit, olyan apróságokat amik lényegében értéktelenek, de akinek pont az ment szét, visítva ujjong. Ezért szeretem a HA-t, mindent megtalálok. Így ezek el fognak tűnni.
-hirdetéskeresőben a városoknál akartam betallózni, és nem hallgat billentyűparancsra, ergo hiába írom be Budapest miatt h "bu", csak áll az A betűs városokon. Nagyon lassú így kikeresni egy várost.
-
L@no
tag
Na akkor a hibák:
Win7 Ultimate SP' X64
Név: Firefox Verzió 9.0.1 alatt tudok csak belépni.
Chrome 16.0.912.63m alatt tölt átirányít de nem lép be.
I Explorer9 9.0.8112.16421 (update versions 9.0.4 [KB2618444] alatt át se irányít minden marad úgy mint ha semmi se történt volna.Hirdetés feladása:
Komplett Pc a 2. alkategóriát nem lehet kiválasztani de nem csak ennél a főkategóriánál van így.
Emiatt kidob hibával, hogy a feladás nem lehetséges.Problémának tarom még ezen felül, hogy a hirdetés szövegét nem lehet formázni linket nem lehet beszúrni.
-
havasa
aktív tag
Hirdetéseknél---> Továbbítás E-mailben popup: nem jó az align (ha a képernyő tetején kattintok rá, nem látszik) Chrome 16.0.912.63 m
-
DaveJr
őstag
BUG:
Win7 x64 IE9:- (?) Saját magamnak tudok privátot küldeni minden figyelmeztetés nélkül
- fájl csatolásakor az elérési utat átírja erre: "C:\fakepath\...."
- (?) nem tudom törölni a privátokat amiket magamnak küldtem....lehet hogy ez nem bug de majd ezt vhogy meg lehet oldani hogy eltünjenek a "szórakozásaim"?
- hozzászólásaimnál n+1-szer kilistázza a hirdetést amihez hozzászóltam...tehát ha 4 hozzászólásom volt akkor 5ször van ugyanaz.
- nem küld e-mailt új privát érkezésekor
-
Melack
veterán
Oprendszer: OS X
Böngészők: Safari és Mozilla Firefox 6.01Beléptem HA-ra FF-szal, gonolkodás fennállt, elsőre nem látszott, hogy sikeres volt a belépés, majd utána átdobott a főlapra, de már bejelentkezve. Eközben a Safariban lévő ph! fórum kidobott. Belépésnél 1 és 3. jelölődobozba pipa betéve.
És egy pozitívum: az örömteli, hogy a jobb felső részben látható x-szel a csicsa kikapcsolható
-
Rav3n02
senior tag
Nem tudom ez jöhet-e ide de:
Win7 (nem tudom hány biten, szerintem 32), Google Chrome, Firefox.
1.Ha egy hirdetést archiv-ra módosítok, kiírja, hogy sikeres adatmódosítás, de az adott hirdetésben marad. Célszerűbb lenne, ha a hirdetéseim listájába dobna vissza.
2. Részletes keresésnél, ha város szerint akarok keresni végig kell pörgetnem az egész legördülő listát, klaviatúráról bevitt karaktereket nem érzékeli a listában.
3. Egyes hirdetéseknél a listában alul több hozzászólást is jelez, de a hirdetésbe belépve nincsenek hozzászólások [link]
4. Bármelyik hirdetés adatlapján rákattintok arra, hogy "Megvásároltad tőle? Értékeld! »"akkor jön egy üzenet, hogy kérésedet továbbítottuk, de semmi nem történik (nem pontozható, nem lehet leírást írni.stb.) Tehát lehet, hogy bárki értékelhető anélkül, hogy vásároltam volna tőle. Sajnos eladói oldalról nem tudom milyen visszajelzést kapnék ha valaki rákattint erre a gombra. De többen már jelezték, hogy olyan emberek értékelik akik sosem vásároltak tőle
Automatikus e-mail jön vissza, ha az eladó szerint nem vásároltam: "Kedves Rav3n02!
blagolf szerint nem vásároltad meg tőle a(z) Telefont keresek!!! című apróhirdetésben hirdetett terméket.
Amennyiben blagolf valamilyen módon átvert, megkárosított, most jelentheted. Kérjük, mindenképpen indokold meg, hogy eredetileg miért akartad blagolf eladót értékelni."
