Hirdetés
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!
Tényleg lekesen és kiváncsian áltam neki, meg akartam ismerni mostanában az egyik legnépszerübb disztrot.
De sajnos nagy csalódás volt a számomra, ennek sok oka lehet, én legfőképp a gépemre gyanakszom, majd ha lesz egy másik konfigom azon újra kipróbálom.A másik oka lehet nagyon rá vagyok már álva egy másik fajta szemléletre, gondolkodásra.
Rengeteg hibába futottam bele , első telepítéskor, egyszerűen nem rakott fel mindent , kihagyott csomagokat, és állandóan lefagyott.
Második telepítés , elvileg az elöbbi csomagok felmentek most amik eddig nem, de a fagyások folyamatosak.Általában belogolni se tudok mert lefagy.
Ha sikerült bejutnom és próbáltam valamit beállítani, nem tudta elmenteni a beállításokat több alkalmazásnál is hibával elszált.
És még jópár más is felmerült, nem tudom ezek minek köszönhetők, lehet egy másik verzió menne rendesen , valszeg azt még kipróbálom addig nem adom fel.
Nem az ubuntut hibáztatom, de nem tudom most ezt hova tegyem.
üdv
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest