Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lionhearted

őstag

válasz N0zer0 #16800 üzenetére

Nem mondtam, hogy fejtsd ki, azt mondtam, hogy kifejtetted.

Nem járattalak le, nem mondtam rád semmi negatívat, szembesítettelek azzal, amit mondtál, és azzal, hogy nem egy nézőpont van, így nem is egy vélemény ugyanarról a dologról. És felhoztam hogy a vitát szakmai alapon folytassuk, ne ilyen "jobban össze van rakva" és "máshogy kezeli a függőségeket" szinten. Főleg, ha nem is igaz. És egy szóval nem mondtam, hogy szerintem az Ubuntu felhasználóbarátabb, főleg nem, hogy csak ez lehet az egyetlen igaz, viszont a közös csomagok és az ezzel járó dolgok tények.

A DistroWatch pedig hit (megtekintés, saját oldalon belül) alapján működik, nem használat alapján. Nagyságrendi különbség van a két tábor között. Biztos voltak elveszett, hőbörgő, akármilyen userek. De olyanok is akadhatnak, akik ebben találták meg a kedvencüket, és eddig nem Ubuntuztak. Tömeges, valóban nagyszámú (>10%) elvándorlásról, csökkenésről én nem tudok.

Továbbra is tartom, hogy nem egy win-like disztró szeretne lenni, hanem egy könnyen használható, kényelmes rendszer. Miközben hasonló felületet akar tvre, tabletre, telefonra. Erre a Cinnamon, lássuk be, alkalmatlan jelen helyzetében.

Új hozzászólás Aktív témák