Hirdetés
Aktív témák
-
Köszi a választ!
Sajna, nincs régebbi xorg.conf-om.

Enélkül hogy tudom bővíteni a felbontások listáját? Én hogy tudok színmélység-állítási lehetőséget előcsalni?
A leírást böngészem éppen, de egyelőre nem találtam erre hivatalos megoldást.
Vagy ne foglalkozzak ezzel, inkább csak írjak egy rendes xorg.conf-ot a netről értelem szerűen összehalászva, és kész?mod: Ezek szerint a 8.04-es úgy műxik hardver szempontból, mint egy live distro? Induláskor mindig detektálja a hardvert?
-
n0_gAboR
őstag
Ez nem ubuntu feature, hanem Xorg. Ezentul osszes xorg magatol fogja felismerni a dirvereket, sot a kovetkezo verziok mar az input device-okat is.
Ha nem felel meg a default, akkor kell definialni a kivant driver nevet es parametereket. (Pl ez a helyzet a binaris ATI / nVIDIA drivereknel)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest