Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
"mount után -f azaz force kapcsolóval..."
(nem akarlak megbántani, de
Hát megnéztem! A foktunusz dünterben handolál a mekon.
Szatúla konfelozzuk a fondon.Az új digitális mazeraáram elol, koksziter mintorral,
a tübszarciós tübra. De hát ezt... gondolom ismerik.Látják kedves szülok, itt mutellás az andakókuszban
a moltovon és a riga retaktált, csak taktazung és zoltolov.gondolom... ismered)
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
látni látja, csak azt írja ki, hogy cannot mount.
megszoktam a windózból, hogy ilyenkor felkínál valami opciót, vagy beállítási lehetőséget, vagy magyarázatot, valamit, ami LOGIKUS, itt meg oylan, mintha csak megrántaná a virtuális vállát, hogy "nem tom oszt kész, ércsd má meg!!!"
(aki h*lye ne használjon linuxot. erre nem lehet rájönni, belenőni, ezt vagy tudod, vagy nem. erre írtam korábban, hogy bele kell születni. a win. használatára 99%-ban magamtól jöttem rá próbálkozással, kísérletezéssel, gombok nyomogatásával. itt olyan érzésem van, mintha hátrakötött kézzel lennék befalazva egy szobába. egyszerűen nem is tudok mihez nyúlni. mármint virtuálisan...)
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Deep Pink XBOX Series kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest