Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Aktív témák
-
reefeer
tag
Sziasztok én is ugy döntöttem hogy kipróbálom a linuxot. Ezt ugy kb 3 napja döntöttem le azóta elég sokat olvastam e témában. Pl: 10/18 oldal a hwsw hogyan térjüönk át ''winfosrol linuxra''... valamint linuxuser.hu és szablinux is,stb. A disztibek közül az uhu linuxot választottam a magyar nyelv és magyar faq miatt. Letöltöttem az 1.1et és a kézikönyvet is hozzá. Létrehoztam a megfelelőméretű particiókat elindítottam a telepítést szépen végig is ment pont ugy mint ahogy a könyvben is le van írva. De amikor elakartam indítani a linuxot akkor 3 villanás kiséretében azt irjta ki hogy nem tudja elíndítani az x servert és hogy parancssorbol csináljak valamit. A hibaüzenet meg az volt hogy no device found amugy egy 17''tft van egy radeon 9600pro 2500+ barton és gigabyte nf2 alaplap. Valaki kérem segítsen mert már 3 és 1/4 órája olvasom a forumokat de nem tudom mi a megoldás.
u.i: megpróbáltam mégegyszer ujra telepíteni.Másodjára a vga beállításnál a radeon 1280*1024 helyett vga 640*480 állítottam de ugyan az a hiba üzenet.
u.i.: bocs hogy ha nagyon alap dolgot kérdezek de ez az első kapcsolatom a linuxal.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő