Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kingfisher1 #43829 üzenetére
mi a f**nak kell a win a linuxhoz? Nem értem!
Mert sok dolog van ami a linuxon kivitelezhetetlen, vagy nem éri meg vele foglalkozni olyan bonyolult, miközben a windowszon esetleg csak két egérkattintás az egész.
-
válasz
Kingfisher1 #43829 üzenetére
nekem sem hiányzik, de nem lehet pendrivre iso képfájlt varázsolni linux alatt...
sőt továbbra sem fogok wint telepiteni. inkább kínlódok.
cd- dvd játszik, pendrive sd-kártya felejtős.. /gondolj például az optikai meghajtó nélküli netbookos linux barátokra... -
fradi81
veterán
válasz
Kingfisher1 #40041 üzenetére
Nálam így kell LM xfce-n: jobb klikk panelen-panel-új elemek hozzáadása-indító hozzáadása, ha ez megvan akkor a megjelent indító beállítasaiban ki lehet választani a programot.
-
Kingfisher1
tag
válasz
Kingfisher1 #40025 üzenetére
Igen, ez volt a gond! Elsődlegesbe tettem mindent. De most csak / és /swap.
(már innen is írok) -
válasz
Kingfisher1 #40021 üzenetére
Az MBR-be telepítsed, tehát az alapértelmezett /dev/sdb az tökéletes.
-
válasz
Kingfisher1 #40015 üzenetére
A particionáló alkalmazás áthelyezi az adatokat maga is, inkább az adatmentés lenne a fontosabb (már ha van valami kifejezetten értékes rajta). Nyugodtan lehet a végén is az Ubuntu partíciója, onnan is működni fog a rendszer, de tudni kell, hogy ott jóval lassabb mint az elején. A GRUB-ot alapból is az MBR-be telepítené, de kézzel meghatározhatod magad is, hogy hová tegye.
-
válasz
Kingfisher1 #40013 üzenetére
Természetesen telepítheted, de át kell particionálnod a lemezt, mert közvetlen NTFS-re nem lehet. Szóval előbb a jelenlegi partíciót méretezd át, majd hozz létre egy vagy több újat az Ubuntu számára. Az esetlegesen előforduló adatvesztésért felelősséget persze nem vállalok.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest