Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ne add fel! Ne csüggedj!
Engem annak idején vagy 2 hónapig szívatott. Ennyit egy szűzlány sem kéreti magát.
De végül beadta a derekát.Úgyhogy kitartás!
A terminál nem olyan vészes. Meg lehet szokni, tanulni. Annyi, hogy nem ikonokkal adsz parancsot, hanem szavakkal.
Gondolom elég fiatal vagy még. Én mikor tízen néhány éves voltam, a gépezés úgy nézett ki, hogy volt egy parancssor és passz...
Pl:cd c:\games\mortal2
mortal2.exe
-
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
Mindegyik ugyanaz a (Dash) parancssor, csak mashonnan (vagy mas programmal) van megnyitva.
Ubuntunal ha nincs gebasz, vagy egzotikus hardver, egyaltalan nem kell terminalba nyulni. (Viszont windowsnal ha gebasz van, akkor aztan lehet mozizni hogy hova nyuljon az ember
)Egyebkent ha jol vettem ki Ubuntu Hardy-ban alapbol 8.3-as Catalyst van integralva, ez eleg regi (mint ahogy a Hardy is, 10 nap mulva jon az uj), megneztem a release notest, es a legujabb kartya amit tamogat, a 2900-as sorozat.
Le kell szedni az AMD oldalarol a legujabb drivert (8.10), azzal valoszinuleg menni fog. Olvasd el a mellekelt telepitesi instrukciokat!
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)