Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez konkrét példa: van egy barátom, vett új gépet, megbeszéltük linux lesz rá. Elmentem hozzá, segítettem gépet összerakni, linuxot feltelepíteni, alapdolgokat beállítani (s kaptam közben egy finom ebédet is
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).
Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).