Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den leírta egyszer, hogy nem. Vettem, szomorú is voltam, ő ugye itt tiszteletbeli tag.
Amikor viszont újra fejtegetni kezdte, hogy milyen hülyék is ma a designerek, illetve amikor te is n-edszer írtad, hogy nem tetszik, akkor mondtam, hogy hagyjátok abba a ''nyafogást''.
De szori, nektek valószínűleg meg ez esik rosszul, visszaszívtam. -
Jó, gyerekek, lepörögtem a témáról. Két hét.
Akinek már most tetszik, király, akinek nem, próbálja meg megszokni. Ha két hét múlva sem megy neki, akkor nyugtázzuk, hogy negatív a válasz. Ha egyértelműen negatív képet mutat a váltás, akkor majd magunkba szállunk, és variálunk. Nagyon nem szeretnénk amúgy, de ha tényleg bennünk a hiba, és nagy többséggel senkinek sem jön be, akkor belátjuk, hogy tévedtünk. -
Leírtam, hogy mik voltak a pontos változtatások. Többet nem tehetek -- ''objektív szempontok'' szerint a szöveg nem folyhat jobban össze.
Szubjektíve lehet, hogy nem tetszik, szíve joga mindenkinek, de a minden nap hajnali 2-ig melózás után egy dacos nyafogás nekünk marha szarul esik. Leírtam n-szer, hogy KÉT HÉT múlva beszéljünk róla, addig szokjuk. Ha akkor is rosszabb, majd meglátjuk, mit csináljunk.
Leírhatod még 125-ször, hogy milyen borzasztó is ez, le fogom írni mindig, hogy két hét múlva megnézzük az akkori véleményeket, és az után döntünk.
Mit kéne mondanom? Bocs Bagoly, már csinálom is vissza... elég egyszer szólnod, hogy nem tetszik, megértem. Megértettem. -
Den, azért lásd be, hogy ha ezt ránk is érted, akkor indokolatlanul is szívózol. A fekete a sárgán jobban mutat, ez tény. Az aláhúzás pedig túlzsúfolttá teszi a szöveget, egyszerűen sokkal több pixel lesz úgy ott. Ami az összefolyást illeti: ha a távolság pici az egyes elemek között, akkor aláhúzással IS összefolyik, hiszen ugyanúgy folytonosnak tűnik.
Mégegyszer, 1-2 hét múlva nyilatkozzatok, és akkor sem dacból! -
Más mit mond jópár nap múlva... mert elsőre minden design váltás fáj, hacsak a régi nem volt zavaróan diszfunkcionális. Szükségképpen szokatlan, semmi sincs a helyén, minden más, ezért az ember tiltakozik.
Igazi designváltás itt nem is volt, picit pucoltunk a régin. Mégegyszer: biztosan zavaróan szokatlan most, de várjunk még egy picit az ítéletekkel. -
Akiből a megszokás beszél, szokja meg az újat is, és utána ítéljen. Akinek viszont vannak egyéb szempontjai, mondja, hátha tanulunk.
Nem szándékozunk visszatenni a régit, pont azért változtattunk, mert az több sebből vérzett.
A fekete amúgy is jobban mutat a sárgán, az aláhúzás kontra nem-aláhúzás pedig biztosan csak megszokás kérdése, viszont aláhúzás nélkül némileg szellősebb lesz az egész, tisztul az oldal. Az egyes címek között pont azért lett megtartva a nagy spacing, hogy ne folyjon egybe. -
Változtatások:
- bal oldali linkek feketék lettek
- az aláhúzások repültek
- a jobb hasábba ment minden hirdetés
Miért? Mert iszonyúan túlzsúfolt volt a főoldal, meg pár aloldal. A site java része szöveges, betű betű hátán, nyomasztó volt. Most picit letisztult a két szélső hasáb, ráadásul a bal oldal egységes mindenhol -- eddig ugye a fórumban más volt.
A betűk mérete, a spacing, mind-mind változatlan. Csak az aláhúzások repültek.
Ami miatt mindenki hőzöng, az jó eséllyel a megszokás. Nézzük pár hétig ezt, és máris nem fog hiányozni a régi. Olvasni is azért nehéz az újat, mert a régire állt a szemetek -- én hetek/hónapok óta az újat nézem
, jobban szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
, jobban szeretem.