- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
hát.. én mindent flatpackből telepítek
próbálok visszaemlékezni volt-e bármi fontos amit zypperrel raktam fel de szerintem semmi. Ezt a kodek dolgot sem értem, ezt hozzák fel mindig negatívumnak. Windows XP-n telepítettem utoljára kodeket
VLC-nek van saját kodekje, Firefoxnak is. Ha felrakom a kdenlive-ot videót szerkeszteni annak is van. Jön a flatpackkel. Mire kell a kodek? Vagy te nem használsz flatpacket egyáltalán?
Zypper meg... hót ugyanaz szerintem mint apt. Beírom, hogy zypper install aztán pörög a terminálban a formázatlan szöveg. Nala az egyetlen ami látszólag kicsit is próbál ezen változtatni.
Zypper repójában nincs tldr de kb ez az egyetlen amivel együtt kell élnem. Elvileg van valami python3 verziója ami használható lenne ha nagyon nem tudnék nélküle élni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest