-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Másoknak hanyagolom a Linuxra hittérítést. Nem szeretem ha szidnak mert semmi sem a megszokott. Legyen az ő gondjuk. Igen tudom, zárt driverrel tök nyugisan el van a gép és halad is, míg a Windows mindig csinál valamit...
Nemtom neked milyen tört/kalóz XP-d van, de havonta 15-20 frissítés mindig jön még XP-hez, még 2014-ig biztosan.
Az én Windowsomon nem szenved senki semmivel. Sokszor csak hüledezek mikor szidják hogy mindenféle paranormális jelenséget produkál, és volt olyan is mikor láttam. Pl. Win7 HomePremiumx64 IE9. Az IE9 leállt, ok az IE9 leállt, ok. És ezt dobálta fel. Mögötte meg ment az IE. Ahha jólvan... Nekem sose sikerült ilyeneket elérni. Egyedül a vista tekeri túl sokat a HDD-t.
Linuxszal meg még bénázok, de egyetértek az egyszer konfigurálással, meg azzal is hogy konstansabb a teljesítmény és sokszor jobb, csak az leginkább a vírusirtó hiányának köszönhető. Az fog rendesen régebbi gépen. Meg mint mondtam, egy 99%-ban Windows desktopot használó társadalomban nem szívesen váltanak, még dual bootra sem.
Meg volt egy olyan időszaka az Ubuntunak, pont mikor egy éve elkezdtem, mikor az új kernellel(normál frissítés során) rendszeresen nem volt grafikus felület. Szerintem anyám nem értette volna hogy amikor újra bekapcsolja a gépet akkor miért csak egy terminál fogadja, meg hogy mit kell csinálni ilyenkor. Szóval nem felhőtlen ez se teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest