Hirdetés
Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
simonzé
üzenetére
8,10 müködött viaval. Most próbálkoznék 9,04 el. Bevállalom, majd írom a tapasztalatokat.
Az Nvidia driver meg sehogy sem akart működni az asztalin, semelyik verzióval. Most Ati kártyák vannak, amik 9,04 alatt is simán mennek, nem kell hozzá zárt driver.Majd jelentkezem az Unichrome-os eredményekkel...
-
Vladi
nagyúr
válasz
simonzé
üzenetére
+1 8.04. Még 3 évig karbantartott. Ha működik, használd azt.
Egyébként ez grafikus felület hiba lesz. Amikor a drivert telepítetted, szerintem akkor csúszott el valami.

Szerintem kicsit gáz, hogy ezeket a guikat erőltetik ubiék. Amikor működik akkor, ok, ha meg nem akkor van a pánik.
Ha terminálon jelentkezel be, márpedig itt az történik, akkor nem látod a jelszót! Még a csillagokat sem mutatja. Attól az még oda be van írva. Ha sikerül bejelentkezni a #1 hszben lévő reconfigure vagy milyen paranccsal próbálhatnád beállítani a drivert.
Amúgy milyen kártya ez?
A blogomban írtam ezt, azt arról, hogy mi van, ha nincs X.
Azt az írást is gatyába kéne már rázni.
-
válasz
simonzé
üzenetére
Hát igen, én is gondolkoztam, hogy feltelepítem a 8.10-et, de olvasgatva az itteni szívásokat, inkább a 8.04.1 LTS-t tettem fel, nincs is vele semmi probléma. A friss eresztéseknek ez a hátránya, kell idő, míg orvosolják a gondokat (de ez mondjuk minden OS-nél így van).
MÁS, kérdés: EZ a játék megy nálatok Ubuntu alatt Firefox-ból? Mert hiába telepítettem az Adobe Flash-t, semmim nincs, csak egy szürke téglalap.
Aktív témák
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest