- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
miert nem nezel eloszor korbe a forumon?
kb 1500 topic szol errol...istenem bazeg.. -
HaroWerks
senior tag
Én is a Barton felé hajlok, hiszen most is amd van, csak pl: a Tomshardware-en annyira leugatják a nagy p4 (p4c + i875p)istenités közben...ezért kiváncsi voltam mások véleményére
-
_Volkovy_
nagyúr
Mekkora flame lesz ebből :) Simán vehetsz AMD-t.Ugyanazon okok miatt amik miatt a mostani 1800+od is van.
-
anulu
félisten
Részemről az A7N8X + 2500+ Bartonra szavazok. Ha sikerülne jó steppingűt kifognod (meg ne kérdezd, melyik az, meg fogggalmam sincs (de ha rájössz, elmondhatod :)))), akkor az 2300-2400MHz-et is kipörög, ami már bocsájtassék meg nekem, de ronggyá veri a fenti konfigod (ha az alap órajelen fut).
De ne lehessen a szemere hányi semmit: Úgy tudom, hogy ebben a párosításban rendesen 3GHz felett is meg lehet járatni a P4-et, feltéve, ha jó a RAM-od, és bírja a sepping :)
Én az AMD-re szavazok.
u.i.: Gyerekek! Légyszi, legalább ezt a topicot ne flame-ljük szét! Köszi :) -
HaroWerks
senior tag
Melyiket érdemes szerintetek venni :
Abit BH7 + P4 2400Mhz (B, 533Mhz Northwood)
Asus A7N8X + AthlonXP 2400+ vagy 2500+ Barton.
Melyiket lehet jobban tuningolni, tud e annyival többet a P4 mint amennyivel drágább?
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest