Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''........az elsö hozzászólásról, annyit, hogy egy leirtam a bajom, és ezzel együtt a hangulatomat is. emberből vagyok én is........''
nnnna, igen ... de ezt nem szabad
hangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....
Hirtelen aszittem WINDOWS! köszön vissza,
bár már ő le van tiltva sztem 
változtass hangnemet, és tedd fel ujra a kérdéseket.... de azt tudnod kell, mit mondott a prog. tanárom: aszonta, hogy LINUX-ot ugy lehet a legjobban megtanulni, hogy szólsz valakinek tegye fe, konfigolja be,.... te nézed....
ö elmegy , .. te letörlöd, és megpróbálod egyedül feltenni.... nem megy megint szósz neki ... és igy tovább... 97-ben nekem is 5-6-10szer rakták fel, állították be a hálót, hangkártyát.... utána már ment magamtól is ..... igaz az a DEBAIAN volt ....
de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....
tegyük hozzá hogy SZERINTEM .....
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....