Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Cucuska2 #38879 üzenetére

Romló szemem miatt, meg talán a megszokás is, de 22" alatt nem tudom élvezni a képet.
    Most épp egy 24" LG monitort hurcibálok, minden ráépítve, minden benne van, meg van csinálva vezetéknélküli egér, bill, normális hangja van aránylag, nem cincog csak mint egy laptop stb.
    Pont olyan ami nekem maximálisan megfelel.

Az egyik régebbi egybegépem egy kijelzőtörött laptop alaplap volt egy 22" monitorra applikálva, teljesen pofásra sikerült de szegényesek voltak a bővítési lehetőségek.
    Egy mini pc az teljes értékű, natív sata, egy vagon usb3 port, normális hdmi kimenet, ilyesmi.
    Nekem bevált.
    Nagy az igaz . De a munkámból kifolyólag mindenhova autóval vagyok kénytelen menni, és egy 2x2 méteres berendezett őrkonténerbe, vagy egy lakókocsiba elfér a cuccosom.

Így hogy egy 24" monitor + egy mindennel felszerelt pc együttesen 23-25 watt alatt fogyaszt átlagba, ezt nehéz szerintem alulüberelni.
    Éjjel, sötétbe, levett fényerővel képes vagyok 15-17W környékén használni a cuccost. Ehhz kellettek megfelelő szoftverek is, amik nem csak a gammával játszanak amikor a fényerőt szabályzom, hanem frankón a backlight ledek teljesítményét szabályozzák, DDCControl linuxra, és ugyanilyen célszoft Winre.

Hülyén hangzik de pl. egy médiaplayer, nálam az SmPlayer teljes optimalizálása FHD vagy hevc filmeknél levitte 70-ről 28-30%-ra a procihasználatot és ez üzemidőbe 30-40 perc pluszba.
    Itt minden W számít.

Új hozzászólás Aktív témák