Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz ubyegon2 #21633 üzenetére

Ha jól emlékszem, talán az olimpiai focit néztem végig Linux Mint Cinnamon alatt és akkor még stabil volt a korábbi kiadású rendszer. Azóta csak hébe-hóba pendrive-on próbáltam ki, most is itt csücsül az egyiken a Rafaela, már reggel megnéztem. :)

• Dhampir

félisten

válasz ubyegon2 #21633 üzenetére

Ma kisebb megszakításokkal folyamatosan használom az Ubuntu 14.04.2 LTS-t, de az egyszeri rövid böngésző befagyás óta nem jelentkezett más probléma, azóta szinte unalmasan jól működik. :)

Nekem nincs különösebb problémám a Unityvel, praktikus, hogy az oldalirányban szélesebb kijelző adta felesleges helyet foglalja el bal oldalon az Indító, jobban szeretem ezt a megoldást, mint az egész képernyőre kiugró, mindent beterítő új Gnome asztalt. Valószínűleg a Windows 8 "élmény" felé kacsingattak.

Az MX Linux is tetszett, tavaly birkóztunk egymással, csak valami nem volt kóser az NVidia driver telepítéssel, lehet, hogy a Quadrot nem kedvelte.

Ritkán használom a gyári Ubuntu Szoftverközpontot, Synapticot és néha Terminalt indítok a Debian alapú rendszereken, bár korábban az rpm-csomagokkal operáló disztrókat használtam Mandrake, Suse, majd Mandriva, OpenSuse, kicsit még Mageiat is, de a Mandriva Xfce nekem meggyőzőbb volt (netbookon sokáig az volt), Red Hat, Fedoratés PC LinuxOS csak rövid ideig futott), amelyek akkor még jók voltak, a mostani kiadásoktól annyira nem vagyok "elájulva", egyiktől sem. Nagy kedvencem volt az Ubuntu Kiwi Linux változata, az Ubuntuk közül a legtöbb ideig bírta a gépeken.

Új hozzászólás Aktív témák