Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

Hali!

Egy-két kérdésem lenne.

1. hogyan tudok UHU-ban framebufferes konzolt használni? vesafb, fbset nincs, csak fbgetty, az meg nagyon nem akarja... odáig eljutottam, hogy csináltam egy /dev/fb0-t, de mikor használni akarom fbgetty-vel, azt mondja, hogy nem tud 29-es majorhoz modult betölteni. megoldható ez kernel fordítás nélkül?

2. ha már kernel fordítás. valaki írta, hogy nem a kernel.org-ról valót fordítsuk, mert az nincs még belőve az UHU-hoz. ez mit jelent? nekem egyelőre csak az van meg, mit kell ebben változtatni, ha UHU-hoz akarom fordítani?

3. rc3-t használok, és igazából semmi kölönösebb gondom nincs vele. az 1.0 tényleg olyan gáz? ki akartam próbálni, de ha ennyire lassú/instabil, akkor inkább kösz de nem...

4. feltettem az nVidia drivert, a GLSnake screensaver kb. 2,5x több fps-t tud :) viszont a gnome-terminalban az mc nagyon lassan reagál, a csík baromi lassan közlekedik, olyan, mintha közben gigákat másolnék a vinyób. eddig ilyen nem volt. mitől csinál ilyet?

van egy-két válaszom is :).

1. kis gépre: próbáljátok ki az XFCE ablakkezelőt! nekem nagyon bejön, gyors, nagyon elüt a windowstól (nekem fontos szempont :DD), a gkrellm szerint futó zappinggal/gnome-terminallal kb. 20-30 MB-t eszik a memből, a swap terület meg a vinyóm legnyugodtabb része... ja, amúgy 384 MB a full mem.

na még mit akartam...:((( fene...:(( tompika elfelejtette... :O

Új hozzászólás Aktív témák