5. A személyes menübe nagyon jó lenne egy PH! fórum link.
6. Zavaró, hogy a hirdetések listázásakor nem látni az eladó nevét.
Üdv,
R -
qfm
őstag
Win7 64bit + chrome 16.0.912.63, de a lenti hibák nem böngésző függőek
1, Hirdetés archiválásra kiírta hogy sikeres. Majd rárakta az archivált jelzőt, és továbbra is aktív hirdetés volt. Későbbi újabb inaktiválásra tüntette el a rendszer. Lehet a server fagyások miatt is, több hirdetést nem adtam fel, így nem tudom hogy rendszeres jelenség e.
2, A kereső csak összefüggő stringet talál meg. Bár elvileg működik, de gyanítom hogy bugnak tekinthető, mert nem rendeltetés szerű működés.
Pl.:
A200 c2d kereső szóra megtalálja a Toshiba Satellite 15" A200 c2d 2.2/2GB/250GB/2600XT hirdetést, de a Toshiba A200 kereső kifejezésre nem, mert nem egymás mellett vannak a szavak.
-
deathtania
senior tag
op rednszer: win7 ult x64
böngésző: Opera 11.60(kicsit korábban volt, ezért nem tudok linket/screenshotot berakni, de gondoltam átmásolom ide is a jelenséget a másik totyikból, hátha tapasztalja valaki, vagy meg tudjátok lesni)
1. keresés funkció nálam részben működik (keresni akartam a videókártyák között arra, hogy 5770, erre kidobja, hogy nincs találat-se keres, se kínál. pedig előtte voltam benne, és az elején egy hirdetésben is benne volt a szöveg- innen jutott eszembe, hogy rá kéne keresni).
2. ezután vissza akartam mennni a böngészésbe, de a "hardver"re kattintás után nem jelent meg semmi alkategória, csak lent a legfrissebb 15 hirdetés.
3. rögtön belépés után rákattintottam, hogy privát üzeneteim, erre kirakott 404es hibával, hogy az keresett oldal nem található, és újra be kellett jelentkeznem.
-
C1trom
tag
-Windows 7 64 bit, Chrome 16
-Nem tudok belépni az új hardverapróra. Beírom felhasználónevem / jelszavam, egy darabig gondolkozik, aztán azt mondja hogy sikeresen beléptem és mindjárt továbbít, de továbbra sem vagyok belépve, nem tudok hozzáférni a hirdetéseimhez, stb.Remélem nem cserélitek a prohardver fórumot is, mert akkor ide se tudnék belépni, hogy egyáltalán jelentsem a hibát...
-
Melack
veterán
Oprendszer: OS X Snow Leopard 10.6.8.
Böngésző: Safari 5.12Hiba: Belépésnél felhasználónév és jelszó páros megadása után beléptet, de nem vagyok bent a rendszerben. Cache ürítés után beléptet, de PMekhez belépés után error 404, főoldalra irányít, kiléptet. Visszalépés nem sikerül. Cache ürítés után beenged, de nem mindig.
Ez Win7 32bit SP1 és Chrome 16 mellett is fennáll. -
LÁZ
addikt
Akkor leszek a második
-win7 x64 hun , chrome 16.0.912.63
- továbbra sem tudok belépni, 'sikeres belépés után' sem történik semmi, továbbirányit, de nem vagyok belépve.-----------
cache-t és cookie-t is töröltél?
ha igen, és úgy sem jó, nincs mit tenni egyelőre, dolgozunk rajta.
(Parci)[ Módosította: Parci ]
-
Ez az új Hardverapró konkrét, világos, értelmesen leírt bugreportjainak topikja. Azért, hogy az érdemi feladatok ne vesszenek el az általános, több ezer hozzászólásos csevegésben.
Amit tilos:
- designt fikázni,
- személyes sérelmeket listázni, anyázni
- információtartalom nélkül írni.Amit nagy tisztelettel kérünk, hogy a konkrét bugokat itt írjátok meg:
- add meg az operációs rendszered és a böngészőt típusát és verzióját
- adj linket, ha lehetséges
- írd le lépésről-lépésre, tömören, hogy mit csináltál és mi történt
- mellékelj screenshotot, ha van értelmeMinden nem releváns hozzászólást törölni fogunk, visszaesőket banolni is, mert fontos, hogy eljusson a fejlesztőkhöz az érdemi infó. Bocs a szigorért és nagyon köszönjük a segítséget, no meg a türelmet, megértést!
(Design kérdésekről azért nem szeretnénk most vitázni, mert amíg nem 100%-os a rendszer, abszolút másodlagos a design, sokkal zavaróbbak a funkcionális hibák.)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest