Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leírtam, hogy mik voltak a pontos változtatások. Többet nem tehetek -- ''objektív szempontok'' szerint a szöveg nem folyhat jobban össze.
Szubjektíve lehet, hogy nem tetszik, szíve joga mindenkinek, de a minden nap hajnali 2-ig melózás után egy dacos nyafogás nekünk marha szarul esik. Leírtam n-szer, hogy KÉT HÉT múlva beszéljünk róla, addig szokjuk. Ha akkor is rosszabb, majd meglátjuk, mit csináljunk.
Leírhatod még 125-ször, hogy milyen borzasztó is ez, le fogom írni mindig, hogy két hét múlva megnézzük az akkori véleményeket, és az után döntünk.
Mit kéne mondanom? Bocs Bagoly, már csinálom is vissza... elég egyszer szólnod, hogy nem tetszik, megértem. Megértettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest