Hirdetés
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
THX!
Mindenki: Egy kis félreértés volt ATI ügyben mert én az Ubuntuban lévő zárt meghajtókból raktam fel mert azt ajánlotta...
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx... 
Utána úra raktam a Vista mellé és következő újraindításnál (úgy, hogy nem configuráltam a GRUBot kaptam egy ilyet:GRUB Error: 17
Gondolom ha nem lenne a Vistám, és az egész lemezt megkapná az Ubuntu akkor nem lenne ilyen gond?
Akkor mégegyszer!
Melyiket válasszam?:1. A Zárt meghajtós dolog kilőve!
2. fglrx
3. Automatix2 vagy Envy
4. Az ATI.com-ról letölthető 8.2-es driverÜdv. core2
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx...