Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #41856 üzenetére

Jó Uby lassan mazsolázod át a hozzászólásokat :K
    A Linuxekéző írásaim azért születtek mert 101% alapjuk volt az abban leírtaknak.
    Írhatok Winekéző blogot is ha gondolod mert 4-5 oldalnyi hibája annak is van és ezt sose tagadtam.

Snap meg azért nélkülözhtetlen számomra mert sajnos ugyanúgy öregszek mint te és ugyanúgy egyre maradibb leszek. Azaz szeretem a bevált és kezemreálló dolgokat.
    Lassan eljutok oda ahová édesanyám idős korára, ha az Asztalon a Word véletlenül ikont arrébb tettem 3 pixellel akkor nem találta.
    Ezokból a 18.04 elkezdte a haldoklását de Snap csomagos lélegeztetőgéppel még ki tudom tolni az életét 1-2 évvel.
    Pl. debes Opera böngésző már 5 hónapja nem frissült, yt-dlp nem ment stb.
    Ezért kell nekem a Snap, a 18.04 sajnos így visszasüllyedt alap futtatókörnyezetté de legalább működnek, és naprakészek a szoftvereim. És ez pl. egy böngészőnél nagyon nem mindegy.

Csak van 1-2 szoftver Snap alatt ami nem tud menteni a home-n kívülre, sőt be se tudom tallózni a másodvinyómat.
    Ezért volt a kérdés.

Szerk,
    Hcl, nekem sokkalta szimpibb a konténer.
    Winen anno odavoltm a portable szoftverekért mert nem rondít semmibe, nem ássa be magát reeditbe, 1 darab könyvtár ami mobilis, stb.
    egyetlen hibája volt, nem frissült.
    És most a Flatpak meg a Snap ezt is megoldotta.
    Miért baj ez?

Új hozzászólás Aktív témák