- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cucuska2 #38879 üzenetére
Romló szemem miatt, meg talán a megszokás is, de 22" alatt nem tudom élvezni a képet.
Most épp egy 24" LG monitort hurcibálok, minden ráépítve, minden benne van, meg van csinálva vezetéknélküli egér, bill, normális hangja van aránylag, nem cincog csak mint egy laptop stb.
Pont olyan ami nekem maximálisan megfelel.Az egyik régebbi egybegépem egy kijelzőtörött laptop alaplap volt egy 22" monitorra applikálva, teljesen pofásra sikerült de szegényesek voltak a bővítési lehetőségek.
Egy mini pc az teljes értékű, natív sata, egy vagon usb3 port, normális hdmi kimenet, ilyesmi.
Nekem bevált.
Nagy az igaz . De a munkámból kifolyólag mindenhova autóval vagyok kénytelen menni, és egy 2x2 méteres berendezett őrkonténerbe, vagy egy lakókocsiba elfér a cuccosom.Így hogy egy 24" monitor + egy mindennel felszerelt pc együttesen 23-25 watt alatt fogyaszt átlagba, ezt nehéz szerintem alulüberelni.
Éjjel, sötétbe, levett fényerővel képes vagyok 15-17W környékén használni a cuccost. Ehhz kellettek megfelelő szoftverek is, amik nem csak a gammával játszanak amikor a fényerőt szabályzom, hanem frankón a backlight ledek teljesítményét szabályozzák, DDCControl linuxra, és ugyanilyen célszoft Winre.Hülyén hangzik de pl. egy médiaplayer, nálam az SmPlayer teljes optimalizálása FHD vagy hevc filmeknél levitte 70-ről 28-30%-ra a procihasználatot és ez üzemidőbe 30-40 perc pluszba.
Itt minden W számít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest