Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
Aktív témák
-
ronson
őstag
Sziasztok
Fel akarom tenni a 9.10-et, de ami eddig legjobban elriasztott tőle az a fontkészlet.
Át lehet egyszerűen olyanra állítani mint a windows-é?
Mert mást megszokni már nem tudok. -
ronson
őstag
Valaki aki több rendszert használ az tudna nyilatkozni, hogy a 9.04-el ellehet e érni egy feltúrbózott win7 sebességét.
Illene a flash ennyire fejletlen, hogy kicsit be be szaggat, megha 6-8 fül van nyitva akkor meg teljesen szaggatt firefoxban.
A boot idő tényleg nagyon gyors, de nekem a windows-hoz képest használhatatlanul lassú.
Igazából amit megszoktam általábban windows alatt, tölt az utorrent, csomagol a TC, ír az ImgBurn, fut az avast, msn, skype és emmellett Chrome-al 6-8 fülön tudok netezni flashestől mindenestől lassulás nélkül.
Esetleg lenne olyan Ubuntu változat ami kifejezetten a sebességre van kihegyezve. Nyílván ezt úgy értem, hogy nem a grafikai megjelenéssel spórolva, hanem ilyen hálózati, meg egyébb szerver cuccok kigyomlálásával.
-
ronson
őstag
Felraktam Win 7-re a 9.04 wubit, de nem készül el automatikusan a boot menüt, mintahogy az az XP-nél volt.
Tudnátok segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs