Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez konkrét példa: van egy barátom, vett új gépet, megbeszéltük linux lesz rá. Elmentem hozzá, segítettem gépet összerakni, linuxot feltelepíteni, alapdolgokat beállítani (s kaptam közben egy finom ebédet is
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).