Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Na én aztán jól belenyúltam ebbe a vitába
, márminthogy olvastam egy-két ''sorozatodat'' például a RAIDes alaplapokról
Szóval SuSE vs UHU ügyben nem jutok dűlőre, de végül is igazad van, ki kell próbálni mindegyiket, úccse kerül sokba...
Klikk-klikk. Hát az valószínűleg jogos, hogy rendszergazda szinten egy parancssoros felület jobban automatizálható, bár én kimondatlanul inkább valóban a végfelhasználókra gondolotam, aminthogy ezen topic ''atyja'' is mezei felhasználóként próbál a Linuxhoz közeledni. A rendszergazda eszköztára az egy másik tészta. Bár én messze vagyok a rendszergazdaságtól, volt szerencsém látni egy két ''komolyabb'' rendszert (pl.6-8-10 szerveres WinNT-SQL-SAP konfig...) és mintha a WinNTnek is lenne ilyen scriptelgetős része, nem? Hogy mennyi _jó_ windows rendszergazda van azt persze konkrétan nem tudom, de az összehasonlítás amire hivatkoztam 3 különböző forrásból származó nemzetközi (és magyar) tanulmányból ered.
A lényeg a lényeg. Amit mondani akartam, hogy a végfelhasználók szemszögéből nem túl nagy baj az, ha egyszerű és könnyen kezelhető a rendszer. Erre pedig a klikk-klikk nagyon alkalmas. A 60 éves mamámat nem fogja fellelkesíteni, hogy scriptelhető-e a rendszer vagy sem, ő csak e-mailezni akar és kész. Katt-katt
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest