Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
bsh
addikt
nem perverz, csak lusta!
meg sokkal jobb 400000000 frissítést leszedni, majd 2x 6-700 megás dist upgrade-t töltögetni, mint 1x a 8.04-et leszedni és kiírni cd-re, nem?!1, firewire: nem, nincs ebben semmi, ez valami megkövült rdramos intel lap. ez olyan régi, hogy még processzor sincs rajta!
3, ööööö... ezt majd megkeresem, de végigtúrtam már mindenféle menüket és ilyenre nem emlékszem. na majd a google segít remélem(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)
4, jelentem time.kfki.hu még megy, nekem minden arról frissít. emellett be van állítva ubuntu.com is. egyébként tudtommal az ntp figyelembe veszi az időzónákat meg a téli/nyári időszámítást is. ja és valaki írta ezt az utc-t meg hogy a júzer f...sága, ha nem kapcsolja ki, stb stb. - ez jó is lenne, de ilyen opciót sem találtam. hol van ez? ntp configban? majd megsasolom.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan a Hollow Knight: Silksong végső ára
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest